Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

Palebras - zrovna Kameňák a návrat bych tam nechal oproti těm ostatním :)

Taky myslím, že se nebude rušit...
Tak psalo se, že něco málo má být nahrazeno jako například Kameňák, Návrat temného rytíře a určitě ještě něco dalšího, ale mírně mě znervózňuje, že z prvních čtyř knih, u nás tři vyšly. Takže tím pádem určitě zůstane Snyderův run a Detective comics plus určitě i Temný rytíř a to už si pár kousků z celku ukrojí.
Nemyslím , že zrovna batmanovský komplet by zařízli pro nezájem . A co v něm bude se ještě neví , kromě prvních čtyř kousků , pokud se nepletu .
Tak vidím, že s tím kompletem Batmana je to pěkné dilema. Doma mám vše co u nás vyšlo, takže taky pořád váhám, zda do toho jít či ne. Na jednu stranu je to prostě Batman a láká mě mít komplet obrázek včetně těch bonusových knih ale na stranu druhou je to DeAgostini a fakt tady toho dost vyšlo. A taky reálně hrozí, že vyjde plno knih u nás již vydaných a zaříznou to pro nezájem a na ty lepší a u nás nevydané díly se nedostane. Tak fakt nevím.
Ja neviem 1/3 kníh tu vyšla
A zase to kupovať celé keď už to človek má. Neviem tiež OCD a nemať komplet obrázok bije sa to vo mne.
Možná bych šel do X-Menů a dredda..ale po zkušenostech z dckk, nhm a ukk děkuji nechci
Star wars komplet bych si taky dal rict.
A taky je ta z toho casaku 2000AD, ne? Nějaký ty best of...
Ještě jako kolekce existuje Soudce Dredd, Deadpool, X-Men, Star Trek a Transformers.
mcleek: Před nějakou dobou jsem viděl, že v zahraničí vychází nějaký komiksový Star Wars komplet. Za ten bych byl rád, kdyby vyšel i u nás.
Batman komplet - jojo, taky plánuju koupit jen občas nějaký kousek, který mi přijde zajímavý a hlavně ho ještě nemám. Přemýšlím jen, jaký komplet vymyslí příště... ;-)
Ale mít na stěně pod sebou pět polic všech kompletů :

UKK, NHM, DCCK, Spidey + Batman ...

Neříkejte, že by to nebylo pěkný :)
Deefha - zneužívají naší úchylky.... :) Obrázky ze hřbetu, dárečky, bonusy... :)
Na to bohužel hodně uchylaku, jako.jssm třeba já, slyší. A Češi obecně jdou po akcích, no ne? ;)
Každopádně díky za zajímavý propočet...

Věřím, že jednou z těch všech dárečků bude opět rarita na Aukru, případně z toho bonusů v podobě 4 knih. A teď kdo z vás do toho půjde za sběratelským cílem, uchylnym cílem - obema nebo čisté za případným profilem? :)

Podle mě komplet čemu ztratí, jako všechny komplety, ale pro sběratele, co nepůjdou do akce předplatného, bude mít čemu ten bonus...

