Zdravím, asi jsem našel BUG. Psal jsem do diskuze zde https://comicsdb.cz/comics/8554/batman-navrat-temneho-rytire-3-vydani , pak jsem chtěl koment upravit, ale neuložil se, zůstala zobrazená původní verze textu. Zkoušel jsem dvakrát, dvakrát se stalo to samé, takže asi bug? Používám Firefox.
Upozornění na chybku: knihu "Comicsové legendy 12: X-Men 02" celou nekreslil John Byrne, jak máte v DB uvedeno, ale cca 3 sešity ještě Dave Cockrum a 1 Tony DeZuniga.
trudoš: Chris Eliopoulos napsal minikomiks "No Good Deed...", který byl zveřejněn v prvním paperbacku této série. Ovšem v českém vydání se tento příběh nevyskytuje, takže zařazení autora k dílu je zřejmě chyba. Ono asi admini zadávali do databáze komiks, aniž by jej měli v ruce, takže autory překopírovali z anglického vydání.
Dotaz - U alba "Star Wars: Vyvolený, Světlo pohasíná" se u scénáře a kresby objevuje jméno Chrise Eliopoulose. Nejde náhodou o chybu? Kontroloval jsem sešity na https://starwars.fandom.com/wiki/Star_Wars:_Darth_Vader:_Dark_Lord_of_the_Sith a nějak jsem tam jeho jméno nenarazil a ani v tiráži českého vydání není.
Some one: Odkaz jsem upravil :) každopádně tak či onak, ani tak ti autoři nesedí, prptože u příběhů z druhého paperbacku jsou evidováni i jiní autoři, zítra kdyžtak pošlu odkaz :)
willis, ad. Star Wars, no však to sedí ale :) to tak je dle org. ... ale klidně tam přidám ještě "Obsahuje pšíběhy: ...." - napiš mi kdyžtak do soukromé zprávy názvy těch příběhů v CZ + jestli bys koukl na překlad / redakce / lettering (i u Landa) :)
willis: The Chosen One, The Dying Light a The Rule of Five jsou názvy story arců. Imperial Machine a Legacy’s End jsou názvy paperbacků, v kterých tyto příběhy vyšly.
v textu u toho komiksu je ale tohle
Obsahuje dvě původně samostatné alba (Star Wars - Darth Vader: Dark Lord of the Sith #01: Imperial Machine, Star Wars - Darth Vader: Dark Lord of the Sith #02: Legacy's End).
a tohle
Originál
Star Wars - Darth Vader: Dark Lord of the Sith #01: Imperial Machine, Star Wars - Darth Vader: Dark Lord of the Sith #02: Legacy's End (Marvel Comics, 2017, 2018)
willis: u toho prvního příspěvku moc nevm co myslíš, početně ty sešity přece sedí :) a dané knihy v kterých to vyšlo v paperbacku jsou The Chosen One a The Dying Light :)
ahoj, u komiksu Star Wars: Vyvolený, Světlo pohasíná jsou špatně uvedeny anglické názvy, knížka obsahuje (Star Wars - Darth Vader: Dark Lord of the Sith #1-12 (červen 2017 - únor 2018) to je správně, ale ty jednotlivé příběhy jsou:
The Chosen One part 1-6
The Dying Light part 1-4
The Rule of Five part 1-2
Vaha je implementovana do systemu. Ted to "jen" naplnit. Az se s tim dostaneme pres nejakou rozumnou miru, aby melo smysl s tim neco dalsiho delat, tak to pridam do sbirky, do uzivatelskych profilu nejaky soucny (asi podle poznamek, abyste si to mohli tridit treba podle knihovny/polic?).
Ono pánové ohledně toho hodnocení. Přijde mi že to tu povětšinou řeší tak 5 lidí stejných pořád dokola. Tudíž předpokládám že současná podoba je naprosto vyhovující pro podstatnou část většiny.
Zack - jako v podstatě by stačilo, za mě je to jen moc autoritářský ve dvou vyhrocených názorech - pozitivní x negativní s tím, že musíš jednu moznost vybrat nebo se zdržíš hlasování, a pro tu variantu bych dal něco jako "průměr", jakože průměrný dílo. :D stejně líbí a nelíbí je ekvivalent 1 nebo 5, tím jen vynecháš střed 2-4 :D Ty, jak jsi programátor, tak asi vidíš jen 1 a 0 a prostě tím se vysvětlí všechno :D
No, proč to nezavedes? Cítíš, že bys šel proti většině? Mohl jsi to rozjet s novou verzí teď...
Milo_Harwey: Ale ja som netvrdil že 1-5* je blbosť. Podľa mňa aj číselne hodnotenie aj koment/recenzia idú ruka v ruke.
Hodnocení nebo názor , obojí je subjektivní - úplne súhlasím
Zack: Co takhle přidat do Přehledů i "Ediční řadu" (např. MDEK, Argomiks, ...)? Vím, že se to dá vybrat v "Sériích", ale myslím, že kdyby to bylo zvlášť, tak by to bylo přehlednější.
hanussen: clovece, to ma i komercni rozmer, tak ja to jeste zvazim :)
Denis a Milo: na tohle by uplne stacilo libi/nelibi. Pro nejaky smysluplnejsi informovany nazor tomu clovek musi dat ten cas. Specialne tady toho nikde neni tolik, aby nestacilo par minut. Az se tu budeme topit v komentech a bude problem se v tom vyznat a protridit si ty relevantni (treba podle uzivatelu, kterym verim apod.), tak to muuzeme resit, ted to vic nepotrebuje.
Zack - s tím souhlasím... Ale jinak to chceš udelat, abys měl nějakou prvotní aspoň trochu vypovídající hodnotu a jak říkáš, nemusel jsi to vysvětlovat?
Průměrný hodnocení je používaný nejčastěji... Každopádně převodu na % se divím taky nebo, že někdo uvedené hodniceni nechápe. ;) - koukal jsem, že jsi tam uvedl pomůcku, tak snad to pomůže :D
Denis -jo? Takže, když čirou náhodou bude koukat na horor prvních 10 lidí, kterým to nesedne a napíšou recenzí, že je to sracka, tak co? Musel bys načíst až pak třeba 100 recenzí... To je snad totez jako 1-5*. Jen to někdo rozepíše...ale hodnocení je prostě rychlejší než číst názory.
Hodnocení nebo názor , obojí je subjektivní.
Jaká je teda alternativní vypovídající varianta? Mně vyhovuje kombi varianta koment + hvezdy. - hodnocení bych možná ještě udělal na příběh /kresba ... Může bejt super příběh, ale kresba vyblita. To je taky bizár?
Mně se nápad na průměr hodnocení sérii líbí.. ač je to bizár teda. :) Však tady se schází bizarní lidé, ne? :D takže je to něco pro nás...
Hodnotenie podľa môjho názoru nikdy nepovie či je komiks/kniha/film dobrý zlý to ti povie až komentár/recenzia ale môže ta aspon trošku nasmerovať či si o to ma niečo hľadať alebo čítať