Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

Mně už přišlo info ze zásilkovny. Kniha je na cestě.
Objednal jsem v knižní klubu za 449.-.
Matthew: tak daj vedieť lebo ja som si zobral 1a 3 :D ale to je ešte hudba budúcnosti
Nechápu propagaci BB artu...tam když nenajedeš na ty jejich 20 let starý stránky tak ani nezjistíš co vychází a kdy...facebook to samý...tady v tom se maj hodně co zlepšovat...
Prisel mi email od Luxoru, ze Criminal 1 je k vyzvednuti. Nic o cene se v emailu nepise, tak doufam, ze ta puvodni zustane. Snad nebude pri vyzvednuti prekvapko :-D
valon: Tak v těch diskuzích aby se prase vyznalo. V předposlední informaci na FB je přes dvacet komentářů a vidět jich je asi pět nebo šest :-D Tam toho banána má asi hodně lidí.
Já už se barevného Z pekla nemůžu dočkat. Kor po tom hypu Viktora na FB.
Jako nevypadá to špatně, líbí se mi to, ale do barvy asi nepůjdu.
Přináším takový ambivalentní post, alespoň pro mě osobně. Zatím si to tedy (atmosféricky) nedokážu úplně představit, ale na tomhle obrázku by vám asi neměli uniknout ty lucerny.
Darker údajně jak je to po sobě v edicaku, tak takhle to má vyjít jelikož mezi to vložili Sentienta právě na třetí místo, tak mi to tak vychází.
perak: super, to taky znám, ale co kdy vyjde a v jakém pořadí to víš? :)
Valon stačí se úplně normálně zeptat

Darker no na jejich stránkách to mají v edicaku nějak postupně ale myslím že druhé je Echoes.

Dinik a co když to vydají příští rok?
To radši ne, ještě by mi zablokovali i můj tajný profil :)
A co je druhé v řadě?
Valon tohle nevím, to se zeptej na jejich fb, tam ti odpoví.
Příběh mě tam bavil, ale s tou kresbou jsem hodně bojoval. Teda hlavně u lidí, vesmír mu jde, ale ti lidi... :)
S jak velkými náklady se vlastně počítá? Všechno do jednoho jsou to hodně nemainstreamové věci a když už tam je něco, co bych doporučil, tak zase ne každému a při malém nákladu to budou zase dost velké pálky.
Uchvatne. Treti v rade, to znamena cca rok 2027? Mame cas.
Mighty Boys ohlásili Sentient od TKO, autor Jeff Lemire. Vyjde jako třetí kniha v pořadí ohlášených.
Fimi: Zabijáka démonů jsem ještě nezačal číst, kupuji do zásoby až bude více dílu.
Chainsaw man, taky si myslím, že to u nás dříve nebo později bude, jsem rád za jakoukoliv mangu která u nás vyjde.
SSP: zkusil sem to na ně s tím, že soidce dredd se taky neprodával a teď to s ním jde, a prej na sousce dredda dozral cas, na parkera bohuzel ne
Tvl lidi, vy jste (někteří) fakt magoři :-D
dinik: asi nemám úplně problém s tím, že moji nevyměněnou knihu cyboy prodává znovu.

ale nečekal jsem to.
Matthew:

FACEBOOK:
Mighty Boys Comics
November 5, 2020 ·

Pouze připomínáme, že na objednávku sběratelské verze Přístavu Země / Zatmění, zbývá už jen posledních pár dní.
Rozšířený předprodej končí v neděli 8. 11. (včetně)!
Pokud svou knihu ještě nemáte, tak neváhejte. Po tomto datu, už sběratelskou verzi objednat nepůjde a do distribuce se také nedostane (tím jsme si celkem jistí, protože jak to vypadá, tak v rámci předprodeje si knihu žádný knihkupec oficiálně nepředplatil).