Kam ten svět spěje? :D
ja tyhle edice vnimam jako casopisy s dvd za par korun (filmag apod), ktere prakticky pohrbily pevne medium. Pred par lety jsem vyhazoval posledni pytel pri uklidu. Jestli to skonci stejne, bude drive nebo pozdeji masa na digi formatu.
Já to udělám jako u DC kompletu, koupím pár věcí, co ještě nemám a jsou kvalitní, a pak budu plakat, že nemám celý obrázek :D
Já do toho rozhodně nejdu, to bude jako všechny komplety, na jed u super knihu bude osm sraček které nechceš
Alfi: Ano tyhle knihy zde již vyšly a vydalo je Crew, Zrozen k zabíjení zde nevyšlo a Tváře smrti vydal BBart.
Ta Batman kolekce vypadá moc pěkně
Tie knihy 1 a 2 ( Rok nula) sú tie samé čo vydala Crew?
Toe: Noár je parádní, to jsem rád, že babart vydá.
Trip: Určitě se našly dva, protože vlastníci to oznámili Crwi a posílali i fotky. Ve hře jsou tak maximálně tři. Ale možná jen dva až žádný, protože já koupil kousků sedm (nekecám) a nechal bych si pro sebe, že se na mě usmálo štěstí.
Neviete či sa už našlo všetkých 5 raritných kusov z "Znovuzrození hrdinů DC: Batman / Flash: Odznak (Batman / Flash)"?
Ja koupil za 2500 no:D …ale Aukro lidi davali i pres 5K…ale nevadí, jen at tisknou, lidi kupujou a BB vydava dalsi Brubakery :P
Jeste ze jsem si pockal a nekupoval za 3-4k, prekupnici asi nemaji radost :)
Druhý díl se furt prodává takže ten asi tisknout nebudou ne? No uvidíme :)
Mne jde o to, jestli bude nova karta (pak to bude v kalendari :) nebo jen poznamka. Z toho co pises bych tomu 'dotisk' nerikal ani ironicky :)
Dotisk je ofiko (klidně se může hodit i do kalendáře, dám to tam), ale úplně čistý asi nebude - řeší se právě obálky, resp. přebaly - v zahraničí se nepočítalo, že budou další (to jsme zase u těch uzavřených / neuzavřených sérií, že? ;) takže trojka má dost odlišnou obálku, která sedí k novým anglickým vydáním, ale už nesedí k těm prvním českým. A když už se tiskne znovu, bylo by fajn mít rovnou novou verzi obálky, protože úpravy třetího dílu tak, aby seděla s těmi starými již nemusí zahraničí schválit, když to tam tak nikdy nevyšlo a pak by ta trojka svítila mezi ostatními asi tak, jak naznačuje rooty. Mě se třeba nové obálky líbí, ale je to opravdu o dost něco jiného než ty původní - asi jako původní "červené" Sin City a nové bílé :) Nějaké návrhy řešení je už v placu, tak se asi nechte překvapit, jak to nakonec dopadne ;)
Toe: ten criminal bude fakt cistej dotisk?
Toe: Dotisk jednicky Criminal je uz nekde ofiko? Tak to je parada! ... uplne jsem v ten dotisk taky neveril. A diky za to info k trojce - zapsano do kalendare! :) (ten dotisk asi nema cenu do kalendare davat, coz?)
MazeCZ: Posledí info, co vím o WW bylo z loňského roku, a to že dojedou Azzarella (tam chybí myslím jedna kniha). Ty další od Finchových neplánují. Evidentně se u nás WW prodává podobně blbě jako Superman, protože i Crew s ní skončí příští knihou.
MazeCZ: WW New 52 netuším, myslím že tu někdo psal, že bude v plánu až na další rok?
Přiznám že jsem v dotisk Criminalu jedničky nevěřil :)..Taky jsem zvědav na tu obálku trojky docela...KobK se těšim nehorázně :P
Toe: A nevíš, jak to bude s Wonder Woman (New52)? Co jsem sledoval všechny zmínky o tom, co má vyjít, tak pokračování jsem neviděl - jen to, že už skončil Green Arrow. Chybí poslední čtyři knihy, tak bych byl rád, kdyby to nezařízli taky. Je teda možné, že jsem to přehlídl.
Toe: Tak to je ještě lepší, že to vyjde v takových formátech. :)
