Woffce: Prohlížel jsem si to a myslím si, že podle sekvenčního pravidla by to nemělo být chápáno jako komiks, jelikož to jsou vlastně jen kreslené vtipy s bublinami. Sice je zvláštní, že právě Sequence vydala nesequenční publikaci, ale to už tak bývá :))
AZTeck: To bohužel nemám a vlastně pochybuju, že o tom někde bude info na netu. Vyšlo to v nějakým pidi-nákladu jako výsledek semestrální práce na umělecký vejšce. Autorka si to vydala sama. Ale můžu se pochlubit, že jeden výtisk s pýchou vlastním. Takže obálku a info můžu dodat...pokud by byl zájem i takovouhle "okrajovku". :)
Návrh do databáze: Nangijala, komiksový příběh na motivy knihy Astrid Lindgrenové, nakreslila Pavlína Zemanová, vydáno 2008 autorčiným vlastním nákladem
AZteck: No, on ten můj příspěvěk k diskusi na téma Zlatá armáda byl v podstatě výkřik do tmy. Tak jsem to hned na začátek shodil těmahle cancama. Myšlený to bylo s nadsázkou ;-)
to Tauren: asi takhle, pokud ma comics ISBN, tak by mel byt i v databazi. Co se tyce tvych prispevku, kdy si vydupavas, at tady neco je, tak v poradku, pokud to udelas jednou, ok? Neustale opakovat Hellboy: Zlata Armada je na palici, stejne tak novej Velkolepy Spider-man.
Idealnim stavem je, pokud vis o comicsu, ktery tady neni, tak nascanovat obalku, prihodit info o comicsu, kdo kdy vydal a poslat AZTeckovi nebo Thurlogovi. Ti zvazi a pripadne pridaji.
AZTeck: k té Zlaté Armádě - myslím, že je tu více "reklamních-propagačních" komiksů, které v databázi jsou, nemám teď čas nějak moc hledat, ale napadá mě např. Jeden den v Temelíně nebo vzpomínám na nějakou sračku o EU či reklamu na Renault-Logan. Tento promo kousek je celkem hezká jednohubka a dle mého by tu být měl. Ale já tu nešéfuju, takže rozhodnutí je stejně na tobě ;-) Když tak info můžu zaslat.
Tauren: obvyklá praxe když víš o něčem co tady není - poslat administrátorovi materiály potřebné k vložení. Z h...a bič neupletu.
Batman: Dokolečka dokola - vycházel na pokračování v ABC - ne - pochopíš to někdy?
Spider-man leporelo - ne
Hellboy: Zlatá armáda - reklamní materiál, asi ne (sorry redaktore Markýzí :)
Garfiel 4 - když není obrázek, tak asi není k dispozici (tomu se říká logická úvaha)
Garfield (dotisky) - vlastní položky mít asi nebudou (bude info v poznámkách..časem)
Ve Fabule Rase jde o nazor lidu, proto svou smysluplnost hlasovani luzy ma. V zebricku nejakych jakoze nejlepsich comicsu to je trochu jina matematicka uloha.
Smysluplny to bude az ve chvili, kdy to nebude hodnoceni lidu, ale nekoho, kdo tomu rozumi :) Proc proboha resite nejaky zebricek comicsu? Jakou to ma relevanci?
Na druhou stranu nejaky podobny system mam od Turlogha v poste nekde, asi casem.
No to vskutku není reprezantativní. Já si myslím, že aby se komiksy řadily podle hodnocení trochu smysluplně, stačilo by, aby za právoplatné byly považovány komiksy s nějakým minimálním počem komentů s hodnocením - třeba pět (5). Komiksy s menším počtem komentů by se řadily až za tyto bodované. Pokud by více komiksů mělo stejné hodnocení, rozhodoval by vyšší počet hodnocených komentů. No a takoví kačeři donaldi, kteří teď vedou by obsadili místa jim náležící někde na chvostu.
Nemám IT vzdělání, programovat neumím, takže nevím jestli je to realizovatelné.
....jo a napadla mě ještě jedna drobnost, ale nevím jestli to není třeba jen nastavením prohlížeče či to není záměr - když otevřu všechny komiksy a chcu si je pomocí "mám" přidávat do sbírky nebo je odebírat ze "chci" tak to pak vždy skočí právě do "mám" nebo "chci" a furt se musím vracet.
CONAN: A zrodí se čarodějka
CONAN: Doupě prokletých
CONAN: Hrůza z rudé věže
KRÁL CONAN: Kamenný démon
KRÁL CONAN: Mlha a čarodějka
KRÁL CONAN: Válka proti přeludům
Spider-man lepolero
Tauren: No, jo, čoveče - máš pravdu; byl jsem línej bádat. A když vidím prvních 7 míst, tak ten žebříček zas až tak reprezentativní nebude... Ale dík. :----)