Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Fry neříkal jsi před nedávnem že jsi začal číst Beastars? Pokračuješ ještě? Je to dobré?
GWB: Mladej, nebo starej?
A pak že je Klaus narcis... :D
Ad limitka Aarghu - Cha, i po třicítce jsem žhavé zboží!
SomeOne: Ok, dík za info. Nicméně se na tom ale nic nemění.
karl173: To už se tady rozebíralo, BB art chce z nějakého důvodu s vydáváním počkat, až se otevřou obchody.
No a pak je tu BB art, který pravděpodobně na rok 2021 úplně sere.
Vidíte, na potvrzené Xmeny jsem úplně zapomněl..
SomeOne díky moc :)
jh666: Xmeni vyjdou v dubnu, včera to i Jirka s Petrem říkali v komiksáři. Jinak jsou tam ještě pokračování Batmana, Flashe, atd.
V práci se mi katalog neotevře. Napsala by sem nějaká dobrá duše, zda je v něm ještě něco, co nebylo odhaleno (hlavně by mě zajímali poslední Astonishing X-Men)?
Tak Crew už má na stránkách katalog na první pololetí letošního roku.
Nebude ladit s tím barevným, co už u nás vyšel? Pak můžete rozjet poličku barevných Ušáků zvlášť, tak jak s Kůstkem :)
Hanussen: Říkali, že na tom Usagim je všechno jinak – papír, rozměry, desky, atp.
Lijem24: Jj, Civil War mi taky udělalo radost
Strašně mile mě potěšil Iznogud, už jsem ho chtěl objednávat z Polska a najednou koukám, že vyjde u nás :) Jsem taky zvědavej na toho barevnýho Usagiho, akorát mě trochu děsí, že bude mít trochu jiný formát, jak má ta polička potom vypadat?! :D
Já to právě všechno už mám...
Já jsem rád, když tady Crew znovu vydá něco, co už se vyprodalo. Mají předpoklad, že jim to vydělá a ty to nemusíš kupovat draze z bazaru. Samozřejmě pokud to už nemáš teda :D Za mě super Spirála a Civil war
Jo, to je rozhodně fajn, ale vůbec by nebylo špatné to třeba střídat i s novými komiksy
Tyfus: ja som práve rád, že to Crew vydá v kvalitnom vydaní. Mohli by tam zaradiť ešte Klan M a Hulkovu planetu.
Tak to vypadá, že ty Legendy Marvelu a DC jsou pouze nová vydání věcí, co už ty vyšly. Zatím teda nic moc, čekal jsem něco nového.
Crew v komiksáři ohlásili
další Usagi, Dredd, Requiem 3, Legendy Marvelu - Občanská válka, Legendy DC - Batman od Mika Mignoly (tři povídky, co vyšlo v DCKK, Gotham by gaslight, Sanctum), Unatural, Batman Fortnite, Milá Ligo Spravedlnosti, Liga Spravedlnosti (poslední rebirth), souborná Spirála, Velký Iznogoud od autora Asterixe
Teraz to malo byť 1 objednávka 1ks. I keď v prvom kole predaja tak asi nebolo..
Stejny problem. Doufam ze to alespon koupilo 20 lidi a ne jeden.
jj, hláška "v košíku je nedostupná položka" moc nepotëšila...
Údajně bude ještě pár kusů v seqoyi, tak uvidíme, jestli se podaří zvítězit :D
Stejná věc. V košíku to bylo, klikání holt pomalé. No nic no, bylo toho prostě málo.
Když je Draco na titulce, se hned zapráší
Som na tom tak isto.. keby som vedel, že keď je to v košíku, nie je ešte vyhraté, tak by som klikal rýchlejšie.. Dúfam, že sa to bude ponúkať na aukre zase za niekoľko tisíc..
No páni, zkoušel jste někdo koupit limitku výročního Aarghu? Na nerdi.cz bylo dneska k mání ještě 20 kusů a do minuty byly pryč. Bohužel ani to, že jsem to stačil hodit do košíku, nestačilo na úspěšné dokončení objednávky :(
Seneke když to říkáš... Budu ti věřit
Fimi: Ale piču. Je to jen blbý marketingový tah. Na chvilku vystrčí postavičky ven, rádoby nerdovští žurnalisté ve svých článcích pohoní nad tím, jak je DC progresivní, pak panďuláčky uklidí a život půjde dál, dokud nebude DC chtít si zase vylepšit PRko.

Korporacím jde vždycky jen o prachy.
Milo_Harwey: ne, nevadí :D
Jen neznám moc komiksů, který by se nedaly přečist na jeden zátah (možná Watchmen, From Hell a podobný špalky).
Přesně tak, pořádný komiks musí být nejmíň dvojhubka!
Climb - asi čekáš otázku, aby ses mohl vyjádřit: tobě to nějak vadí? ;)
Mám takový návrh - zakázat v komentářích slovo "jednohubka".
díky, upřímně mangu jedu na doporučení většinou....pokud to je shounen, tak mě to moc nezajímá...díiky.
Fimi: Seinen to bude těžko, když to vydával Shonen Jump. Přesněji řečeno Jump SQ. Oni těch časopisů mají víc.

https://myanimelist.net/manga/1709/Tegamibachi?q=Tegami%20&cat=manga
Seneke no bylo mi řečeno že je to seinen a ne nic pro děcka, ale ta synopse zní skutečně infantilně. Ale to i synopse k Hells Paradise a líbí se mi to
Fimi: Neznám, ale podle popisu to zní jako příjemná oddechovka. Fantasy svět, kde hlavní postava je elitní pošťák chránící poštu a sebe před srdcežroucími příšerami.

Příspěvek do povinné četby ti k tomu dělat nebudu. Lopotím se s magisterskou prací.
Mangu Tegami Bachi znáte? Kolega to prodává komplet, je to dobré?
Rumburaq: Teď jsem si založil knihu do knihovny a pozadí hřbetu má výrazně jiný odstín než ostatní knihy, jako kdyby vážně chtěli jít do dalšího obrazu. Tak to jsem zvědavej na 120, jestli se vrátí k původnímu odstínu a jde jen o chybu jednoho hřbetu, nebo co jako na nás chudáky chystaj.
Rumburaq a deefha: Kitty Prydeová má na hřbetě pěst Naprosto úžasného Hulka (viz https://www.facebook.com/nhmcz/photos/a.415744085917424/549316295893535/?type=3&theater), na 120 počítám že budou ty světelný efekty počínajícího obrázku na Největší padouchy Marvelu (nebo jak se to v originále jmenuje). Takže snad dobrý, neskončí to v půlce obličeje nějaké postavy.
Zdravíčko, jen dotazek: z posledních sil jsem dokupovat NHM s tím že to v cílové rovince nevzdám a u čísla 119 což by mělo být předposlední se na hřbetě rozjíždí pokračování obrázku
@Hawwwran jak funguje? hodil by se :)
Myslím, že podobnou úchylku má více lidí. Taky mi to vadí, dělám to tak, že ji dám do první třetiny knihy, kde nevyjíždí tak moc, povytahnu nahoře, kniha je položena a tak záložka leží a nevypadava díky 1/3.knihy a povytažení, pak zavřu knihu a je to ok... ;)
Matthew: myslim, ze to byla narazka na muj vyrobek "zarovnavac knih v knihovne" :-)