Ahoj, vydání nového dílu Detective Comics se posunulo o jeden týden na 23. 3., mohl bych poprosit o opravu v kalendáři? https://www.bbart.cz/katalog.asp?id=3477
Ahoj, jenom připomínám, ať to nezapadne, že stále máte špatně číslo originálu u komiksů Záhadný Spider-Man #11 a #12 od Semicu - příběh "Boj s neporazitelným protivníkem" (začátek i dokončení) je ve skutečnosti Amazing Spider-Man #230 (červenec 1982); onen červnový sešit #229 s únosem Madame Web byl Semicem z neznámého důvodu vynechán (i když sešit #12 si z něj vzal obálku). Člověk nemusí být zrovna odborníkem na Spider-Mana, stačí si čísla sešitů ověřit v Komiksovém výběru Spider-Man #26.
U Akiry #2 je v popisku napsáno, že Tecuo je číslo 48, ale správně má být 41. Jedná se o chybu, která je v popisku na webu a dokonce i v knize (v anglickém i korejském textu v knize je správně 41).
Ahoj, máte chybně uvedené číslo originálu u komiksů Záhadný Spider-Man 11 a 12. Nějak mi to neštymovalo, protože zjevně Semic kus před soubojem s Juggernautem vynechal – tudíž příběh "Boj s neporazitelným protivníkem" je ve skutečnosti Amazing Spider-Man #230 (červenec 1982); přeskočen byl právě červnový sešit #229 s únosem Madame Web.
Mne i na @comicsdb.cz to chodi do spamu :) ono je to tim kolik tech notifikaci prijde, info@ je taky problem a dalsich milion 'problemu'.
Pokud nechodi vubec, tak je problem jinde, ale maily normalne odchazi. A pokud to Apple rovnou zahazuje misto hozeni do Junkiu, tak bych asi spis vyfuckoval Apple. Na seznam maily chodi normalne, zena tam ma mail (nevim proc, malem sem ji vystehoval, kdyz to prasklo), takze vim urcite, ze comicsdb.cz tam na shitlistu neni :)
Ivan Kucera: pridal jsem tu Petku, ale co jsem nejak nenasel je, jestli to nahodou nevyslo uz v prosinci. Eshopy si mysli, ze v lednu, ale treba si to videl driv.
SickNail: v poste mas zpravu presne ze chvile, kdy probehlo schvaleni registrace, pricist k tomu sest mesicu snad zvladnes. Bazar jsme omezili (k velke radosti komunity), protoze to castecne resi problemy s lidmi, kteri obrazi bazary s podvody nebo kradenymi comicsy.
Kdybys to nemohl do unora vydrzet, tak doporucuju https://komiksbazar.cz/
Naozaj rád by som pridal inzerát, lebo mám niekoľko kníh na predaj a rovnako by som rád kopec kníh zakúpil, no nikde nevidím ako dlho mám ešte čakať kým ubehne pol roka od mojej registrácie. Viem sa k tomu niekde dopátrať? (Tomuto nastaveniu "čakačky" žiaľ stále nerozumiem...)
Jedna věcná poznámka k Čolák a Doláč #1 Král podzemí:
V databázi uvádíte náklad 100000ks a původní cena 12kčs.
V tiráži komiksu je uveden náklad 50 tisíc výtisků, cena 13,50 Kčs.
No ale na zadní straně komiksu je Cena Kčs 12,-
Pokud máte zájem, pošlu foto.
sercial: Mám doma (ani nevím, že je to rozšířené:), ale co vyšlo jen čistě na Slovensku do db zatím nedáváme, viz. zrovna diskuze před pár dny :) ...Možná časem, mám když tak v seznamu.
Od první verze v češtině z vydavatelství Labyrint se liší tím, že je rozšířená o dosud nevydané díly, mělo by jít o kompletní vydání Rudových příhod. Česká verze zde v databázi je, takže si myslím, že by tu mohlo být i to slovenské rozšířené vydání.