Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

Tak tímto se Toe stává nejlepším adminem minimálně pro tento rok! ;)
Toe - Naprosto skvělé zprávy, děkuji!V ten Velvet jsem ani nedoufal, boží! Jen dotaz k obálce ke Criminalu 3, která se v originálu moc nevyvedla...Bude BBart dělat jinou, nebo použije stejnou?
Toe: Pecka! Děkuji za info!
Pro Brubakerovce: Do kalendáře jsem přidal datum vydání Criminal 3, pokud se nezmění. Plus je v plánu ještě tento rok dotisk jedničky (6.10.) a Noir (povídky nejen Brubaker, ale třeba Azzarello, Lemire a další...). Příští rok je zatím v plánu Kill or be Killed a Velvet.
Darth Raelchi díky za radu.Bude Namaiova verze.
Future-Death: Já osobně beru obě, protože mám román moc rád a od Arga vyjde deluxe verze s rozkládacím městem vzadu. Normálně bych si nechal tu českou verzi od Namaie, protože nač mít 2 adaptace, navíc na první dobrou kresba od Arga moc nezaujala. Nicméně jsem si ji o víkendu šel omrknout do Luxoru a musím uznat, že to vypadá mnohem lépe než na skenech. ALE, Argo verze má mnohem umělečtější kresbu, narozdíl od Namaie, který prostě předvedl, že umí udělat komiks, kterým chce vyprávět příběh.
Čili, s přidanou hodnotou rozkládacího města beru nakonec obě. Každopádně, jestli nejsi bůhví jak ujetej na sbírání, tak Namaiova verze je velmi dobrá a pro účely mít prostě 1984 adaptaci v komiksu, tohle je opravdu velmi zdařilá adaptace, věrně respektující originál. Mám ji sám v angličtině a jazykově to nedomrvili. Naprostá spokojenost s Namaiem.
Zdravím komunitu a mám k vám dotaz.
A to ohledně 1984 George Orwell.Koupit 1984 Argo1. vydání červenec 2021.
Nebo 1984: Grafický román
DOBROVSKÝ s.r.o.1. vydání březen 2021.Díky za radu.
Dívám se, že zde řešíte kočičí kamarády. Mám taky birmu. Knihovnu otevřenou a něco zavřený v komodě, ale knihy ji moc nezajímají. Občas si lehne nahoru na knihovnu. Akorát mám pocit, že mi tenkrát trochu nakousala roh u Čolák a Doláč na stopě, když jsem to měl vytahaný a přebíral. Rožky ji asi zajímají jako většinu koček. Jinak o knihy v otevřený knihovně obavy nemám. Tam mě spíš štve, že se na ně práší. :D
No, někdy i víc... Např 4 sešity příběhu a 30 stran bonusů..
Těch bonusů bývá, co si vybavím, tak 3-4 dvoustrany.
Alfi - to mě napadlo jako první... Ale pak jsme si všiml , že přebal malý knihy se jako alternativní obálka neobjevuje v kolosalce...

Teď zjišťuju, že kolosalka... Kniha za 3 litry nemá žádnej bonus a malý knížky za 7 kil maji na konci bonusy...

PROC? Znáte někdo odpověď...? Nevěřím, že by CC nemělo podklady pro bonusy v době vydání kolosalky...

Slyšel jsem argument o dělitelnosti 8 při tisku. Nevěřím, že by to nešlo spočítat. Znáte počet stran bonusů u malých knih?

Mně prostě vadí, že když koupím koloslaku, tak nemá "kolosální" obsah... A já "MUSIM" koupit malý knihy. Vidím v tom kalkul a ojeb...

Tj. 2500 kolosalka + 4*500-700?/1kniha... Cca 4500 za stejny obsah...