Samozřejmě, nejen Brubakerem je čtenář živ, ale ani za Reckless a můj srdcový Pulpíček bych se do budoucna nezlobil. :)
Ale buďme rádi, že aspoň kape... jen houšť!
rooty: Zkusím zjistit, počítám ale, že asi stejná jak v originále, tady asi prostor na změnu nebude. Dám vědět...
Jinak ještě upřesnění, Kill or be Killed by mělo vyjít ve 2 knihách, Velvet v jedné, vše vázačky a v plánu jsou i další "Brůbakři", ale to se ještě uvidí, nejen Brubakerem živ je člověk, že? ;)
Tak to je velká pecka! :)
Tak tímto se Toe stává nejlepším adminem minimálně pro tento rok! ;)
Toe - Naprosto skvělé zprávy, děkuji!V ten Velvet jsem ani nedoufal, boží! Jen dotaz k obálce ke Criminalu 3, která se v originálu moc nevyvedla...Bude BBart dělat jinou, nebo použije stejnou?
Toe: Pecka! Děkuji za info!
Pro Brubakerovce: Do kalendáře jsem přidal datum vydání Criminal 3, pokud se nezmění. Plus je v plánu ještě tento rok dotisk jedničky (6.10.) a Noir (povídky nejen Brubaker, ale třeba Azzarello, Lemire a další...). Příští rok je zatím v plánu Kill or be Killed a Velvet.
Darth Raelchi díky za radu.Bude Namaiova verze.
Future-Death: Já osobně beru obě, protože mám román moc rád a od Arga vyjde deluxe verze s rozkládacím městem vzadu. Normálně bych si nechal tu českou verzi od Namaie, protože nač mít 2 adaptace, navíc na první dobrou kresba od Arga moc nezaujala. Nicméně jsem si ji o víkendu šel omrknout do Luxoru a musím uznat, že to vypadá mnohem lépe než na skenech. ALE, Argo verze má mnohem umělečtější kresbu, narozdíl od Namaie, který prostě předvedl, že umí udělat komiks, kterým chce vyprávět příběh.
Čili, s přidanou hodnotou rozkládacího města beru nakonec obě. Každopádně, jestli nejsi bůhví jak ujetej na sbírání, tak Namaiova verze je velmi dobrá a pro účely mít prostě 1984 adaptaci v komiksu, tohle je opravdu velmi zdařilá adaptace, věrně respektující originál. Mám ji sám v angličtině a jazykově to nedomrvili. Naprostá spokojenost s Namaiem.
Zdravím komunitu a mám k vám dotaz.
A to ohledně 1984 George Orwell.Koupit 1984 Argo1. vydání červenec 2021.
Nebo 1984: Grafický román
DOBROVSKÝ s.r.o.1. vydání březen 2021.Díky za radu.
Dívám se, že zde řešíte kočičí kamarády. Mám taky birmu. Knihovnu otevřenou a něco zavřený v komodě, ale knihy ji moc nezajímají. Občas si lehne nahoru na knihovnu. Akorát mám pocit, že mi tenkrát trochu nakousala roh u Čolák a Doláč na stopě, když jsem to měl vytahaný a přebíral. Rožky ji asi zajímají jako většinu koček. Jinak o knihy v otevřený knihovně obavy nemám. Tam mě spíš štve, že se na ně práší. :D
No, někdy i víc... Např 4 sešity příběhu a 30 stran bonusů..
Těch bonusů bývá, co si vybavím, tak 3-4 dvoustrany.
Alfi - to mě napadlo jako první... Ale pak jsme si všiml , že přebal malý knihy se jako alternativní obálka neobjevuje v kolosalce...

Teď zjišťuju, že kolosalka... Kniha za 3 litry nemá žádnej bonus a malý knížky za 7 kil maji na konci bonusy...

PROC? Znáte někdo odpověď...? Nevěřím, že by CC nemělo podklady pro bonusy v době vydání kolosalky...

Slyšel jsem argument o dělitelnosti 8 při tisku. Nevěřím, že by to nešlo spočítat. Znáte počet stran bonusů u malých knih?

Mně prostě vadí, že když koupím koloslaku, tak nemá "kolosální" obsah... A já "MUSIM" koupit malý knihy. Vidím v tom kalkul a ojeb...

Tj. 2500 kolosalka + 4*500-700?/1kniha... Cca 4500 za stejny obsah...

Nevím, no...