digi ctu homemade preklady na dovolene abych netahal knizky a readcom....... tam ctu prvni 3 sesity z neceho co tu ma vyjit a nejsu si jisty jestli to chcu, sorry ze to pisu takhle ale nevim do ktere skatulky bych se vesel
D, ale většinou mám pocity jako u F (v překladu digitálně čtu jen to, co si chci opravdu hodně přečíst, a k čemu se nemůžu dostat fyzicky v jazyce, který ovládám)
[Anketa] Jak to máte teď s digitalním čtením?
a) Čtu většinu digitálně - sub (napr. Global Comix)
b) Čtu většinu digitálně - retail (napr. Kindle, Humble)
c) Čtu většinu digitálně - ostatní
d) Občas si něco přečtu i digitálně, ale není to primární kanál
e) Nečtu digitálně, nemám k tomu odpor, ale ani jsem se o to nikdy moc nezajímal.
f) Fuck digitální comics, nechápu proč bych měl platit za něco, co nemůžu vzít do ruky, čichat k tomu nebo to vystavit.
@seneke:
diky, je to ozaj dobre. Aaron sa na tom vyšantil. Samozrejme, taketo kvalitne kacerie komiksy tu nikdy nevyjdu, ved naco aj, to by bola škoda harmasanu. videl som aj, aka publikacia vysla v USA k Donaldovym 90tinam. Zhodou okolnosti ma rovnaku obalku ako to fiasko, co tu dal Egmont... akurat, ze v USA to ma iny - lepsi obsah, viac stran, vetsi format, tvrde desky atd atd :D
Django: Je to nový svět, hlavní hrdinky jsou dvě zlodějky. Je to fantasy zase trošku jinak, trochu je to podobné sérii Dobrodružství Riyria od Michaela J. Sullivana. Nečekej žádnou heroic fantasy, je to o čórkách a hlavně přežití v drsném městě. První kniha se mi moc líbila.