* Připomínky a návrhy Vše o CDB, datech a systému.

Tauren: No, jo, čoveče - máš pravdu; byl jsem línej bádat. A když vidím prvních 7 míst, tak ten žebříček zas až tak reprezentativní nebude... Ale dík. :----)
Trochu jsem se mrknul na Garfiledy, u dotisků řeším jenom ty, které mám.

Garfield #04: Slízne smetanu (1998) - chybí obrázek
Garfield #08: Nohy z dohledu - chybí dotisk
Garfield #10: Válí sudy - chybí dotisk

dále

Velkolepý Spider-man 9/08
Hellboy: Zlatá armáda
Batman: Dokolečka dokola

Jsem si vědom toho, že už jsem s tim otravný. Ale já nedám pokoj :).
Žebříček tu přece je. Comicsy - Řezení podle - Hodnocení. A je to.
Přidávám se k Bay_watchovi - připomněl mi, že už mě to taky onehdá napadlo...
nebylo by špatný udělat tu nějakej žebříček nejlépe hodnocených komiksů :)
To trackovani statusu u sbirky musim predelat cely, jsou ocividne kombinace, ktery jsem necekal, na adreho neni holt svet pripraveny :)
to Zack: i kdyz se mne to netyka, tak preci jen... kdyz se podivas ve "sbirka" na Andreho, tak v tabulce neni videt, kolik ma comicsu = nechce, aby kdokoliv vedel, kolik a jakych comicsu ma. No, ale kdyz si na Adreho rozkliknes(profil), tak jasne vidis, ze ma 622 CZ comicsu. Cili bych bylo fajn, kdyby i v tomhle pohledu nebylo cislo, ale treba "-".

Jinac se da rici, ze jsem s DB spokojenej, a konecne bych zase po letech mohl zacit hodnotit:).
Mazani ci zmena komentaru se tu resila a za meho zivota tohle na zadnym z mych webu nebude. Ale pripomina mi to, ze sem sliboval moznost hodnotit nekonecnekrat (s tim, ze se vzdycky predchozi hodnoceni odmaze, ne koment, jen body). Jen se stydte, vas to aspon nauci se zamyslet nad tim, co pisete :)

andre: na tu chybu mrknu
Já zase pro změnu souhlasim s Taurenem, měnit komentáře by byla neobyčejně šikovná funkce. Za některé věci co jsem psal už dávno se celkem stydím...
Souhlasím s Andrem i DEmnoGem ale já bych uvítal konečně možnost mazat své komentáře a měnit hodnocení.
No ještě drobnost, když mám NEzakliknuto pouze českou sbírku, tak se nedostanu ani do jinejch složek, plus bych bral, že když se já zaloguju, tak abych so dostal hned do svých všech složek a mohl je doplňovat, bez toho abych musel měnit nastavení.
to Zack: tak stara vec. Kdyby se u comicsu bylo mozne podivat, kdo ho vlastni, tak bych byl rad = neco shanim, comicsdb mi napraska u koho je = muzu ho zacit lamat, at mi ho streli:).

Takze jako naprosta spokojenost, ano? Nestydte se, tech moznosti se vyjadrit, aniz bych vas poslal do prdele, zas uz tolik nebude :)
Hola amigos, mam takovy cukani, ze bych zas vysil nejakou tu decku na comicsdb, co vas ted nejvic sere nebo vam chybi?

(poznamka Azteckovi, s tam ukazkama a vetsi verzi obalky se pocita jako prvni, to je jen jako ze tenhle slib v hlave drzim :)
Jestli chcete dále doplňovat, tak tady jsou další (a asi i poslední) od Čtyřlístku:
Čtyřlístek - Záhada faraonovy hrobky (2001)
Čtyřlístek - Zádrhel se vrací (1992)
Dobrodružství Čtyřlístku (2004)
FrAnK: :DDDDDDDDDDDD Bez komentáře :DDDDDDDDDDDDD
Tauren:Dyt jo, ty mě taky..
Jane: V pohodě... Rexík bude.
Tauren: Sry já myslela že jsou tu příspěvky do databáze a ne pindárna.
Ale no tak, klid. Si občas snad můžu rejpnout...

