Egmont rozhodně není jen jeden Egmont :) Zapomínáte třeba na rozpad ČSFR, kdy se v 93 firma Egmont ČSFR rozděluje na Egmont Neografia (SK) a Egmont (ČR :) - Egmont Neografia pak u nás vydal ještě pár věcí, pravděpodobně co měl ještě nasmlouvané... A spoustu kačerů u nás dokonce nevydal ani český, ani slovenský "Egmont" ale polský :D https://comicsdb.cz/nakladatelstvi/414/egmont-polska-sp-z-oo - to zase bylo v době, kdy Egmont přecházel pod Albatros Media...
Dám nějaké poznámky ke všem Egmontům a jestli časem zavedeme i SK-ČSFR-atd komiks, počítám samozřejmě i s doplněním Neografie, něco málo doma mám a stejně je otázka, co, kde a pod čím vlastně tehdy opravdu vyšlo, páč se to sem řadilo hlavně podle češtiny a ceny v Kč
Ter: Myslím, že číslo 24-25 bylo ten rok poslední. Kačera jsem v té době kupoval, doma žádné číslo 26 atd nemám, neviděl jsem, takže asi to tu nevyšlo.
Mám dotaz: u nás v roku 1997 vyšlo 27 čísiel Káčera Donalda (osobne si to pamätám). Tu v databázi končí ten ročník dvojčíslom 24-25. U vás teda vyšlo o 2 čísla menej?
Drobný bug: pokud uživatel použije vyhledávání (příklad) nezobrazí se mu ve výsledcích u jednotlivých titulů hodnocení, které se jinak zobrazuje po najetí kurzoru na náhled obálky. To je naopak v pořádku, pokud se dívám např. na celou sérii (příklad).
Zack: pokud blokovat, navrhuji collapsovatbtakove prispevky a oznacit je ze jsou blokovane. Kdyby se clovek ztracel v tom o co jde, mohl by si vyjimecne otevrit i "zakazany" prispevek.
Fort: diskuze pak nedava smysl hlavne lidem, co nikoho neblokujou, jen netusi, ze dva lidi, co se ty diskuze ucastni, se vzajemne nevidi :) Lidi, co zazili blokovaci manie na Nyxu maj ptsd jeste dneska.
charvos: to je ovsem hodne vychytraly docasny reseni, je to tam, kdo si me chce bloknout, tak si to odfiltrujte podle li class="media uid1". Finalne to udelam systemove, aby to respektovalo i pocitani prispevku, strankovani a tyhle veci.
Fort: to vetsinou zjistis pomerne rychle, ze nekdo nevidi, co mu pises. Navic forum moc neprispiva to, pokud se jedne diskuze ucastni nekolik lidi, co se ma tak ruzne vzajemne na blacklistu, to je pak jak scenka z cekarny na Usnim.
@Zack: mohl bys treba pridat do li class="media" id uzivatele? pak by si mohl kazdy pomoci Tampermonkey nebo addblocku napsat vlastni skript/filter a nemusel bys to resit
Fort: nejsi jediny, ja s tim trochu bojuju, kde jsem to zazil, tam to delalo jeste vetsi zlo. Ale muzeme to zkusit a nejakou formu blacklistu na lidi minimalne pro prispevky u comicsu planuju, takte system na to bude. Za rok :)
Alfi - jj, ještě good games, projel jsem to tak rychle, že jsem neviděl :)
Toe - jsem rád, že jsi dosáhl nirvány a souhlasíš se mnou stejně jako spousta dalších tichých pozorovatelů či nemocných členu naší kongregace...:)
Btw. Ten gif je brutal :D dobrej bizarek :)
MH: Život se mi nyní změnil k nepoznání, dosáhl jsem vrcholu posvátné vágány a mám 3x větší penachym! Ale jo, dává to smysl, mělo tam být hned něco, tak jak píšeme u ostatních k Zackově neradosti :)
:D ale když někdo napíše novej koment, tak asi nevidíš obal, ani nevidíš jinak jakou verzi četl a jakou má v těch komentářích , když jsi např. Jak trefně píšeš na obyčejné verzi, tak máš vypsané u ní všechny komentáře, ne? A jak poznáš který k jaké verzi patří, když mají stejný název? Hele, dobrý. Možná hovadina, já se jen zeptal,, jestli ty názvy budete nějak měnit...
SomeOne: na testovani, Zack ma pristup vsude, tak mam i ucet, ktery simuluje jinou roli a je superfast, kdyz muzes 'prepnout' uzivatele pripsanim/odebranim subdomeny.