Nekomentuji, to jen pro informaci.
Matthew - tak je treba sledovat, jakym zpusobem byla ta limitka prezentovana na hithitu a celkove behem kampane. JEN podporovatele ji meli mit moznost ziskat. To ze se ted soupnou kusy do normalniho prodeje neni mozna hrdelni zlocin, ale minimalne svinstvo a vytreni si zadku vsemi temi podporovateli.
Me dost prekvapilo, ze se WW Mrtva zeme, prodava letos nejhur z DC. To rovnitko: pouze pozitivni recenze = nizky prodej je vazne na palici ;-D
Zack:

Dinik:
Tak já doufám, že tohle by mohl být začátek dalšího dějství.
Dinik: vsichni podporovatele meli moznost si ty kousky Kaplana, ktere byly puvodne urcene pro pripadne reklamace, prednostne v poslednich asi 2 tydnech koupit. A prodava se to i za o neco vetsi cenu nez byla na hithitu. To ze nekdo proda 14 knizek, aby se nevaleli ve sklepe je opravdu hrdelni zlocin.
P.G. zadna dalsi diskuze neprobihala, ale imho crowdfunding je zhruba ve stejny kategorii jako Parker. Oni kluci nikdy nerikaj nikdy.
Zack: ani přes ten crowdfunding? matně si vybavuji, že o této možnosti se kdysi taky spekulovalo...
SSP: A tim je cela tahle tragikomedie zavrsena. To je tak neskutecne plivnuti do ksichtu tem odvazlivcum, co to podporili v kampani, az nad tim rozum zustava stat.
SSP: bylo to hodne kategoricky fakt ne.
Kdyby to někoho zajímalo, tak MB mají na svých stránkách v nabídce tu sběratelskou verzi Kaplana, kterou si tak teď může koupit kdokoliv.
faster86: To ti takhle řekli, s tím Parkerem? Nedávno někde Petr/Jirka říkal, že by to někdy mohli zase vydat, udělat si radost. Ne hned, ale časem možná jo. Takové to Chtěli bychom, ale kvůli nízké prodejnosti a blbé covidové době to hned nebude, ale někdy možná ano, neklesejte na mysli. V posledním Volejte ředitelům to možná bylo.
Fry: přesně takový orgasmus měla z toho oznámení holčina z "vsechnymojestranky" nebo jak má ten insta účet
Fry už se jakou dobu po tom pokukuju, jak je to vyprodané tak se ani nesnažím. V čj to zkusím schválně
Jujutsu Kaisen?? YES!
Zkusil jsem Crew dotlacit jeste do Parkera at je vic jak jeden dil, ale to je mrtve uplne. A Kopl prej v breznu dalsiho Sherlocka
Hádám že ještě ohlásí Chainsaw mana...

Fort co jsem slyšel tak Démon Slayer má strašně debilní konec...
Faster: Koukám, že si asi budu muset nají druhou práci. Visiona jsem fakt nečekal.
Jujutsu Kaisen po Zabiják démonu nejprodávanější manga v Japonsku v první polovině roku 2021.

ČSFD
A na stánku CC sem zjistil, že se Cages budou posouvat o nejaky týden, kvůli barvám z tiskárny. A velice pravděpodobně udělají Mazebook od Lemira co dělá pro Dark Horse. Alias od Arga bude i s limitkou o 200 dražší, než normál.
Tak to je ovšem masakr, samé skvělé věci, hlavně ten Batman, Vision a Immortal Hulk.. výborné.... Jujutsu Kaisen je prý skvělá manga a co jsem koukal je těžce vyprodaná....
novinky od crwe z comic conu:

Batman Imposter - nejaky prequel k filmu s Pattisonem - cca unor

Jujutsu Kaisen - nebo tak nejak, manga, asi brezen

Immortal Hulk - to uz se tu resilo, oznamovali na dni knih, prvni polovina roku, 2 knizky za rok

Identity crisis od meltzera - legendy dc,

Lucky luke - goscini - vydani vseho co tu nevyslo jeste, sesitove ve formatu jak od egmontu

Vision - King
Mikei: Na jaře se tu zveřejňovala rekapitulace prodejů od zdejších nakladatelů, BBart tam myslím tu Zatmívačku měl, takže se to prodávalo dobře. Ale to je omnibus od Brubakera, jiné omnibusy, třeba superhrdinské už taková prodejní hitparáda být nemusí. Já bych ve dvou Deluxe edicích bral Planetary.
Jinak když jsme u těch omnibusů, nemáte někdo přehled o tom, jak si stojí Zatmívačka v rámci prodejů? Vážně bych si přál, aby byly skvělé a vycházelo zde mnohem více omnibusů. Argo mile překvapilo s tím Aliasem a doufám, že další takováto překvapení budou následovat.
Tak to je velká paráda! :-)
Mikei: z toho mam velkou radost. rozhodne bych necekal ze si to vezme argo at uz na pristi rok oznami kdokoliv cokolik tak tohle je/bude asi nejvetsi prekvapeni co se tyce "necekany titul u vydavatele"
Argo oznámilo omnibus Alias na příští rok. ♥