Walome - Tenhle argument je mimo, proč potom CC vydalo kolosálky Darkness, Witchblade? To jsou stejně béčkové série z devadesátek jako Spawn, akorát mainstreamovému čtenáři ještě míň známý. Spawn nikdy nebyl nic moc velkýho, jen to mělo hype, protože začínal Image a psal to Toddfather, ale jako značka je to stoprocentně víc prodejné než Darkness nebo Witchblade, který byly meh úplně stejně jako ten Spawn, akorát neměly nikdy ten hype.
Nicméně šancemetr na nich se naplnil, stejně jako by se naplnil na Spawnovi, každý si nechal vyrobit 2-3 kousky, takže ty kolosálky z Darkness/Witchblade světa jsou tak zajímavé a prodejné tituly, že se na aukru prodávají pod tu původní cenu nebo za stejně, protože širší okruh si to zatím nenašlo. :D
Jinak p. Dort je zkušený profesionál ve svém oboru, který dokáže ve většině případů kombinovat kvalitu titulu i komerční aspekt.
Walome Spawn pořád vychází, stejně jako porad vychází Batman a je starý třikrát víc jak Spawn...prostě by tu mohl vyjít nějaký novější run Spawna, proč ne...jak starý je Conan? Sawage sword of Conan? Jinak ano, ty první věci Spawna jsou hrozné, ale je to jedno, však cc taky ne vždy vydává nějakou úplnou pecku a lidi to kupují...
hromotlk: Napiš mail na info@comicspoint.cz a krásne ti odpovedajú buď si niečo objednáš a do poznámky dáš že chceš prebal. alebo ti ho pošlú za cenu zásielkovne. tak čakám dám vedieť :)
radek, fimi, Matthew - preferoval bych vydání dodatečných příběhů v první kolosálce.. aby se čekalo 10 let na druhou, v níž budou dodatečné příběhy obsaženy, pokud tedy nenastane varianta, kterou všichni čekáme = CC vydá samostatné malé knihy dodatečných příběhů a poté i dalších pokračování ZaK a pak druhá kolosálka
Schirru, Havran - bohužel kolosální knihy neobsahují bonusy, co jsou v malých knihách = musíte si koupit x nechat obojí a kupovat všechno... :)
Já se těším ze diky kolosálce se budu moci zbavit šesti knížek a místo toho mít jednu. Udělá mi to místo v knihovně na další dvě knihy.. možná i tři! :)
Radek: Čéče byl bych za další příběhy rád. Ale hlavní série vychazela origos ve volumkach 6 let. Vzhledem k tomu, ze to pokračování vycte mezi radky zatim jen par vyvolenych, tak mi cekani s temi doplnujicimi kratasy na dalsi kolosalku za 8-10 let nedava uplne smysl.
Matthew: Ano, tahle kolosálka obsahuje knihy 1-6, to psali. A pokud vím, s vydáním kolosálky se čekalo na to, jak to bude s těmi dalšími příběhy, že by se přidaly k tomu. No a vzhledem k tomu, že se vydá klasická kolosálka, jak v originále, vychází mi z toho nejpravděpodobněji to, že se v příbězích ZaK bude pokračovat. Kdo četl, ví, že tam je pro to spousta prostoru. Já tedy čekám, že budou další knihy... a proto ty aktuálně vydané příběhy nebudou v této kolosálce, protože někdy v budoucnu se prostě vydá další s tím, co bude vycházet dál... Prostě stačí číst mezi řádky :)
Gmork - hlavně si zase každý nechá vyrobit 3-4 kusy Zámek a klíč Kompendia, aby to sběratelsky zabili jako pozdější díly Hellboye, Conana nebo celé série Witchblade a Darkness, které mají po letech pořád stejnou hodnotu. :D
Btw jsem zvědav, jestli někdy někdo bude mít balls na tu kolosálku Spawna, šancemetr by se naplnil, jen ta kvalita prvních 20 sešitů je hrozná.
Killingjoke: Ten aktuální pátý díl u SHi, co teď vyšel ve Francii, je začátek nového příběhu. Ten by měl mít pouze dva díly. Ve čtvrtém dílu končí první cyklus. Ale díly 5-6 chce pan Vybíral vydat v budoucnu taky, žádný strach.
Fimi: Na druhou stranu to znamená, že zdejší komiksový trh je na tom nadmíru dobře a v plné síle, když tu můžou vycházet obří knihy za brutální peníze u komiksu, který má většina fandů doma. Zlatý věk komiksu.:)
Fimi: U CC je škoda, že se bojí trošku odvázat. Nu což, ohledně US komiksu u mne i nadále zůstávají nejlepšími nakladateli Non Stop Comics a Mucha Comics.
PS- Pořád přemýšlím, pro koho vydávají u Zámek a klíč kolosálku, to je natolik dobrá věc, že to snad už všichni mají, kromě překupníků teda.
Gmork: Hele, teď se ještě dívám na ten edičák...
Jak je to s tou Shi? V edičáku se píše, že jde o závěr série (tedy nejspíš díly 3+4), ale FR teď vyšel 5. díl...
Tak ještě jeden nástřel, pan Vybíral by si pro radost rád vydal jeden frankofonní klubácký komiks, v rámci Junáka. Tak třeba to klapne. Strážci se prodávají velmi dobře. Tak proč nezkusit belgickou Bobří hlídku.:) https://www.imgup.cz/images/2022/02/17/bobrici_08_18.jpg
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.