Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Spíš bych na to nevsázel...uvidíme jak to vyřeší, protože trojka vyšla už jenom s novou obálkou, ten původní vzhled prvních dvou neměla no...ale stejně předbíháme, dokud to neuvidíme přímo od BB můžeme jenom doufat :)
Tak Miuruv kolega řekl, že spolu s týmem udělají vše pro to, aby dokončili Berserka
Mikei, Nezbi: ad Criminal jsem zvedav jestli pak znovu vydaji i jednicku a dvojku, aby k te trojce "sedli" vizualne.
Barevna verze Z pekla je moc pekna, urcite je se na co tesit.
Nezbi: já to mám podobně; i když tedy na Criminal se těším, stejně tak i na tu barevnou verzi Z pekla a Paying the Land. Z pláštěnek přemýšlím asi jen o Secret Empire. Jaké to podle Vás je?
Mikei: Ty tučně vypsaný to jde mimo mě, ale ten Criminal snad klapne
Darker to jsi mě zaskočil, ale m pocit že ne..
Darker: tuším že nebyly, nejnovější byl Flashpoint, který odstartoval NEW 52, jinak to byly starší věci, především z kraje milénia/90tých let
Dotaz na znalce, byly nějaké New52 i DC kompletech?
Norri: tak u ALS (New 52) je problém pouze v posledních dvou sešitech, které jsou částí 'Trinity War', nicméně ten začátek můžeš přečíst klidně před/po JL Trinity War ... :)
pokud budete delat reading order, tak to muzete rovnou skopcit i ten pro mignolaverse z CC...;)
Fry: Díky! Já jsem si před časem dohledával reading order, protože se do toho chci konečně pustit, a tam byla Americká liga spravedlnosti vol.1 zařazená mezi JL3 a JL4. Teď jsem ale našel jiný reading order, kde je to tak, jak to máš ty. Čert aby se v tom vyznal. Budu věřit Tobě :-)
Fimi: Bomba podle Kosmasu 27. 5. Dnes měl vycházet Anthropoid, ale koukám, že to přesunuli na 1. 6. …
Jinak co se týká BB/artu, tak já se tedy těším tak nějak na všechno, hlavně tedy na ty dokončené New 52ky :)
Norri: Americká liga spravedlnosti je samostatná série a Věčné zlo stojí tak nějak mimo, ale jsem ochoten dát Věčné zlo jak k Lize spravedlnosti (52) tak i Americké lize spravedlnosti (52) - dohromady bych ale tyhle dvě série nemíchal ...

Liga spravedlnosti (NEW 52)
Americká liga spravedlnosti (NEW 52)
Tak asi jen ten Sacco, taky jako kolega děkuji BB artu za ušetřené peníze..

Mimochodem nevychází dnes Bomba od Arga?
Norri: system zvlada jak vic serii, tak si Fry pred casem vymohl administraci razeni, takze i reading order muze byt. Priprav k tomu podklady a domluv se s Fryem, neni problem.
Mikei: Většina z toho mě naprosto a zcela míjí, ale nový Sacco mi dělá vážně radost. Už jsem tak nějak žil s tím, že se od něj ničeho dalšího nedočkáme a pokukoval po jeho novince spolu s několika staršími věcmi v zahraničí, ale takhle si určitě rád počkám na češtinu.

Z pekla mi stačí ve dvou vydáních v původně zamýšlené černobílé. Takže kromě Sacca popřemýšlím jen o Criminalu, ale i tak jsem vlastně více než spokojený.
SomeOne: Ta už tam zařazená je: https://comicsdb.cz/serie/380/liga-spravedlnosti-new-52
Chtělo by to ty reading ordery, ale je mi jasné, že samo se to neudělá. Pokud by byl zájem, tak bych nějaké seznamy (toho co u nás vyšlo) mohl dát dohromady...
Se spatne odpovida, kdyt sam nevis co presne chces :) Si presne ujasni, co ma ta serie podle tebe obsahovat, hod to do Pripominek a Fry se toho urcite rad chopi, pokud to nebude uplna kravina :)
Norri: Ještě by tam byla Válka velké trojky.
Nešlo by dát Justice League (New 52) do nějaké série se vším co k tomu patří, tj. Americká liga spravedlnosti #01, Věčné zlo a já nevím co ještě...?
Dělají mi radost, koukám ze letos výrazně usetrim:D
nejakdivne: Ptal jsem se jich na FB.
Páni, oni dovydaj JLA z 52.
To je nejake oficialni info?
U zdroje o tom ani zminky: https://www.bbart.cz/katalog.asp?co=pripravujeme
Už jsem myslel že to bude jen Marvel a DC ale poslední řádek mě uklidnil
Info, co má připravené BB/art k vydání, až dostane zelenou:

Batman: Detective Comics Vol. 7: Batmen Eternal Batman: Detective Comics 7: Batmeni navěky
Suicide Squad Vol. 6: The Secret History of Task Force X Sebevražedný oddíl 6: Tajná historie operační skupiny X
Mera: Queen of Atlantis Mera: Královna Atlantidy
Harley Quinn Vol. 6: Black, White and Red All Over Harley Quinn 6: Černá, bílá a rudá až za ušima
Justice League of America Vol. 2: Survivors of Evil Americká liga spravedlnosti 2: Následky zla
Aquaman Vol. 6: Kingslayer Aquaman 6: Smrt krále
Harley Quinn Vol. 1: Harley vs. Apokolips
Suicide Squad Vol. 5: Walled In Sebevražedný oddíl 5: V pasti
Doomsday Clock vol. 2 Hodiny posledního soudu 2
Secret Empire #0-6 Tajné impérium 1
Secret Empire #7-10 + Secret Empire Omega Tajné impérium 2

Navíc - Joe Sacco: Paying the Land, barevné Z pekla, Criminal 3
Admin posila pozdravy a prani peknych prodeju.
Zdravim, i když sem už moc nechodím, tak jelikož jsem v pindárně, tak snad nikoho neurazí pokud sem napíši, že jsem vydal knihu v pdf. Koho to zajímá tak:
https://www.monstrazmlhy.cz/ Přinejhorším tenhle příspěvěk zmízí v záplavě dalších... Kdyby něco, vždy může zasáhnout admin .o) Peace!
Miura Berserk začal, když trpěl těžkými depresemi. V průběhu let se mu povedlo dát se dohromady, jenže to zpomalilo proces. Aby mohl mangu kreslit, tak potřeboval být v určitém stavu mysli, tedy v brutální depresi. To v kombinaci s velice detailní kresbou a jeho zdravotními problémy, vedlo k tak pomalému vydávání. Tvořit ten komiks byl doslova hazard se zdravím.

Tak alespoň že Q dokončila po 18 letech Dorohedoro
Ty voe, bylo mu jen 54. Myslel jsem, že byl starsi. Docela ještě mladej kluk, to pak chápu, že berserk ještě neměl končit.
Vůbec nevíme, Gutz se prý rozhodoval v příběhu co dál a poznává teprve nějaké své brnění takže dle mě začínal nový Story arc... Každopádně doufám že nějaké poznámky měl a někdo to dokončí
Seneke a fimi - kdy ho chtěl ukončit? Má někde nějaký poznámky, že by to dodejl někdo za něj?
Jeden z největších autorů naší doby zemřel před dokončením svého magnum opus. Tenhle rok je fakt na hovno.
Fry je to Teda smutný, zrovna Berserk si zaslouží ukončit..ja mám objednanou deluxku vol 8
Fimi: tyjo tak to je smutná zpráva, pár dnů zpátky jsem si objednal Berserka Deluxe Vol.2
Zemřel autor Berserka, jehož konce se očividně už nedočkáme... Smutné

https://www.cnet.com/news/kentaro-miura-the-creator-of-berserk-has-passed-away/
Walome: Geniální.
Darker: To není žádné zavírání se, někoho prostě řeči o tom, co si kdo koupil nebo co kde vychází nezajímá, zvlášť když je toho čím dál tím víc. Přeskočit to nelze, protože dokud se to nepřečte, tak nevíš, jestli tě to zajímá, nebo ne. Protože to je, teda bylo, součástí vlákna, ve kterém se občas něco zajímavého objevilo. Teď je to mimo a mnozí tak mohou udělat přesně to, o čem píšeš, přeskočit to, co je zcela jistě nezajímá. A jestli je slušné vyjádření názoru, že někoho něco nezajímá a jestli by, prosím, nešlo vytvořit nové vlákno, trolling nebo hejting, tak to aby se za chvíli už člověk bál cokoliv napsat.
Tak ten Dolfík na KKK je supertoll, jak říkali staří nacisté vysoce jakostnímu materiálu. Nepříliš často to říkám nebo píšu, ale tohle bych snad neudělal lépe ani já. (Ne, kecám, já jsem mimo jakákoliv lidská měřítka, jako všichni bozi.)

Už je známo datum tisku a vzhledem k průběhu celé akce "Kaplan" by měl autor začít s předstihem makat na dalším videu.

Darker: Tam by chyběl ten efekt novinky plus představení v souvislosti s příjezdem samotného autora. Mně by to i přišlo neuctivé vůči autorovi, nahodit jako mimochodem, že vyšel 2. díl jeho série, tak to s tebou teda pokřtíme, když už jsi šel kolem.
Nas redakcni Discord dost frci, ja sem s nim spokojenej :)
Walome: Discord pro ComicsDB máme, jenže jediný pravidelný uživatel jsem byl já. Zack mi dokonce udělal vlastní sekci, abych mu general nezaplavil ukázkama s náhodných komiksů.
Ten Hitler je skvelej no. Taky jsem chtel neco takovyho udelat ale ani nahodou bych to neudelal takhle dobre.

maco: jo no, kdyby sli vsichni na discord tak Zack nemusi nic nastavovat.
Walome: Super. Sranda musi bejt :-)
Walome, suhlas. Najtrefnejsie su ale posledné dve vety. ,,Ale také mi přijde srandovní mít 150 vláken pro 50 aktivních uživatelů. Ale to je prostě krása místního folkloru :),,
Crew mohla vydat první díl už dávno a na ComicsConu mohli křít díl druhý nebo jakýkoliv další, podle toho, kolikrát ComicsCon ještě odloží. Škoda.