Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

Ogre: Boha jeho, to je rozkošné!!! Vypadá to jako herní figurka navíc, těch pár mám.
Ahojte, mal by niekto zaujem o takuto blbinku ? Rucne naskulptene, namalovane, odlial som si par kuskov v resine.
By mě zajímalo, jestli někdy hodlají po 5letech vydat Scooby Doo Týmovka 2, mam jedničku ale dvojka stále nikde..
Vie mi niekto objasniť, v čom sa líši 2. vydanie Bomby od 1.? Ak to má byť 2. vydanie a nie len dotlač... Mám 1. vydanie, tak len čisto zo zvedavosti.
ahoj, neměl by někdo spidermana 7 z comicsové legendy ??? nemůžu ho sehnat a tak bych poprosil tŕeba jen doporučení kde ho seženu, Díky.. :)
Tak jsem si Colder omnibus stáhl a začetl se do toho... a musím souhlasit, je to takový průměr, hlavně mě bohužel vůbec nezaujaly hlavní postavy. Ještě si pár stránek dám (jsem u strany 110), ale nejspíš to nedočtu a smáznu to, hlavně osud hlavních postav je mi naprosto buřt. S horory jako Revival, Gideon Falls se to vůbec nedá srovnávat.

PS- Kdyby radši CC vydali za daleko menší peníze Severed, to je podařený horor se zajímavými postavami.
Matthew: cital som v anglictine, nie je to zle, rozmyslal som nad tym, ale kedze to CC vyda v tom megaobrovskom formate, to ma odradilo
ale je to vec na jedno precitanie, druhykrat ma to uz nebavilo a predal som to
Já to četl...není to špatné, ale na jedno přečtení a kochas se kresbou
Cetl jste nekdo ten Colder? Stoji to za to?
Cc oznámili Colder, přesně jak jsem říkal a odhadoval...
nedalo mi to a otravoval jsem Centralu... Ptacatko by jim melo prijit v patek, takze pristi tyden by melo byt v prodeji kdo nad tim premysli. A Rusty Browna premysleji ze daji pres crowdfounding pristi rok.
karl: Máme pojištění domácnosti a komiksovou knihovnu i s hodnotou (díky comicsdb!) tam mám zařazenou.
Deefha - věnuji se finančnictví. Kdybys chtěl, nebo někdo další poradit, probrat, něco zjistit, zařídit, jsem tu. ;) Mam v merku celý trh (téměř) a můžu sepsat cokoliv: život, úraz, investice, hypo, odpovědnost, pov, apod. ;)
Zajímavá otázka. Knihovnu pojištěnou nemám, ani domácnost, ale už jsem o tom uvažoval. Zcela upřímně - moje skromná sbírka komiksů rozhodně není to nejcennější, co tady mám. Sbírám totiž taky staré herní konzole (samozřejmě i nové, ale ty jsou paradoxně levnější) a vůbec všechno kolem videoher, no a tady je finanční hodnota někde trochu jinde. Takže jsem o pojištění přemýšlel tak nějak povšechně obecně. Ona by šla pojistit jen knihovna? :-) Není tu nějaký odborník na slovo vzatý (hint: pojišťovák)?
Máte někdo pojištěné komiksy/knihovnu? Kolik platíte měsíčně?
Draco nobilis no není zač
Deefha: možno tak o 20 rokov :D
Bude to séria Kauza les, každá epizóda bude mať podtitul, napr Kauza medveď, Kauza Bahamy... atď...
Tohle jsou celkem normální ceny. Pálky stojí teprve poslední tři čisla, která buďto vyšla v menším nákladu a nebo to už nikdo nekupoval , takže jich je teď mezi lidmi málo... Jo, devadesátky! :-D
Jo dík za link , neřekl bych přímo sháním , jen ty zimní včery jsou dlouhý . ale tyhle pálky bych za to nedal , to si raději sám něco namaluju .
Mikei. Asi hej. Len sa mi 160 stran zda malo na životopis jagra. Urcite toho zažil viac. Ma byt nejaké pokračovanie? Alebo to je všetko.
Miluju hokej a komiksy,takže není co řešit,jdu do toho
Jdete někdo do toho Jágra? Nevypadá to věru zle. :)
Nezbi jo to je pěkné
Ta kresba Wild West je fakt nádherná...mohli by vydat i nějaký scifi :) => https://www.bedetheque.com/serie-62133-BD-Renaissance-Duval-Emem.html :O
Vybíral prezradil prvý titul na február 2022 (únor) - westernový Wild West ( https://www.europecomics.com/serie/wild-west/ )

Na svojom facebooku vyberá obálku
no ja som objednal C1 a C3 naraz čiže sa toho asi ani nedočkám
Díky, zapomněl jsem že jsem mezi tím řešil DT...
Těžce se mi rozhoduje mezi dvojkou a trojkou, z čistě komerčního hlediska třetí obálku. Ale pocitově určitě tu druhou s Calamity Jane.
A patří mu i ten Reflex , když už jsme u toho .
Přesně! Křéťinský teď sdírá z lidí kůži na energiích a do Sparty moc peněz momentálně sypat nemusí. Navíc mladá Kelnerová určitě něco podědí. Tak upuštění nějakého měďáku pro plebs, ten jeho kolos nepoloží :-D
U těch Bookdep a podobně může jít třeba o stovky objednávek , ale když tady Luxor prodá pár joudům komiks pod cenou , tak to nějak přežije
Vyzvedl jsem v Luxoru Criminal 1 a cena 479 Kc byla platna, takze vse OK.
Tak BB Art na otázku na Facebooku napísal, že Criminal 3 nestihnú, bude v Q1/2022
Bookdepo mi opakovane zrusili preorder kde byl velky rozdil v cene. Naposledy Druillet Delirius 2.
Tady ne, ale Amazon ruší naprosto normálně, BookDepo nikdy nenaskladní když předprodali moc levně a věřím, že to je normální praxe i jinde, kde jsem zatím nezkoušel :)
Nezbi : Já nechápu , proč by to nemělo klapnout . To se už někdy někomu stalo , že by na webu měli příliš nízkou cenu , po pár dnech na to přišli a objednávky zrušili , nebo zvýšili cenu u už potvrzených objednávek ? Já o tom tedy zatím neslyšel .
Tak to je super cena :)..jsem zvědavej jestli klapne těch 319 za III z Luxoru :D
Mně už přišlo info ze zásilkovny. Kniha je na cestě.
Objednal jsem v knižní klubu za 449.-.
Matthew: tak daj vedieť lebo ja som si zobral 1a 3 :D ale to je ešte hudba budúcnosti
Nechápu propagaci BB artu...tam když nenajedeš na ty jejich 20 let starý stránky tak ani nezjistíš co vychází a kdy...facebook to samý...tady v tom se maj hodně co zlepšovat...
Prisel mi email od Luxoru, ze Criminal 1 je k vyzvednuti. Nic o cene se v emailu nepise, tak doufam, ze ta puvodni zustane. Snad nebude pri vyzvednuti prekvapko :-D