V práci se mi katalog neotevře. Napsala by sem nějaká dobrá duše, zda je v něm ještě něco, co nebylo odhaleno (hlavně by mě zajímali poslední Astonishing X-Men)?
Strašně mile mě potěšil Iznogud, už jsem ho chtěl objednávat z Polska a najednou koukám, že vyjde u nás :) Jsem taky zvědavej na toho barevnýho Usagiho, akorát mě trochu děsí, že bude mít trochu jiný formát, jak má ta polička potom vypadat?! :D
Já jsem rád, když tady Crew znovu vydá něco, co už se vyprodalo. Mají předpoklad, že jim to vydělá a ty to nemusíš kupovat draze z bazaru. Samozřejmě pokud to už nemáš teda :D Za mě super Spirála a Civil war
Crew v komiksáři ohlásili
další Usagi, Dredd, Requiem 3, Legendy Marvelu - Občanská válka, Legendy DC - Batman od Mika Mignoly (tři povídky, co vyšlo v DCKK, Gotham by gaslight, Sanctum), Unatural, Batman Fortnite, Milá Ligo Spravedlnosti, Liga Spravedlnosti (poslední rebirth), souborná Spirála, Velký Iznogoud od autora Asterixe
Som na tom tak isto.. keby som vedel, že keď je to v košíku, nie je ešte vyhraté, tak by som klikal rýchlejšie.. Dúfam, že sa to bude ponúkať na aukre zase za niekoľko tisíc..
No páni, zkoušel jste někdo koupit limitku výročního Aarghu? Na nerdi.cz bylo dneska k mání ještě 20 kusů a do minuty byly pryč. Bohužel ani to, že jsem to stačil hodit do košíku, nestačilo na úspěšné dokončení objednávky :(
Fimi: Ale piču. Je to jen blbý marketingový tah. Na chvilku vystrčí postavičky ven, rádoby nerdovští žurnalisté ve svých článcích pohoní nad tím, jak je DC progresivní, pak panďuláčky uklidí a život půjde dál, dokud nebude DC chtít si zase vylepšit PRko.
Fimi: Neznám, ale podle popisu to zní jako příjemná oddechovka. Fantasy svět, kde hlavní postava je elitní pošťák chránící poštu a sebe před srdcežroucími příšerami.
Příspěvek do povinné četby ti k tomu dělat nebudu. Lopotím se s magisterskou prací.
Rumburaq: Teď jsem si založil knihu do knihovny a pozadí hřbetu má výrazně jiný odstín než ostatní knihy, jako kdyby vážně chtěli jít do dalšího obrazu. Tak to jsem zvědavej na 120, jestli se vrátí k původnímu odstínu a jde jen o chybu jednoho hřbetu, nebo co jako na nás chudáky chystaj.
Rumburaq a deefha: Kitty Prydeová má na hřbetě pěst Naprosto úžasného Hulka (viz https://www.facebook.com/nhmcz/photos/a.415744085917424/549316295893535/?type=3&theater), na 120 počítám že budou ty světelný efekty počínajícího obrázku na Největší padouchy Marvelu (nebo jak se to v originále jmenuje). Takže snad dobrý, neskončí to v půlce obličeje nějaké postavy.
Zdravíčko, jen dotazek: z posledních sil jsem dokupovat NHM s tím že to v cílové rovince nevzdám a u čísla 119 což by mělo být předposlední se na hřbetě rozjíždí pokračování obrázku
Myslím, že podobnou úchylku má více lidí. Taky mi to vadí, dělám to tak, že ji dám do první třetiny knihy, kde nevyjíždí tak moc, povytahnu nahoře, kniha je položena a tak záložka leží a nevypadava díky 1/3.knihy a povytažení, pak zavřu knihu a je to ok... ;)
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.