nebo na desktopu by to mohlo zůstat, tak jak to je teď, a na mobilu by byla písmenka...:)) (samozřejmě by to mělo být jednotné, ale asi nemám za sebe favorita...:)
Sberatele: Jsem v pokuseni do nove verze nahradit ikonky pro jednotlive sekce sbirky zas zpet na pismena (Č, M, Ch, K jako koupim co nahradi Shanim, P jako prodam misto Nabizim, O jako ostatni misto Privatni at se to neplete). Pointa je, aby i na mobilu zjevny, na co klikam a nemuseli si pamatovat, ze Mam je druha ikonka :)
Pak je moznost to tam mit jako cely slova, ale ten "modul" se zaklikavani sbirky bude logicky vetsi a ted se to vsude krasne vejde vedle sebe.
Možná by stálo za úvahu u titulu "Dívka ze země Venku: dear." přehodit obálky a dát jako hlavní tu reálnou, tedy tu bez čísla 12. A ještě bych poprosil propojit komiksy "Marvel Origins #002: Fantastic Four 1 (1961)" a "Marvel Origins #002: Fantastic Four 1 (1961) (testovací)". Udělal bych to sám, ale nevím jak a ještě bych vám to rozbil. Díky moc.
Darth: Sice jsem tu postřehl zmínku, že předplatitele už ho mají a skoro 14 dnů ho od te chvíle sháním, ale sehnal jsem ho až včera v Globusu, kde byl čerstvě doplněný.
Škoda, flame nedosáhl ani poloviny úrovně "Kačeřích válek" :) Ale můžeme zkusit třeba rozvířit debatu na téma, jak se vám líbí kačeří obálka ve variantě od Alexe Rosse nebo co od nové Uncle Scrooge série od MARVELu očekáváte, když ji píše Jason Aaron? Jestli i tato někdy vyjde v češtině a bude u ní i hračka?? ;) https://www.marvel.com/articles/comics/uncle-scrooge-and-the-infinity-dime-jason-aaron-disney-collaboration
DR: Do časopisů a periodik se obvykle nepleteme blackJagovi, který je přidává pomaleji, ale o to důrazněji! :) Když mi ale pošleš data na klasicky email, hecnu se třeba a přidám i dřív, alespoň rámcově ;)
Baatcha: to jo, ja uz to nakonec zarizl a dalsi brat nebudu. Spis se zamerim na verze od Fantagraphics. Jako, Mickey Mouse v cizinecky legii, to proste chces!
Poprosím o změnu počtu stran ze 422 na 392 u publikace "Příběhy československého komiksu I.: Od pana Ťopáska po Supermana"
a ze 422 na 424 u publikace "Příběhy československého komiksu II.: Od Rychlých šípů po Jamese Bonda"
Superméďa Medulín - pri číslach 1 - 6 z roku 1993 je tu písaná cena 24 Kčs, ale tá platila len pri prvých dvoch v tom roku. Od čísla 3 to bolo 24 Kč. Taktiež je tam zle uvedené Egmont ČSFR. Od roku 1993 to bol Egmont ČR (na Slovensku Egmont Neografia). Táto istá chyba sa opakuje aj v celom ročníku 1993 u série Teenage mutant hero turtles. Pri Duck Tales je to už správne - od čísla 3 v roku 1993 uvedené 24 Kč a Egmont Neografia.
kdyz uz sme u toho hnidopichu ohledne kompletu tak batman robin povstal je ukonceni serie new52 batman a robin, ma smysl to taky nejak oznacovat jakoze "hotova serie" nebo je to blbost a zbytecna mrdacka?
Toe: Skvěle, díky :) S tím číslovaním souhlasím, čísla na hřbetu jsem si nevšimnul...:) Teď jsem to změřil, šířka je stejná a výška mi vyšla o jeden milimetr vyšší než je zde v db...:DD
SomeOne: Měl jsem v plánu to samé co Fry, dát do poznámek info až se k tomu dostanu fyzicky, ale když teď díky royanovi koukám, že se to opravdu liší i uvnitř (a to jsem ještě nepřeměřoval velikost ;), nejen poslední stránkou ale i tiráží (což je defakto soutisk jedné stránky, takže zbytek může být klidně stejný, ale pořád je to větší změna), založím tomu nové karty. Určitě ale číslování zůstane dle hřbetu, to kvůli údajům hlavně do budoucna...
ad odlišnosti u marvel origins: nevím, jak moc se tohle rozlišuje v rámci poznámek u jednotlivých vydání, ale nově vydané knihy se oproti testovací verzi odlišují poslední stránkou, na které je u testu přehled ostatních vydání v testovací sérii a u oficiální knihy stránka avizuje příští vydání.
Some One: u knih 1 a 4 jsem doplnil do poznámky info o testovacím prodeji... zatím takhle za mě hotovo, ale ještě to projde rukama snad Toemu, tak to případně ještě upraví :)
Fry, deefha: Bordel v tom je, protože tomu Hulkovi nechali na hřbetu číslo 4. V tom případě je tedy název zde správně, o tom hřbetu jsem při psaní původní zprávy nevěděl. Jen tu cenu by to teda chtělo nějak prosím pořešit, díky :)
RadimNemec: diky, jeste ta Kaublova do scenare, ta tam je stopro, ma tam i podpis. Emil Poslednim mam pocit, ze Puntu nedelal, jen komiksy pro casopis Punta, ale pribehy mam pocit, ze ne. Overim. Jinak diky!
SomeOne: číslujeme podle toho jaké číslo má na hřbetu, takže pokud tam má Hulk 4, tak 4 zůstane, informace ohledně testovacího prodeje určitě doplníme.
Dívám se, že v rámci testovacího prodeje Marvel Origins vyšel Hulk 1 jako čtvrtý díl, ale teď v běžném prodeji to vyšlo jako druhá kniha. Nebylo by dobré to nějak zaznačit v db? Ideálně možná změnit název a do poznámky třeba dát, že v testovacím prodeji to bylo čtvrtá kniha. Jen návrh, díky:)
Poprosím o doplnění u publikace "Punťa: Zapomenutý hrdina českého komiksu (1934 - 1942)" tato jména: Julie Kaublová a Blanka Svačinová do scénáře, a Hermínu Týrlovou do artu. Děkuji