Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

MaF: Jé, tak super! Díky za info. :)
faster86: Když jsem naposledy viděl Lubora Maťu, myslím, že zaznělo, že by jej chtěl stihnout do konce roku. Samozřejmě, vezmeme-li v potaz, že totéž tvrdí o Gainsbourgovi už osm let, tak těžko říct, konec jakého roku to bude.
Stejne jak Mikeie zajima perramus mne zajima kdy vyhoupne Konec civilizace :-D
Nevíte, jak to vypadá s Perramusem? Původně 2. listopadu., potom 16., následně rok 2022…
Nečíslované CC nahlašuje policii, protože jsou to kradené kusy, takže tam je to nákup na dobu dočasnou, pokud si toho všimnou :)
https://aukro.cz/kolosalni-conan-7021300685

jak vidíte sběratelskou hodnotu u "nečíslované" verze, která má "drobnou" oděrku?
FD - jedna strana obrazek, na druhé pak text, neřekl bych ze se jedna o komiks.
Je toto komiks?V databázi jsem nenašel.Vlak-Pavel Čech.
https://reknihy.cz/kniha/vlak/
Zostal mi posledný kus z môjho nového komiksu BONNIE & CLYDE, ak by mal ešte niekto záujem. Náklad rozobraný, nedotiskujem.

Gmork: diky za info, to je tak smutný, ale je tam alespoň ta jiskrička naděje ;-)
Ví někdo, jak vypadá ten "Grafický list"? Je to ten reprint obálky ABC, který drží v rukou (vydavatel?) na fotce?
Další Murena by měl vyjít příští rok na podzim.
Nevíte někdo, jak tok to vypadá s dalším dílem Mureny? (Gmorku?)
Kapis: No jistě! Navíc je to něco, čeho už víc nebude. Bohům žel...
Norri: já už objednal, takovouhle srdcovku a komplet, ještě s bonusem.
Jsem zvědavý, jak rychle se ten grafický list vyprodá.
Tak jsem se tak v očekávání Petra Pana proklikával webem u Vybírala a narazil jsem an další plánované tituly z edice ERB: Barakuda 5+6, Škorpion 1+2 (Desberg/Marini) a Go west young man (Tiburce). https://www.verneovky.cz/www-verneovky-cz/21-Edice-Erb
BadBoy: no dobre, možno som to trochu prehnal a ten Alan Moore si žiaden neobjednal, ale o minimálne jednom predanom kuse viem, ten som si totiž kúpil ja!
Víme, jaký je vlastně náklad vázané verze? Vzhledem k tomu, že původně tu vázanou verzi vůbec nechtěli dělat, tak by mě to zajímalo...
Trip: jakože už je prodaná třeba půlka nákladu? Já zrovna dělal asi 6 objednávek, tak jsem s tim chtěl chvilku počkat, ach jo :D
S tým viazaným Rorschachom pozor. Zásoba sa pomaly míňa a jeden kus si údajne objednal už aj Alan Moore!
Future-Death: na strankach pana Vybírala je napsáno, že KRUAN ZE ŽLUTÉ PLANETY 4.11. a Petr Pan obe verze 18.11., ale jsou to data vydání, tak jestli je to i zároveň datum, kdy zpřístupní objednavky...
Poslední info bylo, že někdy začátkem listopadu (ohledně Petra Pana, Kruana netuším, ale bude to asi podobné - objednával jsem už v předprodeji jinde a měl vyjít někdy 4.-5.11.).
Nevíte někdo ,od kdy se bude moci objednávat u Vybírala -KRUAN ZE ŽLUTÉ PLANETY + Grafický list
-Petr Pan Limitovaná obálka
Ne, pokud ho nekoupí u CP a nebude prodávat dál :)
Neví někdo, jestli ten Rorschach v pevné vazbě bude dostupný i někde jinde než jenom na comicspointu?
Udělal jsem si předčasné vánoce a pořídil si další katanu, tentokrát z filmu Sucker Punch. Jako dárek jsem dostal propisku se skrytým nožíkem, to se může někdy hodit.:) Sleva 15% tam platí ještě zítra, kód "vanoce".
https://www.chladnezbrane.eu/samurajske-mece-katana-wakizashi-tanto/fantasy-katana--babydoll-classic--sucker-punch-ocelova-replika-ostra-/

https://www.youtube.com/watch?v=vB9M4QFnfqg&t=7s
Milo_Harwey - Na MegaComic jednou za čas doskladní všechny díly za 229 Kč nebo 249 Kč. Když si tam zřídíš účet, přijde ti mail až se tak stane. Některá čísla jsou bazarová ale od nových je nelze (alespoň mě se to nepovedlo) rozlišit.
Fimi - právě, že jsem nějaké sháněl a nebyly nikde. Kdysi jsem připlacel za jeden UKK, vlastně za 2, co mi chyběly...
Nesháním žádné, ty bys byl ochoten si připlatit za některé?
Prosím vás, pokud víte, které díky komiskoveho výběru Spiderman jsou nejcennější? A jakou mají cenu (za kolik se prodávají x prodají)? Vím, že některé se nedají vůbec sehnat ..

Sháníte vy sami nějaký/e?
Skepsi ...díky, klidně pokračuj/tě ;)
Milo: Smrt Gwen Stacyové bych tipl za nejvzácnější
Spúšťam predobjednávky môjho nového komiksu BONNIE & CLYDE: Po stopách Rozparovača. Komiks vyjde pred Vianocami v dvoch verziách - obyčajnej (len komiks) a limitovanej s bonusmi:
- 10 strán bonusov
- záložka
- pohľadnica
- plagát
- certifikát
Limitky bude IBA 10 exemplárov.
Ceny:
Obyčajná - 300 kč
Limitovaná - 800 kč
Vytlačím len vopred zaplatený počet kusov z oboch variant. Splatnosť predobjednávok: 15. 11. 2022

Obyčajná obálka:

Limitovaná obálka:

Komiksom zdar!
Foxter
Prosím vás, pokud víte, které díky komiskoveho výběru Spiderman jsou nejcennější? A jakou mají cenu (za kolik se prodávají x prodají)? Vím, že některé se nedají vůbec sehnat ..
GWB: pokud je folii tak se s ním ani neutřeš..
Jak už jsem říkal klukům a draco, já chci na triko "Incal je sr*čka".
Tlačítko “like” mi u některých příspěvků začíná skutečně chybět :)
Zack: ComicsDB, generátor sloganů na triko. (Klidně si to taky dej na triko)
Zack: mě stačí L jsem sporý..
Když už byly vyřešeny problémy s distribucí knih, tak nastanou problémy s distribucí dárků :D
Taky dneska Batman přišel a měla přijít podložka pod myš, ale ta nikde :D Krytka, anebo záložka taky nikde :D Klidně si tyhle věci můžou nechat, když to bude chodit zase pravidelně a ideálně předplatitelům o něco dřív.
Tady co veta, to slogan na triko.
Batman dneska přišel, ale kryt na webku nikde...
Taky máte u novýho Thorgala poškrábaný desky? Neni to nic razantního ale nasere to u knížky na který je cenovka 1190 Kč...nevim proč to nebalí...šmejdi
To je fakt divny, já to mēl za 42.30 eur. Na tom lepetiteprincecollection.fr je to dražší, zkoušel jsi to na moebius.fr?
Na strankách Moebius.fr mají sbēratelské vydání Malého Prince s obálkou do Moebia. Podle stránky lepetitprincecollection.com Která má jako druhá licenci na prodej, jsou tam poslední kusy