Přesně! Křéťinský teď sdírá z lidí kůži na energiích a do Sparty moc peněz momentálně sypat nemusí. Navíc mladá Kelnerová určitě něco podědí. Tak upuštění nějakého měďáku pro plebs, ten jeho kolos nepoloží :-D
Tady ne, ale Amazon ruší naprosto normálně, BookDepo nikdy nenaskladní když předprodali moc levně a věřím, že to je normální praxe i jinde, kde jsem zatím nezkoušel :)
Nezbi : Já nechápu , proč by to nemělo klapnout . To se už někdy někomu stalo , že by na webu měli příliš nízkou cenu , po pár dnech na to přišli a objednávky zrušili , nebo zvýšili cenu u už potvrzených objednávek ? Já o tom tedy zatím neslyšel .
Nechápu propagaci BB artu...tam když nenajedeš na ty jejich 20 let starý stránky tak ani nezjistíš co vychází a kdy...facebook to samý...tady v tom se maj hodně co zlepšovat...
Prisel mi email od Luxoru, ze Criminal 1 je k vyzvednuti. Nic o cene se v emailu nepise, tak doufam, ze ta puvodni zustane. Snad nebude pri vyzvednuti prekvapko :-D
valon: Tak v těch diskuzích aby se prase vyznalo. V předposlední informaci na FB je přes dvacet komentářů a vidět jich je asi pět nebo šest :-D Tam toho banána má asi hodně lidí.
Přináším takový ambivalentní post, alespoň pro mě osobně. Zatím si to tedy (atmosféricky) nedokážu úplně představit, ale na tomhle obrázku by vám asi neměli uniknout ty lucerny.
Příběh mě tam bavil, ale s tou kresbou jsem hodně bojoval. Teda hlavně u lidí, vesmír mu jde, ale ti lidi... :)
S jak velkými náklady se vlastně počítá? Všechno do jednoho jsou to hodně nemainstreamové věci a když už tam je něco, co bych doporučil, tak zase ne každému a při malém nákladu to budou zase dost velké pálky.
Fimi: Zabijáka démonů jsem ještě nezačal číst, kupuji do zásoby až bude více dílu.
Chainsaw man, taky si myslím, že to u nás dříve nebo později bude, jsem rád za jakoukoliv mangu která u nás vyjde.
Pouze připomínáme, že na objednávku sběratelské verze Přístavu Země / Zatmění, zbývá už jen posledních pár dní.
Rozšířený předprodej končí v neděli 8. 11. (včetně)!
Pokud svou knihu ještě nemáte, tak neváhejte. Po tomto datu, už sběratelskou verzi objednat nepůjde a do distribuce se také nedostane (tím jsme si celkem jistí, protože jak to vypadá, tak v rámci předprodeje si knihu žádný knihkupec oficiálně nepředplatil).