Coby fanda do Walking dead jsem si udělal radost a koupil si Michonninu katanu. Je přibalen i praktický závěs přes rameno. Tak uvidíme, až vyrazím s touhle fešandou do ulic, kolik hlaviček opustí své krčky. Svět je plný zombíků.:)
Upřímně, buďme rádi, že se Batman rozběhl. Eegelmoss oficiálně zkrachoval a je malý zázrak, že na nás polští bratři nezapomněli a celé to rozjíždějí. Konec keců, teď je čas jim fandit. Aneb já v češtině prostě NMS a Knightfall prostě chci.
Norri: no, vzhledem k tomu, že limitku nemám, tak to moc nemůžu porovnat...jen jsem zkontroloval to číslo a rychle jestli není někde naražená od přepravy...když si večer vzpomenu, tak to zkusím nafotit
tak jsem si dneska taky volal s panem klíčníkem a vypadá to, že asi budu mít nakonec limitně limitní limitní edici. prý jim přišly z tiskárny tři kousky, co nemají pořádně vytisklý pořadový číslo a oni to budou na místě nějak dodělávat...
radek: V tomto případě se jedná se o limintě limitní edici (náklad 66 kusů s plátěným hřbetem). První náklad byl poškozen tiskárnou při výrobě. Toto je tedy druhý náklad, snad již v pořádku..
Je rozhodnuto! Standardní vydání PETRA PANA ponese obálku číslo 3 – vílu Zvoněnku.
Je na čase odhalit ještě druhou věc. Vedle standardního vydání vyjde také limitované vydání s přebalem, v nákladu 200 výtisků.
Obě knihy budou na našem e-shopu v nabídce začátkem listopadu. O zahájení prodeje budeme informovat na webu a Facebooku. Registrovaní uživatelé dostanou uvědomění e-mailem.
Děkujeme za vaši aktivitu při hlasování.
www.verneovky.cz (z Facebooku 19.9.)
Ad Prašina - nejsem si jistý kde a kdy a zda vůbec, ale někde se snad spekulovalo o tom, že i komiksová verze se plánuje vydat jako jeden celek knižně? Ví o tom někdo něco více nebo jsou to jen pověry?
Chválim Matocha + Osoha - autorov série Prašina a dúfam, že sa komiks dočká viac, než siedmich čísiel.
PS: ten box bol super nápad (mám v boxoch len Lovecrafta, Verneho a Dunasovho Monte Krista).
Na comics centru mají v eshopu limitku měsíční stin. Nejspíš nějake ty kousky pro reklamace, co už nepotřebujou. Vzpomínám si na ten flame war v době normálního prodeje...
Tak kdyby někdo chtěl doplnit sbírku.
Lachvos: Nevím, nečetl jsem, budu pořizovat až české vydání, ale u CP mají vždy dva týdny po vydání 20% slevu na paperback a hardcover, takže si to ve vázané můžeš pořídit za 800.
Je Rorschach od Kinga a Fornése takové pecka, abych to v listopadu od BBartu musel mít za bezmála 1k v pevné vazbě? Cenový rozdíl oproti TPB je skoro polovina (na Knižním klubu aktuálně v předporodeji 593 Kč), ptž HC bude zase k dostání jen v comicspointu. Děkuji za doporučení případně nedoporučení :) Strážce i Předstrážce mám přečtené všechny, a je to můj šálek kávy.
To až moc zavání esoterismem, nic pro mě. Ale vypadá to zajímavě a autor si s nejen s komiksem asi dost pohrál. Budu o tom minimálně uvažovat. Snad mu to vyjde a komiks bude dobře přijat.
Pan Vávra spíš dostal pár mailů typu Ty jeden..., než že by si bral něco k srdci. :-D Asi Nadaci a jeho mrzelo, že se s tou trilogií tak kšeftí, tak to s Chatou udělali jinak. Za tu Chatu v pevné jsem rád, mám sice tu brožovanou od Olympie, ale Vávrovy komiksy jsou provedením o dvě úrovně výše.
tak pan Vávra si vzal zjevně k srdci, co zde psal SlouzimStarymPsum - a i ten si tak může objednat Čermákovu Chatu v Jezerní kotlině, vydání v proužcích!
"Náklad vydání proužkového kompletu bude stanoven na základě počtu zaplacených objednávek; dostane se tedy na všechny zájemce – předplatitele.
Objednávání na webu vydavatele www.intercrosse.eu bude zahájeno v nejbližších dnech a ukončeno bude 31. 10. 2022 v 24.00 hodin."
"Toto podlouhlé - "proužkové" vydání bude obsahovat:
- samostatnou černobílou verzi komiksu s využitím výřezu původní obálky pro aktuální černobílou obálku,
- samostatnou barevnou verzi komiksu s využitím výřezu nové velké obálky pro aktuální barevnou obálku,
- knižní box na tyto dvě verze s využitím uvedených výřezů obálek, přičemž z původní verze bude využita kolorovaná podoba."
Krom toho vyjde Chata v Jezerní kotlině příští rok i ve formě 14. svazku edice Klasické komiksy Marko Čermáka (barevná verze s novou obálkou).
Podrobnosti zde.
BadBoy: hele a vy už jste někdo viděli KOMPLETNÍ seznam toho, jaké všechny tituly u toho Batmana budou a na kdy vlastně (dopočtením) vychází poslední vydání?
BadBoy: Díky, tak uvidíme, snad to bude ještě letos..
Fimi: Díky, ale klasiku jsem chytnul v nějaké akci na Luxoru za 1278,- a budu se jí také nejspíše zbavovat, pokud ta limitka nakonec dopadne.
Buď rád, že nevidíš pod tím ten 7tý a 8tý balíček, to je teprve libovka. Takových skrytých lákadel je mimochodem plná stránka, lokalizace do češtiny asi probíhala s pomocí strýčka Googla a vypnutým monitorem.
Tak čekal bych spíše nějakou formu hlasování pro obálku limitky, tak snad se s tím také počítá (např. do předobjednávky uvést volbu) ... a jinak jsem si tedy na zadek nesednul z žádné varianty pro standardní verzi ..
Na FB pana Vybírala se hlasuje o obálku u standartní verze Petra Pana. Já zvolil variantu 3, neb vypadá nejlépe a taky Zvoněnka je středobodem celého komiksu.