* Připomínky a návrhy Vše o CDB, datech a systému.

Zack: do žádný sbírky mě to nehází,tak je asi chyba ve mně..
zack: aha a jak to teda mám dělat?
Vy co mate problemy s tim pridavanim do sbirky. Muzete mi nekdo presne popsat, jak to probiha? To bude nejaka strasna prkotina :)
willis: fungovat by to nemelo :) to je chyba :)

Houbar: 100ka rocne stejne nikoho nevytrhne a je s ni vic starosti nez uzitku :) Vyhledavaci engine do mozilly ja urcite psat nebudu :) Cudlik na presouvani bude. Jo a neprodal :) Me fakt sere, ze sem jich kdysi mel 10 a postupne to rozdal :)
Zapomnel jsem jeste napsat, ze byste mohli vytvorit vyhledavaci engine do mozilly. A nejaky čudlíkátor na presouvani ze sbirky "Chci" do sbirky "Mam" futruju si do "Chci" svuj seznam prani.

Jo, a Zacku, neprodal bys Ctyrlistek #666? :)
ad: zkouška... zkusil jsem to postaru jestli to ještě funguje, protože jsem chtěl přidat komentář, na nic novýho jsem nepřišel.
4) Tak pockejte az dojedu zpet za rodici a najdu tu haldu ctyrlistku a pifu :)

Nemyslim komentar ve foru nebo ledajaky komentar u comicsu. Jenom jako hodnoceni -aspon se uvidi, kdo ma nejvic nacteno.

Co se tyce penez, tak mam jednou za cas takovou samaritanskou naladu, ze bych neco i ukapnul. Zvlastni je, ze kdyz jsem oslovil nektere sve oblibene servery, tak nikde nic nechteli :) Ale jestli uz mermomoci chcete nejakou sluzbu navic, muzete za nejaky VIP poplatek (treba 100,- Kc/rok) zpristupnit zpetne editovani prispevku a hodnoceni. Fer, ne?
A kdyz resime ty prachy... za jakou sluzbu byste na CDB klidne platili? Nezastiram, ze bych rad jednou nedelal nic jinyho, jen se staral o tenhle web :)
AZTeck:
2) to muzes ty, jako admin :)) Normalni civil tam samozrejme zadny takovy tlacitko nema :)
willis: ad zkouska... tos dokazal pres html nebo jsi prisel na ty pseudotagy, co jsou definovany ted? :)

logovani bude jen na hlavni strance, ono to na kazdy strance neni moc kam dat, aby to nebylo jak pest na oko.
Houbař:
1) S odlogováním nemám problém. Svádím to na Firefox :)
2) Hodnocení lze smazat..................a napsat nové.
3) Zack
4) V každé společnosti je horních deset tisíc a zbytek chudí příbuzní :)
5)
6) Zack
7) Enterování by snad mělo už fungovat
?) Standartní dar pro každého ticícího návštěvníka jsou v současné době pouze sluneční hodiny
8) Číslo účtu na které budete posílat svou mzdu neprodleně zveřejníme.
9) Infa ap. k jednotlivým titulům je možno vkládat (ikonka E)
Tao: a kdyz kliknes na to pridani, tak to udela, co? Melo by te to hodit totiz rovnou do sbirky, takze rovnou vidis, zes neco pridal. Pokud to nedela, je nekde chyba (coz je divny, protoze lidi pridavaj jak utrzeny celej den :)

