Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

deefha: Ty se na ten kryt na kameru nějak podezřele těšíš... ;-)
Coby fanda do Walking dead jsem si udělal radost a koupil si Michonninu katanu. Je přibalen i praktický závěs přes rameno. Tak uvidíme, až vyrazím s touhle fešandou do ulic, kolik hlaviček opustí své krčky. Svět je plný zombíků.:)

https://imgbox.com/ALUue6Qe
https://imgbox.com/kQ5OJHKm
https://imgbox.com/iSZGnnlz
Upřímně, buďme rádi, že se Batman rozběhl. Eegelmoss oficiálně zkrachoval a je malý zázrak, že na nás polští bratři nezapomněli a celé to rozjíždějí. Konec keců, teď je čas jim fandit. Aneb já v češtině prostě NMS a Knightfall prostě chci.
Vzhľadom k tomu, že je na fcb foto tak to “prý” mi príde zbytočne opatrné
Tak prý vyšel další Batman po půl roce...
Norri: no, vzhledem k tomu, že limitku nemám, tak to moc nemůžu porovnat...jen jsem zkontroloval to číslo a rychle jestli není někde naražená od přepravy...když si večer vzpomenu, tak to zkusím nafotit
BadBoy: Co má teda jinak oproti limitce? Stříbrné sériové číslo a nějaký speciální parciální lak? Můžeš to nafotit?
Dneska konečně dorazil ten limitně limitní Alias :) Na první dobrou vypadá v cajku, tak se snad brzo vrhnu na čtení.
tak jsem si dneska taky volal s panem klíčníkem a vypadá to, že asi budu mít nakonec limitně limitní limitní edici. prý jim přišly z tiskárny tři kousky, co nemají pořádně vytisklý pořadový číslo a oni to budou na místě nějak dodělávat...
Peter Pan limitované vydanie malo vyjsť v počte objednaných kusov, nie?

radek: V tomto případě se jedná se o limintě limitní edici (náklad 66 kusů s plátěným hřbetem). První náklad byl poškozen tiskárnou při výrobě. Toto je tedy druhý náklad, snad již v pořádku..
karl173: A co s ní bylo? Já tu limitovanou viděl před pár dny v knihkupectví.
beru zpět, moje peníze nesmrdijů
Proč mě nikdo nevolal? :D moje penize jim smrdijů? :D
Jop, taky mi volal. Tak super, snad to čekání bude stát za to :)
Právě mi volal Richard Klíčník, že limitovaná edice Alias je konečně hotová a v týdnu budou posílat.
Je rozhodnuto! Standardní vydání PETRA PANA ponese obálku číslo 3 – vílu Zvoněnku.
Je na čase odhalit ještě druhou věc. Vedle standardního vydání vyjde také limitované vydání s přebalem, v nákladu 200 výtisků.
Obě knihy budou na našem e-shopu v nabídce začátkem listopadu. O zahájení prodeje budeme informovat na webu a Facebooku. Registrovaní uživatelé dostanou uvědomění e-mailem.
Děkujeme za vaši aktivitu při hlasování.
www.verneovky.cz (z Facebooku 19.9.)
Dotaz - kde se dá u Vybírala objednat limitované vydání Petr Pan.
Facebook nemám.Díky
Ad Prašina - nejsem si jistý kde a kdy a zda vůbec, ale někde se snad spekulovalo o tom, že i komiksová verze se plánuje vydat jako jeden celek knižně? Ví o tom někdo něco více nebo jsou to jen pověry?
Chválim Matocha + Osoha - autorov série Prašina a dúfam, že sa komiks dočká viac, než siedmich čísiel.
PS: ten box bol super nápad (mám v boxoch len Lovecrafta, Verneho a Dunasovho Monte Krista).

Pboro - to není limitka, jen speciální obálka, což bylo součástí limitovaný verze, no... Ta byla za 2500, tohle je normal za 900 ;)
Na comics centru mají v eshopu limitku měsíční stin. Nejspíš nějake ty kousky pro reklamace, co už nepotřebujou. Vzpomínám si na ten flame war v době normálního prodeje...
Tak kdyby někdo chtěl doplnit sbírku.
Argo přes víkend projde kompletně nově vytisklou limitní limitku ALIASu a příští týden bude asi rozesílat jak to tak vypadá.
Lachvos: Nevím, nečetl jsem, budu pořizovat až české vydání, ale u CP mají vždy dva týdny po vydání 20% slevu na paperback a hardcover, takže si to ve vázané můžeš pořídit za 800.
Je Rorschach od Kinga a Fornése takové pecka, abych to v listopadu od BBartu musel mít za bezmála 1k v pevné vazbě? Cenový rozdíl oproti TPB je skoro polovina (na Knižním klubu aktuálně v předporodeji 593 Kč), ptž HC bude zase k dostání jen v comicspointu. Děkuji za doporučení případně nedoporučení :) Strážce i Předstrážce mám přečtené všechny, a je to můj šálek kávy.
To až moc zavání esoterismem, nic pro mě. Ale vypadá to zajímavě a autor si s nejen s komiksem asi dost pohrál. Budu o tom minimálně uvažovat. Snad mu to vyjde a komiks bude dobře přijat.
Už jen ta kresba mě odpuzuje
Pan Vávra spíš dostal pár mailů typu Ty jeden..., než že by si bral něco k srdci. :-D Asi Nadaci a jeho mrzelo, že se s tou trilogií tak kšeftí, tak to s Chatou udělali jinak. Za tu Chatu v pevné jsem rád, mám sice tu brožovanou od Olympie, ale Vávrovy komiksy jsou provedením o dvě úrovně výše.
Ten comics je jinak stejny? A muzu ti ukrast tu fotku, ze bych to prihodil k tomu comicsu?
deefha: a pěkně vymyslel to balení v deskách...
tak pan Vávra si vzal zjevně k srdci, co zde psal SlouzimStarymPsum - a i ten si tak může objednat Čermákovu Chatu v Jezerní kotlině, vydání v proužcích!

