Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

ahoj, neměl by někdo spidermana 7 z comicsové legendy ??? nemůžu ho sehnat a tak bych poprosil tŕeba jen doporučení kde ho seženu, Díky.. :)
Tak jsem si Colder omnibus stáhl a začetl se do toho... a musím souhlasit, je to takový průměr, hlavně mě bohužel vůbec nezaujaly hlavní postavy. Ještě si pár stránek dám (jsem u strany 110), ale nejspíš to nedočtu a smáznu to, hlavně osud hlavních postav je mi naprosto buřt. S horory jako Revival, Gideon Falls se to vůbec nedá srovnávat.

PS- Kdyby radši CC vydali za daleko menší peníze Severed, to je podařený horor se zajímavými postavami.
Matthew: cital som v anglictine, nie je to zle, rozmyslal som nad tym, ale kedze to CC vyda v tom megaobrovskom formate, to ma odradilo
ale je to vec na jedno precitanie, druhykrat ma to uz nebavilo a predal som to
Já to četl...není to špatné, ale na jedno přečtení a kochas se kresbou
Cetl jste nekdo ten Colder? Stoji to za to?
Cc oznámili Colder, přesně jak jsem říkal a odhadoval...
nedalo mi to a otravoval jsem Centralu... Ptacatko by jim melo prijit v patek, takze pristi tyden by melo byt v prodeji kdo nad tim premysli. A Rusty Browna premysleji ze daji pres crowdfounding pristi rok.
karl: Máme pojištění domácnosti a komiksovou knihovnu i s hodnotou (díky comicsdb!) tam mám zařazenou.
Deefha - věnuji se finančnictví. Kdybys chtěl, nebo někdo další poradit, probrat, něco zjistit, zařídit, jsem tu. ;) Mam v merku celý trh (téměř) a můžu sepsat cokoliv: život, úraz, investice, hypo, odpovědnost, pov, apod. ;)
Máte někdo pojištěné komiksy/knihovnu? Kolik platíte měsíčně?
Draco nobilis no není zač
Deefha: možno tak o 20 rokov :D
Bude to séria Kauza les, každá epizóda bude mať podtitul, napr Kauza medveď, Kauza Bahamy... atď...
Jo dík za link , neřekl bych přímo sháním , jen ty zimní včery jsou dlouhý . ale tyhle pálky bych za to nedal , to si raději sám něco namaluju .
Mikei. Asi hej. Len sa mi 160 stran zda malo na životopis jagra. Urcite toho zažil viac. Ma byt nejaké pokračovanie? Alebo to je všetko.
Miluju hokej a komiksy,takže není co řešit,jdu do toho
Jdete někdo do toho Jágra? Nevypadá to věru zle. :)
Nezbi jo to je pěkné
Ta kresba Wild West je fakt nádherná...mohli by vydat i nějaký scifi :) => https://www.bedetheque.com/serie-62133-BD-Renaissance-Duval-Emem.html :O
Vybíral prezradil prvý titul na február 2022 (únor) - westernový Wild West ( https://www.europecomics.com/serie/wild-west/ )

Na svojom facebooku vyberá obálku
no ja som objednal C1 a C3 naraz čiže sa toho asi ani nedočkám
Díky, zapomněl jsem že jsem mezi tím řešil DT...
Těžce se mi rozhoduje mezi dvojkou a trojkou, z čistě komerčního hlediska třetí obálku. Ale pocitově určitě tu druhou s Calamity Jane.
A patří mu i ten Reflex , když už jsme u toho .
Přesně! Křéťinský teď sdírá z lidí kůži na energiích a do Sparty moc peněz momentálně sypat nemusí. Navíc mladá Kelnerová určitě něco podědí. Tak upuštění nějakého měďáku pro plebs, ten jeho kolos nepoloží :-D
U těch Bookdep a podobně může jít třeba o stovky objednávek , ale když tady Luxor prodá pár joudům komiks pod cenou , tak to nějak přežije
Vyzvedl jsem v Luxoru Criminal 1 a cena 479 Kc byla platna, takze vse OK.
Tak BB Art na otázku na Facebooku napísal, že Criminal 3 nestihnú, bude v Q1/2022
Bookdepo mi opakovane zrusili preorder kde byl velky rozdil v cene. Naposledy Druillet Delirius 2.
Tady ne, ale Amazon ruší naprosto normálně, BookDepo nikdy nenaskladní když předprodali moc levně a věřím, že to je normální praxe i jinde, kde jsem zatím nezkoušel :)
Nezbi : Já nechápu , proč by to nemělo klapnout . To se už někdy někomu stalo , že by na webu měli příliš nízkou cenu , po pár dnech na to přišli a objednávky zrušili , nebo zvýšili cenu u už potvrzených objednávek ? Já o tom tedy zatím neslyšel .
Tak to je super cena :)..jsem zvědavej jestli klapne těch 319 za III z Luxoru :D
Mně už přišlo info ze zásilkovny. Kniha je na cestě.
Objednal jsem v knižní klubu za 449.-.
Matthew: tak daj vedieť lebo ja som si zobral 1a 3 :D ale to je ešte hudba budúcnosti
Nechápu propagaci BB artu...tam když nenajedeš na ty jejich 20 let starý stránky tak ani nezjistíš co vychází a kdy...facebook to samý...tady v tom se maj hodně co zlepšovat...
Prisel mi email od Luxoru, ze Criminal 1 je k vyzvednuti. Nic o cene se v emailu nepise, tak doufam, ze ta puvodni zustane. Snad nebude pri vyzvednuti prekvapko :-D
valon: Tak v těch diskuzích aby se prase vyznalo. V předposlední informaci na FB je přes dvacet komentářů a vidět jich je asi pět nebo šest :-D Tam toho banána má asi hodně lidí.
Já už se barevného Z pekla nemůžu dočkat. Kor po tom hypu Viktora na FB.
Jako nevypadá to špatně, líbí se mi to, ale do barvy asi nepůjdu.
Přináším takový ambivalentní post, alespoň pro mě osobně. Zatím si to tedy (atmosféricky) nedokážu úplně představit, ale na tomhle obrázku by vám asi neměli uniknout ty lucerny.
Darker údajně jak je to po sobě v edicaku, tak takhle to má vyjít jelikož mezi to vložili Sentienta právě na třetí místo, tak mi to tak vychází.
perak: super, to taky znám, ale co kdy vyjde a v jakém pořadí to víš? :)
Valon stačí se úplně normálně zeptat

Darker no na jejich stránkách to mají v edicaku nějak postupně ale myslím že druhé je Echoes.

Dinik a co když to vydají příští rok?