Nevím, no...
Matthew: Nanits mi došlo pred troma týždňami cca (zberateľská edícia)
Nebudú tie knihy bez prebalu skôr “stopené” v tlačiarni?
To je dost na hovno, nečekal bych, že budu takhle oschuzenej a "donucenej" si koupit malý knihy...
Hanusem - na konci kolosalky jsou jen náčrty na pár stranach a několik alternativních obálek + variantní příbalový plakáty nebo co... Text žádnej.
V jednotlivých knihách jsou na konci vždycky doslovy/krátké studie o Howardovi a jeho díle, Conanovi apod. (+ doplněné o náčrty k dané knize). Ty v těch kolosálních knihách jsou?
Prave jsem docetl Conana z cimmerie. Občas jsem na Aukru objevil knížky Conana na prodej bez přebalu. Teď jsem se koukal, zda obaly knížek jsou obsaženy v kolosální knize a zdá se , že nejsou. Z toho plyne, že si knížky lidé kupují , aby měly přebaly, ale knihy nechtějí. :) Je to takovej drobnej ojeb (samozřejmě je to jinak v pořádku a nic neříkám, obdivuji to :)), co donutí sběratele koupit kolosalku i knížky. :) Přiznám se, že jsem taky nalomenej ... docela by mě zajímalo, zda je v knížkách i něco dalšího navíc, než je v kolosalce....
Matthew +420 224 810 353 - obchod zkus zavolat.
Mě to přišlo cca do týdne.
Ja objednaval tak pred mesicem a prislo cca za tyden
Nevite jak ted chodi ty Nanits od Epochy? Objednano i zaplaceno uz pres 14 dni a nic.
wau, tak dlouho?!..dík :)
Ví se kdy očekávat další díl NANITS ?
Tak teď jsem koukal na sbírku, abych si uložil seznam komiksu, co mám... (Kdybych náhodou dostal ban :D) a koukám, že přibyla "váha" - 570 kg :-000 . Ty voe ... Dobrá práce , kluci s tím navážením. Teď tak nějak zjišťují, že mám možná doma tunu papírů... :-O
GWB: to je jako nedostatek času, ale obraceně
Nedostatek četby. Co to je? :-)
deefha: Dá se to vyndat, musíš malíčkem.:)
seneke: Vy ubozí smrtelníci nemáte možnost číst v práci jako já, v tom bude ten problém. Z nedostatku četby jsem včera holce čmajzl Yoli romám Láska je na prd a v práci ho skoro celý přečetl (480 stran). Moje snad úplně první YA kniha a překvapivě se to dalo číst.:)
Gmork: dobrý tip i postřeh :) .. ta naše malá sůža ale přesně tyhle místa vyhledává a je to pro ni výzva - jako spára dole pode dveřmi. Ona i okolo knížek projde tisíckrát bez jediného náznaku zájmu. Pak ale objeví nutkavou potřebu se někam narvat (třeba do poličky) a výsledkem jsou vyházení knížky a kočka na novém spotu :D ... právě hledám inspiraci. Možní je cesta minimální mezery, nebo pak spodek za dvířky a vrch otevřený...
Deefha: Gmork povýšil na pokročilejší úroveň čtenářství, než mi, ubozí smrtelníci:
MazeCZ: Jestli si budeš dělat otevřenou knihovnu, udělej to jako já, přesně na rozměr, tak 0,5 cm nad knížky. Tam se ani kočičí packa nedostane.:)
https://imgup.cz/images/2021/06/25/policka06.jpg
MazeCZ: Tak to mám kliku, přitom mladší strážkyně je obyčejná česká kočka ze zahrady a je to někdy pěkný poděs, ale komiksy nechávají na pokoji, resp. se jim věnují, ale jinak než u tebe.:)
https://imgup.cz/images/2020/04/26/fairland.jpg
Gmork: Pokud hlídají, tak jsou zlatí. Máme dvě kočky a z toho birma je vysloveně ničitel všeho - už mi stihla ožužlat pár rožků, ale jinak jsou teď knížky za sklem. Chystám ale návrh na novou knihovnu po stěhování a jsem si říkal, jestli risknout otevřenou :)
MazeCZ: Kočičáci tam nejsou pro nic za nic, jsou speciálně vycvičené k hlídání komiksů. Zde kočičí úderka ve službě.:)
https://imgup.cz/images/2021/01/29/159.jpg
Gmork: Vidím otevřenou knihovnu a škrabadlo - co na to kočky?
Komiksové knihovny jsem si navrhl tak, aby mě nějaké to kilo navíc nemuselo zajímat, takhle podle oka nejtěžší komiksy v mé knihovně: The Massive od B. Wooda, Rovnodennosti od Cyrila Pedrosy, integrál steampunkového Hauteville House od Delcourtu nebo sebrané ročníky Lanfeust magazínu od Soleil, to už jsou pořádné bichle. Nejtěžší byl určitě Conan od CC, ale toho jsem dal pryč.
https://imgup.cz/images/2020/08/05/policka01.jpg

https://imgup.cz/images/2020/10/21/knihovna01.jpg
Denis: je dva metry dlouhá, 4cm tlustá z masivu a nemá přepážky.
Hawwwran: to musí byť riadna POLICA :D
Tak zatím docela v pohodě. Má nejzatíženější police má na sobě cca 100kg knih (mám tam pár EN a ty to tu nepočítá). Počítal jsem s nosností 140kg skutečného zatížení.
Fimi: V ruce jsem to neměl, ale slyšel jsem od obřího fanouška Lone Wolfa že je to slabota... Pro neznalce LW asi úplná zbytečnost.
Lantan sorry, já na to narazil na Atlasu hub a ucítil jsem povinnost se podělit a informovat tu naši komunitku zde
Fimi: Lone Wolf u nás vychází od roku 1992 :) Nicméně tohle je první komiks, to jo.
Darker, souhlasím, určitě Tooth a Girls, já Teda vezmu i ten WoW a možná Mdek...
Za mě Paper Girls určitě, možná Sweet Tooth, možná Spy Family. Zbytek mě nechává klidným, zase ušetřených peněz :)
Uff, tak to asi pořídim. Kdyby to ideálně bylo jako originál deluxe, abych to mohl dát v knihovně k sobě.
V pevné, je to na webu Crwe potvrzené.
Říkali tři tlusté špalky, takže asi jo.
Oh, sweet tooth! Doufam ze v pevne.
Cha, zase se do seznamu propašovala manga, o které jsem psal (Spy x Family).