Zack: už jsem se chystal, jak budu vysvětlovat, že to je pitomost a že to byl vtip... A teď mi padla brada. Z tohohle (plnit i takovýhle kokotiny - protože to jde (doufám že to šlo easy, jinak bys to nedělal..)) musíš mít radost, ne? Smekám!
Ak som prihlásený (som) tak v sekcii na stránke dole “ Náhodně vybráno šest comicsů, o kterých dost možná netušíte, že vyšly” by nemuseli byť knihy ktoré mám vo svojej zbierke, lebo o tých viem :-)
Hawwwran: jj je to tak, ještě před nějakou dobou tam bylo avizováno tolik stran, ale už to asi mezitím opravili, nicméně asi poslali neaktulizovaný presskit, i databázi knih.
Všiml si někdo, že nesedí avizovaný počet stran v Draculovi od Arga? Avizováno je 356 stran, ale při bližším ohledání je jich tam o dost méně. Nepředpokládám, že bylo nevytištěno přes 100 stran, tak bych chtěl někoho z adminů poprosit, aby změnil počet stran na 208. Zdálo se mi to moc tenké na takový počet stran, tak jsem si to ověřil přes čísla stran dole. Díky.
Zdravím, také mám asi bug. Při editaci položky ve sbírce "Mimo CDB" se ztrácí ISBN. Zdá se, že se uloží jen při zadávání nové položky; při úpravě existující se ztratí.
Zdravím, asi jsem našel BUG. Psal jsem do diskuze zde https://comicsdb.cz/comics/8554/batman-navrat-temneho-rytire-3-vydani , pak jsem chtěl koment upravit, ale neuložil se, zůstala zobrazená původní verze textu. Zkoušel jsem dvakrát, dvakrát se stalo to samé, takže asi bug? Používám Firefox.
Upozornění na chybku: knihu "Comicsové legendy 12: X-Men 02" celou nekreslil John Byrne, jak máte v DB uvedeno, ale cca 3 sešity ještě Dave Cockrum a 1 Tony DeZuniga.
trudoš: Chris Eliopoulos napsal minikomiks "No Good Deed...", který byl zveřejněn v prvním paperbacku této série. Ovšem v českém vydání se tento příběh nevyskytuje, takže zařazení autora k dílu je zřejmě chyba. Ono asi admini zadávali do databáze komiks, aniž by jej měli v ruce, takže autory překopírovali z anglického vydání.
Dotaz - U alba "Star Wars: Vyvolený, Světlo pohasíná" se u scénáře a kresby objevuje jméno Chrise Eliopoulose. Nejde náhodou o chybu? Kontroloval jsem sešity na https://starwars.fandom.com/wiki/Star_Wars:_Darth_Vader:_Dark_Lord_of_the_Sith a nějak jsem tam jeho jméno nenarazil a ani v tiráži českého vydání není.
Some one: Odkaz jsem upravil :) každopádně tak či onak, ani tak ti autoři nesedí, prptože u příběhů z druhého paperbacku jsou evidováni i jiní autoři, zítra kdyžtak pošlu odkaz :)
willis, ad. Star Wars, no však to sedí ale :) to tak je dle org. ... ale klidně tam přidám ještě "Obsahuje pšíběhy: ...." - napiš mi kdyžtak do soukromé zprávy názvy těch příběhů v CZ + jestli bys koukl na překlad / redakce / lettering (i u Landa) :)
willis: The Chosen One, The Dying Light a The Rule of Five jsou názvy story arců. Imperial Machine a Legacy’s End jsou názvy paperbacků, v kterých tyto příběhy vyšly.