"Náklad vydání proužkového kompletu bude stanoven na základě počtu zaplacených objednávek; dostane se tedy na všechny zájemce – předplatitele.
Objednávání na webu vydavatele www.intercrosse.eu bude zahájeno v nejbližších dnech a ukončeno bude 31. 10. 2022 v 24.00 hodin."

"Toto podlouhlé - "proužkové" vydání bude obsahovat:
- samostatnou černobílou verzi komiksu s využitím výřezu původní obálky pro aktuální černobílou obálku,
- samostatnou barevnou verzi komiksu s využitím výřezu nové velké obálky pro aktuální barevnou obálku,
- knižní box na tyto dvě verze s využitím uvedených výřezů obálek, přičemž z původní verze bude využita kolorovaná podoba."

Krom toho vyjde Chata v Jezerní kotlině příští rok i ve formě 14. svazku edice Klasické komiksy Marko Čermáka (barevná verze s novou obálkou).
Podrobnosti zde.
Ďalšie DC Black Label už v BBart vydávať ale nebudú. Rorschach bude vydaný iba kvôli spojitosti so Strážcami (Watchmen).
BB/art v listopadu vydá Rorschacha jak v paperbacku, tak v hardcoveru. Ten hardcover původně nebyl jistý...
Zatiaľ to vychadza v poradi ako v Maďarsku takže *asi* to bude niečo podobné
https://hu.wikipedia.org/wiki/DC_Comics_–_A_legendás_Batman
BadBoy: hele a vy už jste někdo viděli KOMPLETNÍ seznam toho, jaké všechny tituly u toho Batmana budou a na kdy vlastně (dopočtením) vychází poslední vydání?
u nejakeho postu na fb psal klicnik ze by to snsd mohlo byt do konce rijna ale zatom nic neslibuje, jak je tu psane, daji vedet mailem
Pry to tiskarna cele pretiskuje a proto to trva. Pry do konce zari.
BadBoy: Díky, tak uvidíme, snad to bude ještě letos..
Fimi: Díky, ale klasiku jsem chytnul v nějaké akci na Luxoru za 1278,- a budu se jí také nejspíše zbavovat, pokud ta limitka nakonec dopadne.
Ale kdybys chtěl, prodám ti klasickou verzi...
Poslední info je, že dají vědět mailem, jakmile budou mít termín z tiskárny...zatím je to spíš limitně limitní fail.
Netušíte někdo, jak to vypadá s číslovanou limitkou Alias 66? Uběhly dva měsíce od zprávy o poškození při vázání a od té doby ticho po pěšině :-(
Buď rád, že nevidíš pod tím ten 7tý a 8tý balíček, to je teprve libovka. Takových skrytých lákadel je mimochodem plná stránka, lokalizace do češtiny asi probíhala s pomocí strýčka Googla a vypnutým monitorem.
"9tý balíček"! Pro vaše dobro doufám, že těm komiksům dělal redakci/korektury někdo jiný, než kdo jim píše tyhle perly.
Deefha: žádný strach - taky připravuju sběratelskou edici Bonnie a Clyde... bude dražší a hezčí než obyčejná verze ;)
Tak to vypadá, že se Legenda o Batmanovi začne zase rozjíždět...na profilu u deagostini se mi objevily náhledy obálek pro další díly.
Tak čekal bych spíše nějakou formu hlasování pro obálku limitky, tak snad se s tím také počítá (např. do předobjednávky uvést volbu) ... a jinak jsem si tedy na zadek nesednul z žádné varianty pro standardní verzi ..
Ona je Zvoněnka i u anglického vydání od Soaring Penguin Press. Polský Egmont použil obálku z prvního dílu, ale podle mě není nic moc.

https://www.amazon.co.uk/Peter-Pan-Regis-Loisel/dp/1908030070/
Na FB pana Vybírala se hlasuje o obálku u standartní verze Petra Pana. Já zvolil variantu 3, neb vypadá nejlépe a taky Zvoněnka je středobodem celého komiksu.

https://www.facebook.com/people/Nakladatelstv%C3%AD-Josef-Vyb%C3%ADral/100062976771566/