* Připomínky a návrhy Vše o CDB, datech a systému.

Zack: Tak pro adminy to má potenciál úplně nedozírný :D
Zack: Co dostanu, když získám všechny kredity? :D
Ale premyslel sem, ze bych zavedl, ze byste mohli davat prispevkum odmenu za prinosnost. Tu odmenu byste si ale museli nejdriv nakoupit. 1 credit za 100 czk. A kreditu by byl jen omezeny pocet, nebudu nenazranej, rekneme 100 000. Cim vic creditu, tim vetsi borec. Za credity by se pak dalo nakupovat sluzbicky od adminu. Sere vas neci prispevek? Ok, 10 creditu, prispevek je pryc. Chcete, aby po vas pokazde admini precetli vas prispevek o opravili me/mne? Ok, 50 creditu, neni problem. Mi nerikejte, ze to nema potencial.
Podle me tyhle systemy funguji relativne dobre s dostatecne velkou komunitou, kde se lidi prakticky neznaj a tem palcum neprikladaj osobni rozmer. V mikrokulture jako je CDB by to bylo neustale drama.
Onkel 1928: Mně se hodně líbí ten ukazatel, kolik hvězd dalo kolik uživatelů, což bylo přidáno poměrně nedávno.

SlouzimStarymPsum: Všichni jsme teď zavření doma, takže na řešení blbostí máme hromadu času :-) Ono je zábavnější dlouze diskutovat o zavedení palců u komentářů než poslouchat, co za blbosti si pořád pan premiér a spol. vymýšlejí.
Ty šipky nebo palce dolů budou někteří až příšli řešit a další toho budou využívat k tomu, aby druhé vytáčeli. Já vás varoval! ;-)
SomeOne, Charvos: no jasně, to máte pravdu, je to blbost, ať si každý píše, co chce :-). Šlo mi spíš o ten kontrast a úroveň, ať to tu není zatrollované jak na nějakých novinkách.cz. Ostatně, kdo chce, tak se podívá i na hodnocení jednotlivců a uvidí sám ...
Ja bych hlasoval za prostou sipku nahoru a sipku dolu
K těm palcům za komentáře by se ještě hodila možnost hodnocení v procentech... A vedle comicdb.cz udělat další databázi. Databázi komentářů.

Regressiv jenom v poměrně běžné stupnici líbí/někde mezi/nelíbí vynechal ten prostřední stupeň. V životě to stejně takhle skoro vždy funguje. Buď jo, nebo ne, nic mezi tím.

charvos: To jo, ale pak by měl Onkel aspoň víc informací k dumání nad velikostí Regressivova penisu.
@Onkel 1928: to ti tam pak napise neco jako "sracka",... a bude to mit porad stejnou uroven ;) aspon to bych napsal ja u komiksu kterym sem dal 1 hvezdu :)
Onkel 1928: Je vidět, že regressiv hodnotí většinu věcí 1 nebo 5 hvězdičkami, takže jeho hodnocení asi nelze brát úplně vážně.
Jestli přidáte ty smajlíky, určitě musí být provedené minimálně v deseti různých odstínech kůže, aby to nebyla nějaká diskriminace...
A bude prosím pěkně i blicí smejlík :)
Nestálo by za to podmínit hodnocení knihy 1 hvězdou nějakým komentářem? Určitě by to zvedlo úroveň celé databáze. Já sám si takřka vždy pročítám recenze před tím, než něco koupím. Viz 1984:Grafický román. Malý slovenský troll Regressiv hodnotí 1 hvězdou oproti 8 lidem s 5 hvězdami (k 30. 3. 21). Je pravděpodobné, že knihu vůbec nečetl a chce se jen zviditelnit. Zřejmě jeho penis měří max 1 cm, neboť vůbec nemá koule odpovědět na přímý dotaz, proč knihu hodnotí jako "výjimečně špatnou". Kdyby přidal komentář, proč to tak hodnotí, tak ok, ale takhle je to jen zlomyslný plivanec, který nemá s názorem nic společného.
Uživatelé ComicsDB se těší na palečky (já jsem tam samozřejmě taky):

