Tak jsem si Colder omnibus stáhl a začetl se do toho... a musím souhlasit, je to takový průměr, hlavně mě bohužel vůbec nezaujaly hlavní postavy. Ještě si pár stránek dám (jsem u strany 110), ale nejspíš to nedočtu a smáznu to, hlavně osud hlavních postav je mi naprosto buřt. S horory jako Revival, Gideon Falls se to vůbec nedá srovnávat.
PS- Kdyby radši CC vydali za daleko menší peníze Severed, to je podařený horor se zajímavými postavami.
Matthew: cital som v anglictine, nie je to zle, rozmyslal som nad tym, ale kedze to CC vyda v tom megaobrovskom formate, to ma odradilo
ale je to vec na jedno precitanie, druhykrat ma to uz nebavilo a predal som to
nedalo mi to a otravoval jsem Centralu... Ptacatko by jim melo prijit v patek, takze pristi tyden by melo byt v prodeji kdo nad tim premysli. A Rusty Browna premysleji ze daji pres crowdfounding pristi rok.
Deefha - věnuji se finančnictví. Kdybys chtěl, nebo někdo další poradit, probrat, něco zjistit, zařídit, jsem tu. ;) Mam v merku celý trh (téměř) a můžu sepsat cokoliv: život, úraz, investice, hypo, odpovědnost, pov, apod. ;)
Zajímavá otázka. Knihovnu pojištěnou nemám, ani domácnost, ale už jsem o tom uvažoval. Zcela upřímně - moje skromná sbírka komiksů rozhodně není to nejcennější, co tady mám. Sbírám totiž taky staré herní konzole (samozřejmě i nové, ale ty jsou paradoxně levnější) a vůbec všechno kolem videoher, no a tady je finanční hodnota někde trochu jinde. Takže jsem o pojištění přemýšlel tak nějak povšechně obecně. Ona by šla pojistit jen knihovna? :-) Není tu nějaký odborník na slovo vzatý (hint: pojišťovák)?
Tohle jsou celkem normální ceny. Pálky stojí teprve poslední tři čisla, která buďto vyšla v menším nákladu a nebo to už nikdo nekupoval , takže jich je teď mezi lidmi málo... Jo, devadesátky! :-D
Přesně! Křéťinský teď sdírá z lidí kůži na energiích a do Sparty moc peněz momentálně sypat nemusí. Navíc mladá Kelnerová určitě něco podědí. Tak upuštění nějakého měďáku pro plebs, ten jeho kolos nepoloží :-D
Tady ne, ale Amazon ruší naprosto normálně, BookDepo nikdy nenaskladní když předprodali moc levně a věřím, že to je normální praxe i jinde, kde jsem zatím nezkoušel :)
Nezbi : Já nechápu , proč by to nemělo klapnout . To se už někdy někomu stalo , že by na webu měli příliš nízkou cenu , po pár dnech na to přišli a objednávky zrušili , nebo zvýšili cenu u už potvrzených objednávek ? Já o tom tedy zatím neslyšel .
Nechápu propagaci BB artu...tam když nenajedeš na ty jejich 20 let starý stránky tak ani nezjistíš co vychází a kdy...facebook to samý...tady v tom se maj hodně co zlepšovat...
Prisel mi email od Luxoru, ze Criminal 1 je k vyzvednuti. Nic o cene se v emailu nepise, tak doufam, ze ta puvodni zustane. Snad nebude pri vyzvednuti prekvapko :-D