Tauren: Já když jsem viděl to Sin City, tak jsem nevěřil svejm očím. Například když Crew vydalo před deseti lety to samý, taky brožovaný a v horší kvalitě, stálo to 299.
DEmnoG - A ještě od Comics Centra, který vydávalo drahý comicsy jak pes. Ale teď se hodně zlepšili, třeba druhej díl sin city paperback vyjde levnějc než většina comicsů od Crwe (myslím počet stran a cenu).
to Neutrino: tak ja film jeste nevidel, takze jsem se nenudil:). Ale beru, ze nema smysl vysilovat a v Minotauru delat nakup nad litr, zas takovej skvost to neni... jen jsem chtel podotknout, ze je to fajn ctivo navic v ceskych zemich nevydana vec. Comics zadarmo jako promo k filmu:). Tot vse.
DEmnoG: To je sice pravda, ale zaprvé je úplně to samý na začátku filmu a za druhý bych si kvůli tomu zásilku nad 1000 Kč neobjednával. Ale těch pár stránek jako komiks celkem ujde.
Jo a v Čáslavský to dávaj zdarma úplně ke každýmu nákupu, klidně 10 Kč.
no já vím, mám tam připravený košík, ale zrovna teď mám doma ještě spoustu nepřečtených věcí a nechce se mi teď jen "krmit hromadu" qůli něčemu co ani nevím jestli stojí za to....Mignola kreslil jen obálku...
no tak v OV v Kanzelsbergu ani Cinestaru o tom nikdo neví ani zbla, takže zase jen akce pro ty, co nebydlí na venkově. No nic, snad to tam má milá někde u Anděla ještě sežene.
jo teď jsem se mrkl na stránky CC ( příležitosti premiéry filmu Hellboy II: Zlatá armáda jsme ve spolupráci s Bontonfilm, a. s. připravili 16 stránkový speciál Hellboy: Zlatá armáda.
Speciál můžete zdarma získat nejdříve v naší prodejně (již v pátek 15. 8. 2008), později v kinech a knihkupectvích, nebo v době premiéry filmu na stáncích PNS.)
Ale v rámci "líná huba půlka neštěstí" nebo jak to je, sem se radši ptal. No tak to abych skočil do Futura do Kanzelsbergu a hned taky k Cinestaru si to urvat;-)
Kapis: No nevím jak k filmu, ale u nás to leželo v kanzelsbergu, osbovne jsem vzal 2 jeden pro a jeden pro kamoše, ale kdybych vzal všech asi 50 co tam měli tak se nic neděje takže asi tak...
A, teď jsem si všiml, že Zlatá armáda je nová samostatný 16stránkový komiks. Pletl jsem si to se (myslím) Ztracenou armádou - to jsou Hellboyovy povíkdy, nepletu-li se. Tak v takovém případě by mě taky zajímalo, jestli to není jen reklamní záležitost a snad se to tu brzo objeví.
4 AZTeck: Je to normální sešitový comics. Vyšel v USA (dokonce ve čtyřech verzích obálek) a zachycuje začátek filmu a legendu o "Zlaté armádě". Původně měl vyjít ve všech státech, kde se Hellboy promítá, ale někdo na to z filmové společnosti zapomněl a tak jen díky Dark Horse Comics a CC to vyšlo i u nás. Pošlu ti to poštou, doufám, že adresa stále platí (AZTeck, Děravé týpí 5, Yndyjánská rezervace - Ostrava). Comicsový MdS
Mám doma anglické vydání českého komiksu Člověk zvaný son. Myslím, že by tu mělo být, protože Země Zet je tu také v anglické verzi a jedná se o tutéž řadu. Chcete to nakcannovat a poslat?
Já jsem si nacvakal svých pár komiksů do sbírky pěkně postupně a žádný problém jsem s tím neměl, ale chápu, že lidé, kteří toho mají víc než já s tím mohou mít problém :)
Xeelee: za tu dobu, co tu meles hubou, bys to tam mel nahazeny rucne 100x :) To hromadny nalejvani je funkce pro sberatele, ktery maj skoro vsechno. Jinak je daleko rychlejsi si pres filtr vyjet comicsy, co chci pridat a se shiftem (nebo jinak do novyho okna) je obklikat... v novych oknech se to navklada a za minutu mas hotovo.
Slaine: Vždyť je úplně jedno jaký název zvolil český vydavatel. Pořád se jedná o jedno a totéž dílo. Tady jde hlavně o přehlednost a o funkci hromadného přidávání titulů do sbírky.
Ale SBÍRKA pod seznamem komiksů je na dvě věci. Nešlo by to udělat tak, že by pod sebou byla různá vydání a pod každým bylo Mám | Chci | Nabízím? U nových věcí od Comics Centra ještě s dělením na vázaná vydání a brož. Bylo by to přehlednější a přidávání do sbírky by bylo použitelné.
Tak u Sin City to poznat je, ale dobry priklad je treba Asterix: http://www.comicsdb.cz/serie.php?id=19 ... vydani je v zavorce, takze to poznas i tady. Rozdelit serie podle serii by asi svuj vyznam melo, ale rozhodne mi prijde lepsi, ze je to v serii tematicky.