Tauren: No, jo, čoveče - máš pravdu; byl jsem línej bádat. A když vidím prvních 7 míst, tak ten žebříček zas až tak reprezentativní nebude... Ale dík. :----)
to Zack: i kdyz se mne to netyka, tak preci jen... kdyz se podivas ve "sbirka" na Andreho, tak v tabulce neni videt, kolik ma comicsu = nechce, aby kdokoliv vedel, kolik a jakych comicsu ma. No, ale kdyz si na Adreho rozkliknes(profil), tak jasne vidis, ze ma 622 CZ comicsu. Cili bych bylo fajn, kdyby i v tomhle pohledu nebylo cislo, ale treba "-".
Jinac se da rici, ze jsem s DB spokojenej, a konecne bych zase po letech mohl zacit hodnotit:).
Mazani ci zmena komentaru se tu resila a za meho zivota tohle na zadnym z mych webu nebude. Ale pripomina mi to, ze sem sliboval moznost hodnotit nekonecnekrat (s tim, ze se vzdycky predchozi hodnoceni odmaze, ne koment, jen body). Jen se stydte, vas to aspon nauci se zamyslet nad tim, co pisete :)
No ještě drobnost, když mám NEzakliknuto pouze českou sbírku, tak se nedostanu ani do jinejch složek, plus bych bral, že když se já zaloguju, tak abych so dostal hned do svých všech složek a mohl je doplňovat, bez toho abych musel měnit nastavení.
to Zack: tak stara vec. Kdyby se u comicsu bylo mozne podivat, kdo ho vlastni, tak bych byl rad = neco shanim, comicsdb mi napraska u koho je = muzu ho zacit lamat, at mi ho streli:).
Jestli chcete dále doplňovat, tak tady jsou další (a asi i poslední) od Čtyřlístku:
Čtyřlístek - Záhada faraonovy hrobky (2001)
Čtyřlístek - Zádrhel se vrací (1992)
Dobrodružství Čtyřlístku (2004)
Tak rict o co ti jde hned na zacatku je vcelku platna technika, ktera ma az prekvapive vysokou ucinnost.
Tak me napada, kdyz jsme u tech navrhu do databaze. Existuje databaze zen v CR, kde by se je dalo hodnotit? :)) Aby clovek vedel, kdo tam byl pred nim, jestli treba u toho nezacne brecet nebo jestli neskripe zubama ze spani?
to andre: nesouhlasim... oskliva holka taky moc dobre vi o co jde, pac je zvykla, ze ji ozralove chteji pichat... a narozdil od hezky ji to muzes rict uplne na zacatku, bez kecu a nejakyho extra snazeni:). A jak rikas, tohle jsou hodne davne zkusenosti:)
BeeSee: no s tím bych tak úplně nesouhlasil. Zase většina hezkejch holek tuší do čeho jde, když se sní někdo dá řeči, tudíž s tím nedělá moc caviky. Kdežto když to dojde středně hezký holce, nebo ošklivý (samozřejmě vím, že jsou pouze krásné ženy..... pokud by někdo měl námitky), tak to aby člověk zase začínal odznova s "dobíváním" (jenomže to už má v sobě osmý pívo a auž to tak nejde:-D ).......... ale to jest pouze má dávná zkušenost...
¨Mám dva návrhy k doplnění. Nevím, jestli jste to zaznamenali, ale chybí tu Hellboy-Zlatá armáda. Je to taková brožurka k filmu, jo a ještě jsem si všiml, že někteří autoři tu nemají profil.
Mám je obalené v silikonu ;) Tahle debata je už trapná, pokusím se už do ní nepřispívat. Pokud někdo chce vidět moje koule, tak ať ke mě přijde, a jeho přítelkyně mi je může olízat :)