MaF: Taky jsem dnes vybalil Zlatou knihu komiksů Neprakty a Švandrlíka a měl jsem radost, že si po letech přečtu Seka a Zulu... a dokud jsi to nenapsal, tak mě vůbec nenapadlo, že mám být smutný z rovného hřbetu... :-D... ale je to fakt, teď už to vždycky uvidím :-P.
Připlatit si u limitky Petra Pana 600 korun jenom za přebal mi přišlo docela hardcore, takže jsem to nechal den vyhnít a doufal jsem, že se to vyřeší samo (čti: limitky se vyprodají a bude rozhodnuto). Bohužel se tak nestalo... takže i já mám objednanou a zaplacenou limitku :-). To je hroznýš :-D...
Taky jsem šel do limitky, a to mám Petra Pana ve fránině a v polštině. Ale mám prostě tuhle Loiselovu svéráznou verzi hodně rád. Už jsem to četl snad pětkrát a klidně si to dám znovu. Prostě skvěle napsaný příběh a velká práce s charaktery postav, tak jak to Loisel umí u všech svých komiksů. Navíc si pan Podaný překlad náležitě užíval, je vidět, že má věci od Loisela taky rád.:)
Já to tam právě neviděl nikde , ani na fcb. Modry desky nevidím prostě, možná naznak pod přebalem. Jinak souhlasím s vámi, ale stejně si myslím, že si limitku všichni koupí :)
Ten Petr Pan je dilema, obálka standardní verze se mi nelíbí, limitka má obálku hezkou, ale zase je to jen přebal a modré desky vlastně bez obrázku. Nějak se nedovedu rozhodnout, jestli si chci za přebal připlatit 600,- :)
Za limitky si obvykle rád připlatím, ale u toho Petra Pana nevím... Přebal nevidím jako benefit a desky pod přebalem limitky se mi zdají chudší než desky standartní verze.
Gmork: super, dik za info, na Petra Pana se tesim, snad stihnu tu limitku, i kdyz je to celkem velky rozdil v cene s tou slevou...jinak cokoliv dalsiho od Loisela by bylo fajn :)
Tak info k zítřejšímu prodeji limitek Petra Pana. Prodej začne deset minut po dnešní půlnoci. Cena limitky bude 1399,- a cena standard verze 1199,- Na obě knihy bude opět startovní sleva 35%. Po prodeje půjde 180 kusů limitní edice, takže kdo si přivstane, má větší šanci.
faster86: Když jsem naposledy viděl Lubora Maťu, myslím, že zaznělo, že by jej chtěl stihnout do konce roku. Samozřejmě, vezmeme-li v potaz, že totéž tvrdí o Gainsbourgovi už osm let, tak těžko říct, konec jakého roku to bude.