Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

Toe: Noár je parádní, to jsem rád, že babart vydá.
Trip: Určitě se našly dva, protože vlastníci to oznámili Crwi a posílali i fotky. Ve hře jsou tak maximálně tři. Ale možná jen dva až žádný, protože já koupil kousků sedm (nekecám) a nechal bych si pro sebe, že se na mě usmálo štěstí.
Neviete či sa už našlo všetkých 5 raritných kusov z "Znovuzrození hrdinů DC: Batman / Flash: Odznak (Batman / Flash)"?
Ja koupil za 2500 no:D …ale Aukro lidi davali i pres 5K…ale nevadí, jen at tisknou, lidi kupujou a BB vydava dalsi Brubakery :P
Jeste ze jsem si pockal a nekupoval za 3-4k, prekupnici asi nemaji radost :)
Druhý díl se furt prodává takže ten asi tisknout nebudou ne? No uvidíme :)
Mne jde o to, jestli bude nova karta (pak to bude v kalendari :) nebo jen poznamka. Z toho co pises bych tomu 'dotisk' nerikal ani ironicky :)
Dotisk je ofiko (klidně se může hodit i do kalendáře, dám to tam), ale úplně čistý asi nebude - řeší se právě obálky, resp. přebaly - v zahraničí se nepočítalo, že budou další (to jsme zase u těch uzavřených / neuzavřených sérií, že? ;) takže trojka má dost odlišnou obálku, která sedí k novým anglickým vydáním, ale už nesedí k těm prvním českým. A když už se tiskne znovu, bylo by fajn mít rovnou novou verzi obálky, protože úpravy třetího dílu tak, aby seděla s těmi starými již nemusí zahraničí schválit, když to tam tak nikdy nevyšlo a pak by ta trojka svítila mezi ostatními asi tak, jak naznačuje rooty. Mě se třeba nové obálky líbí, ale je to opravdu o dost něco jiného než ty původní - asi jako původní "červené" Sin City a nové bílé :) Nějaké návrhy řešení je už v placu, tak se asi nechte překvapit, jak to nakonec dopadne ;)
Toe: ten criminal bude fakt cistej dotisk?
Toe: Dotisk jednicky Criminal je uz nekde ofiko? Tak to je parada! ... uplne jsem v ten dotisk taky neveril. A diky za to info k trojce - zapsano do kalendare! :) (ten dotisk asi nema cenu do kalendare davat, coz?)
MazeCZ: Posledí info, co vím o WW bylo z loňského roku, a to že dojedou Azzarella (tam chybí myslím jedna kniha). Ty další od Finchových neplánují. Evidentně se u nás WW prodává podobně blbě jako Superman, protože i Crew s ní skončí příští knihou.
MazeCZ: WW New 52 netuším, myslím že tu někdo psal, že bude v plánu až na další rok?
Přiznám že jsem v dotisk Criminalu jedničky nevěřil :)..Taky jsem zvědav na tu obálku trojky docela...KobK se těšim nehorázně :P
Toe: A nevíš, jak to bude s Wonder Woman (New52)? Co jsem sledoval všechny zmínky o tom, co má vyjít, tak pokračování jsem neviděl - jen to, že už skončil Green Arrow. Chybí poslední čtyři knihy, tak bych byl rád, kdyby to nezařízli taky. Je teda možné, že jsem to přehlídl.
Toe: Tak to je ještě lepší, že to vyjde v takových formátech. :)
Samozřejmě, nejen Brubakerem je čtenář živ, ale ani za Reckless a můj srdcový Pulpíček bych se do budoucna nezlobil. :)
Ale buďme rádi, že aspoň kape... jen houšť!
rooty: Zkusím zjistit, počítám ale, že asi stejná jak v originále, tady asi prostor na změnu nebude. Dám vědět...
Jinak ještě upřesnění, Kill or be Killed by mělo vyjít ve 2 knihách, Velvet v jedné, vše vázačky a v plánu jsou i další "Brůbakři", ale to se ještě uvidí, nejen Brubakerem živ je člověk, že? ;)
Tak to je velká pecka! :)
Tak tímto se Toe stává nejlepším adminem minimálně pro tento rok! ;)
Toe - Naprosto skvělé zprávy, děkuji!V ten Velvet jsem ani nedoufal, boží! Jen dotaz k obálce ke Criminalu 3, která se v originálu moc nevyvedla...Bude BBart dělat jinou, nebo použije stejnou?
Toe: Pecka! Děkuji za info!
Pro Brubakerovce: Do kalendáře jsem přidal datum vydání Criminal 3, pokud se nezmění. Plus je v plánu ještě tento rok dotisk jedničky (6.10.) a Noir (povídky nejen Brubaker, ale třeba Azzarello, Lemire a další...). Příští rok je zatím v plánu Kill or be Killed a Velvet.
Darth Raelchi díky za radu.Bude Namaiova verze.
Zdravím komunitu a mám k vám dotaz.
A to ohledně 1984 George Orwell.Koupit 1984 Argo1. vydání červenec 2021.
Nebo 1984: Grafický román
DOBROVSKÝ s.r.o.1. vydání březen 2021.Díky za radu.
Dívám se, že zde řešíte kočičí kamarády. Mám taky birmu. Knihovnu otevřenou a něco zavřený v komodě, ale knihy ji moc nezajímají. Občas si lehne nahoru na knihovnu. Akorát mám pocit, že mi tenkrát trochu nakousala roh u Čolák a Doláč na stopě, když jsem to měl vytahaný a přebíral. Rožky ji asi zajímají jako většinu koček. Jinak o knihy v otevřený knihovně obavy nemám. Tam mě spíš štve, že se na ně práší. :D
No, někdy i víc... Např 4 sešity příběhu a 30 stran bonusů..
Těch bonusů bývá, co si vybavím, tak 3-4 dvoustrany.
Alfi - to mě napadlo jako první... Ale pak jsme si všiml , že přebal malý knihy se jako alternativní obálka neobjevuje v kolosalce...