A to nemuzete sve pocity vyjadrovat jako normalni slusny clovek gifem?
Zacku, Radimovi pls udělej teda toho jednorožce, ale já bych také palečky uvítal :)
Zacku, pokud projde palec, já bych chtěl jednorožce, co prdí duhu. Jedině tak budu schopen vyjadřovat své pocity. Kdyby se o nich ostatní nedozvěděli, byla by to škoda a ztratil bych mnoho přátel...
:-D miluju tenhle svět!
Ja bych to taky ocenil. Hlavne v diskuzi. Treba kdyz da nekdo obrazek, tak neni jak vyjadrit ze se mi to libi. Psat to by akorat tapetovalo diskuzi.
OK, jenom nápad...díky :)
Teoreticky slo, prakticky se do toho moc nezenu. V dohledny dobe spis ne.
Co přidat možnost dat komentářům palec jako tomu je na databaziknih, to by nešlo ne?
Jen dotaz k novým Rychlým šípům. Je možné doplnit ke kreslíři Dr. Janu Fischerovi i další kreslíře, kteří jsou fyzicky zastoupení v této kolekci, tj. Bohumír Čermák a Marko Čermák, byť se jedná o kolekci věnovanou Dr. Fischerovi? Oba kreslíři se nacházejí v druhé části kolekce, která slouží ke srovnání s původní verzí a všechna přepracovaná pokračování tam jsou zastoupena na celé stránce, nikoliv jako bonus v podobě malého obrázku. Děkuji.
Sleepless: Jasne, sorry, leporela mame proste mimo zaber, nic jinyho za tim neni.
sleepless: Ne, to sem nepatri urcite.
"nedoda nakladatel" ... lol
DR: Jasně, bude tu, přidáme, dostanu to brzy do ruky.
Zack: muzu slouzit. Bohuzel nemam i ceskou verzi pro srovnani, ale anglicka verze je opravdu jen anglicka, vse je anglicke, prekladatel uveden neni, takze predpokladam ze se jedna o adaptaci originalu. Muzu porovnat, pokud by bylo vyzadovano. Napis mi co potrebujes a ja to dodam, pokud ti to mezitim nedoda nakladatel.
M@P: jasne, posli, diky.
Darth Raelchi: asi by byt mohla nebo spis mela, jen potrebujem, aby to mel nekdo v ruce a dal vedet, cim vsim se to vlastne lisi.
Když už tam je 1984 česká verze, bude tam i anglická? Uvažuji tak, že když We're at War tam je, proč by tam nemohla být anglická verze. Nějaké info k tomu? Díky předem kluci.
Když má teď vyjít to nové vydání Vlase a Brady, tak koukám, že tu chybí speciální krabicová verze od Divusu z edice Takitak. Kdybyste ju neměli, podklady pošlu.
Slo by do prehledu serii udelat filtr, ktere serie mam ve sbirce?
Skvělý, ještě jednou díky.
Chápu. Pokud by šlo přidat vedle TITUL, jakože do vrchního řádku, bylo by to skvělé, děkuji.
2Hitman3: neni zalozka, neni cislo. Ale klidne muze byt. Kam ho chces?
Je někde v profilu viděl počet kousků ve sbírce mimo CBD? Nikde to nemůžu vypátrat. Když dám sbírku z CBD, počet je hnedle vidět hezky v hlavičce.
Mariohurbanek: Naše databáze se specializuje pouze na České, případně Československé komiksy :)
Ahoj, nezaradite do DB aj slovenské vydanie Ruda?
Radim: par radek kodu, jedna zmena v dotazu do databaze, par minut max, vic prace by mi zabralo o tom nejak vic diskutovat :)
Zack: už jsem se chystal, jak budu vysvětlovat, že to je pitomost a že to byl vtip... A teď mi padla brada. Z tohohle (plnit i takovýhle kokotiny - protože to jde (doufám že to šlo easy, jinak bys to nedělal..)) musíš mít radost, ne? Smekám!
Alfi: Proto je tam to dost možná. Refresh tento "problém" dříve nebo později vyřeší.
Alfi - to mi přijde jako řádná pakárna na Zacka - srovnávat se sbírkou. Takže jo, to chci taky! :-)
Ak som prihlásený (som) tak v sekcii na stránke dole “ Náhodně vybráno šest comicsů, o kterých dost možná netušíte, že vyšly” by nemuseli byť knihy ktoré mám vo svojej zbierke, lebo o tých viem :-)
Darth Raelchi, Fry: Sorry, to mi nedošlo.