Houbar: jo, nl2br je nova zmena :)
1) taky me to sere :)
2) to ne, nemam tyhle zpetny editace nazoru rad.
3) tech moznosti bude vic
4) kus jako kus :)
5) to se planuje
6) casem (vcelku bez velky priority, namaha neumerna vykonu :)
7) staci entrovat.
Cena sbirky bude ve chvili, kdy budou ceny jako samostatna polozka v db (coz po mne chce Turlogh, takze to casem pujde)
zebricku komentatoru se trochu bojim, ze mi tu zacnou nektery lidi spamovat :)
ok, tak abych taky něco přidal, tak by byla dobrá možnost se nalogovot na každý stránce, nejen na té úvodní.
Houbař: ad 2) já bych byl taky pro možnost změnit hodnocení nebo opravit komentář, jednou jsem to tady prohodil, ale nějak jsem nepochodil.
aaa sakra, tak jsem si to spletl asi s jinym forem, nebo je to nova zmena, ze entrovani uz funguje.
Kdyz chcete nejakeho "nespokojeneho" navstevnika tak tady ho mate: <br> <br>
1) Prodluzte timeout na automaticke odlogovani -tento prispevek uz pisu podruhe, protoze poprve me to behem psani odlogovalo. Pokud se vam to bude zdat divne, muzete to svezt na Portable Firefox, ktery ted pouzivam, nebo skvrny na slunci.<br> <br>
2) Moznost menit hodnoceni -sice prvni slovo plati, ale fanousek zacatecnik bude asi bodovat prvni kusy sve sbirky znacne nekriticky. <br> <br>
3) Pri pridani comicsu do sbirky nechat puvodni (updatovanou stranku). Sice to ted resim ze pridavam "do noveho tabu" (pro neznale -prostredni mysitko), ale pak to musim vsechno zavirat..<br> <br>
4) Serie davat ve sbirce jenom jako jeden kus .. nebo 1/10 kusu -kdyz ma spousta lidi o jeden az dva rady vetsi sbirku, pripadam si jak chudy pribuzny :)<br> <br>
5) Doporucovani comicsu -na zaklade meho hodnoceni a hodnoceni ostatnich uzivatelu a odhadovani meho vkusu. Algoritmus by nemusel byt tak slozity a tolik lidi, aby to zahltilo server tu asi jeste tolik neni. Bohuzel cesky trh neni jeste natolik objemny, aby tato funkce mela velky vyznam, ale kdyz se budete nudit..<br> <br>
6) Ignorovat diakritiku pri vyhledavani -v praci pouzivam anglickou klavesnici a pri hledani "zivy" a "živý" dostanu jiny vysledek. <br> <br>
7) Odstavce v komentarich -staci pridat info, ze pomoci .. sakra jak to ted napsat .. <br> '<'br'>' \<br\> (snad to nejak vyjde) se da udelat dalsi odstavec. <br> <br>
?) aaaaaa kazdemu tisicatemu navstevnikovi darovat hodinky s vodotryskem <br> <br>
k, kєN, k>8) Dat moznost jak prispet na provoz. Aspon budu mit cerne svedomi, ze neco pouzivam, ale nedavam odmenu :) <br> <br>
k+1) Dat (treba soukrome) info ceny me sbirky -sice kdyz jsem si koupil Crew #1 tak kupni cena zdaleka neodpovida puvodni, ale jen tak na vytvoreni deprese, kolik ze jsem za ty barevne obrazky utratil, to staci :) <br> <br>
∞) Dat zebricek nejvetsich komentatoru <br> <br>
Ted si odfiltrujte balast a zamyslete se nad sebou :) Kazdopadne vam velice dekuji za vasi nezistnou praci, kterou pro nas (lemry, ktere to neumime nebo jsme moc lini, abychom to delali sami) delate.
:)) když u nějakého komiksu dám Přidat do sbírky jako "Mám" nebo Přidat do sbírky jako "Chci" a pak jdu do profilu,tak tam je pořád ve sbírce 0.Prostě to nereaguje na mé povely přidat do sbírky :)
se mozna hnem dal, kdyz zkusis aspon priblizne specifikovat co ti nejde. "porad nejak nejde" je holt trochu neurcity :)
já nevim,mě to pořád nějak nejde...né že by mi to extra vadilo,zas se nechci uklikávat nad komiksy co mám a nad komiksy co chci,takže to zatím nějak nehoří..
Az budou poreseny serie, tak to uvidis pomerne snadno tam.
Nebo tam udělat něco jako link na další vydání. .... Znovu opakuji, mluvim o věcech jako je asterix, garfield,.... NÉ o věcech jako je sin city, hellboy (v podstatě o CC produkci)
Ale stejna nebyvaji. V nekterych silenych pripadech je treba krom graficke upravy i jiny preklad. Takze sjednotit to programove neni moc vhodne.
Zack: nešlo by nějak spojit hodnocení u věcí co maj vícero vydání? (třeba asterix atd.) Přeci jenom jsou ta vydání +- stejná, tak hledat co je co za konkrétní vydání mi připadá zbytečné.
M@Povi to ocividne jde taky... tak me napada, nefunguje to nahodou jenom adminum? :)
Mne to normalne jde - po kliknuti na tlacitko Mam/Chci u comicsu me to hodi do prislusne sekce me sbirky a ten comics je tam pridanej.
Že když kliknu u konkrétního comicsu na "Přidat do sbírky" a pak jdu do profilu, sbírka je stále prázdná.
zack: nejde mi nic uložit do sbírky :(
Tak tohle se Vám fakt povedlo.
Jsem zcela nadsen... a to je co rict, vzhledem k tomu, jak je mi po Silvestru spatne :D
Nestydte se, decka, mi nerikejte, ze jste se vsim spokojeni :)
Ja sem si snurku prilepil k tabletu, jinak bych si ty comicsy neuzil. xxxx