Teď zjišťuju, že kolosalka... Kniha za 3 litry nemá žádnej bonus a malý knížky za 7 kil maji na konci bonusy...

PROC? Znáte někdo odpověď...? Nevěřím, že by CC nemělo podklady pro bonusy v době vydání kolosalky...

Slyšel jsem argument o dělitelnosti 8 při tisku. Nevěřím, že by to nešlo spočítat. Znáte počet stran bonusů u malých knih?

Mně prostě vadí, že když koupím koloslaku, tak nemá "kolosální" obsah... A já "MUSIM" koupit malý knihy. Vidím v tom kalkul a ojeb...

Tj. 2500 kolosalka + 4*500-700?/1kniha... Cca 4500 za stejny obsah...

Nevím, no...
Matthew: Nanits mi došlo pred troma týždňami cca (zberateľská edícia)
Nebudú tie knihy bez prebalu skôr “stopené” v tlačiarni?
To je dost na hovno, nečekal bych, že budu takhle oschuzenej a "donucenej" si koupit malý knihy...
Hanusem - na konci kolosalky jsou jen náčrty na pár stranach a několik alternativních obálek + variantní příbalový plakáty nebo co... Text žádnej.
V jednotlivých knihách jsou na konci vždycky doslovy/krátké studie o Howardovi a jeho díle, Conanovi apod. (+ doplněné o náčrty k dané knize). Ty v těch kolosálních knihách jsou?
Prave jsem docetl Conana z cimmerie. Občas jsem na Aukru objevil knížky Conana na prodej bez přebalu. Teď jsem se koukal, zda obaly knížek jsou obsaženy v kolosální knize a zdá se , že nejsou. Z toho plyne, že si knížky lidé kupují , aby měly přebaly, ale knihy nechtějí. :) Je to takovej drobnej ojeb (samozřejmě je to jinak v pořádku a nic neříkám, obdivuji to :)), co donutí sběratele koupit kolosalku i knížky. :) Přiznám se, že jsem taky nalomenej ... docela by mě zajímalo, zda je v knížkách i něco dalšího navíc, než je v kolosalce....
Matthew +420 224 810 353 - obchod zkus zavolat.
Mě to přišlo cca do týdne.
Ja objednaval tak pred mesicem a prislo cca za tyden
Nevite jak ted chodi ty Nanits od Epochy? Objednano i zaplaceno uz pres 14 dni a nic.
wau, tak dlouho?!..dík :)
Ví se kdy očekávat další díl NANITS ?
Tak teď jsem koukal na sbírku, abych si uložil seznam komiksu, co mám... (Kdybych náhodou dostal ban :D) a koukám, že přibyla "váha" - 570 kg :-000 . Ty voe ... Dobrá práce , kluci s tím navážením. Teď tak nějak zjišťují, že mám možná doma tunu papírů... :-O
GWB: to je jako nedostatek času, ale obraceně
Nedostatek četby. Co to je? :-)
deefha: Dá se to vyndat, musíš malíčkem.:)
seneke: Vy ubozí smrtelníci nemáte možnost číst v práci jako já, v tom bude ten problém. Z nedostatku četby jsem včera holce čmajzl Yoli romám Láska je na prd a v práci ho skoro celý přečetl (480 stran). Moje snad úplně první YA kniha a překvapivě se to dalo číst.:)
Gmork: dobrý tip i postřeh :) .. ta naše malá sůža ale přesně tyhle místa vyhledává a je to pro ni výzva - jako spára dole pode dveřmi. Ona i okolo knížek projde tisíckrát bez jediného náznaku zájmu. Pak ale objeví nutkavou potřebu se někam narvat (třeba do poličky) a výsledkem jsou vyházení knížky a kočka na novém spotu :D ... právě hledám inspiraci. Možní je cesta minimální mezery, nebo pak spodek za dvířky a vrch otevřený...
Deefha: Gmork povýšil na pokročilejší úroveň čtenářství, než mi, ubozí smrtelníci:
MazeCZ: Jestli si budeš dělat otevřenou knihovnu, udělej to jako já, přesně na rozměr, tak 0,5 cm nad knížky. Tam se ani kočičí packa nedostane.:)
https://imgup.cz/images/2021/06/25/policka06.jpg
MazeCZ: Tak to mám kliku, přitom mladší strážkyně je obyčejná česká kočka ze zahrady a je to někdy pěkný poděs, ale komiksy nechávají na pokoji, resp. se jim věnují, ale jinak než u tebe.:)
https://imgup.cz/images/2020/04/26/fairland.jpg
Gmork: Pokud hlídají, tak jsou zlatí. Máme dvě kočky a z toho birma je vysloveně ničitel všeho - už mi stihla ožužlat pár rožků, ale jinak jsou teď knížky za sklem. Chystám ale návrh na novou knihovnu po stěhování a jsem si říkal, jestli risknout otevřenou :)
MazeCZ: Kočičáci tam nejsou pro nic za nic, jsou speciálně vycvičené k hlídání komiksů. Zde kočičí úderka ve službě.:)
https://imgup.cz/images/2021/01/29/159.jpg