Neutrino: Ne, ten se nevrátí nikdy. Ale i Tauren potřebuje občas vyvětrat.
FrAnk: Ty mě urazit nemůžeš...
AZTeck: viz nahoře
Tauren: dej pozor, abys tady jednou nebyl v prdeli ty. Doufám, že tvá puberta už bude brzo končit a dočkáme se i nějakých tvých dospělejších projevů.
Jane: díky za tip. Zkusím někde najít informace.
Neutrino:Můžeme jenom doufat že jen kousek protoze kdyby se velkejsef vratil myslim ze uz by sme to po druhe neustaly..
Tauren se nějak rozjíždí... Asi v něm stále přebývá kousek velkéhošéfa. Takové zlé alter ego :)
Jane: A co Rexík je v prdeli? :)
Rexík zasahuje tady je, ale Rexík v akci chybí.
Tak rict o co ti jde hned na zacatku je vcelku platna technika, ktera ma az prekvapive vysokou ucinnost.

Tak me napada, kdyz jsme u tech navrhu do databaze. Existuje databaze zen v CR, kde by se je dalo hodnotit? :)) Aby clovek vedel, kdo tam byl pred nim, jestli treba u toho nezacne brecet nebo jestli neskripe zubama ze spani?
Takze nejhorsi je neco mezi hezkou a osklivou... to jo:)).
to andre: nesouhlasim... oskliva holka taky moc dobre vi o co jde, pac je zvykla, ze ji ozralove chteji pichat... a narozdil od hezky ji to muzes rict uplne na zacatku, bez kecu a nejakyho extra snazeni:). A jak rikas, tohle jsou hodne davne zkusenosti:)
Ale prd, ciste na koureni dobry, na soustani se najdou hezci:)
BeeSee: no s tím bych tak úplně nesouhlasil. Zase většina hezkejch holek tuší do čeho jde, když se sní někdo dá řeči, tudíž s tím nedělá moc caviky. Kdežto když to dojde středně hezký holce, nebo ošklivý (samozřejmě vím, že jsou pouze krásné ženy..... pokud by někdo měl námitky), tak to aby člověk zase začínal odznova s "dobíváním" (jenomže to už má v sobě osmý pívo a auž to tak nejde:-D ).......... ale to jest pouze má dávná zkušenost...
a hlavně je u nic větší možnost zasunout co kluci :-))
jsou snazivejsi, o tom zadna
Spider: dle mých dávných zkušenostích kouřej ošklivý holky péro nejlíp;-)
Tauren: To těžko, protože moje přítelkyně je strašně ošklivá.
¨Mám dva návrhy k doplnění. Nevím, jestli jste to zaznamenali, ale chybí tu Hellboy-Zlatá armáda. Je to taková brožurka k filmu, jo a ještě jsem si všiml, že někteří autoři tu nemají profil.
Vy jste chudáka Taurena tak zblbli, že zapomněl po sedmý připomenout, že tu chybí "Zlatá armáda"... (jakože nechybí). :----)
Jsem rád, že jsme se všichni jednohlasně shodli. Zítra domluvím s Pavlikem Bémem Staromák a dřevo narubeme ve Stromovce. Ekologický MdS
Mám je obalené v silikonu ;) Tahle debata je už trapná, pokusím se už do ní nepřispívat. Pokud někdo chce vidět moje koule, tak ať ke mě přijde, a jeho přítelkyně mi je může olízat :)
Tak hlavně pozor na blesky a magnety...a raději moc neběhej :)
Nechal jsem si to udělat sám, když jsem ten akční hrdina :o)))
Tim padem nebude kastrace potreba... nekdo nas predbehl a Tauren uz ma nahrazku, aby se mu tam alespon neco bimbalo.
Muhehehehe, já mám koule z železa!
A nebo...........nic neposílejte. Markýz - zamluv Staromák a objednej dřívi :)
Pokud to tady čtou ňací borci z Brna, tak mi můžou poslat své pikantní profily (a fotky partnerek). Zachráníte tim jednoho adolescenta od potupy.
Ehm...., z posledních přinejmenším čtyř NÁVRHŮ DO DATABÁZE jsem poněkud zmaten.... (teď už pěti, vlastně :----) )