Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

Future-Death: Většina lidí asi řekne že ne, ale ono to spíš záleží na preferenci toho, kterého čtenáře. Je to jednoduchá řezačka a fotorealistickou kresbou. Seženete ji podle mě ale i levněji.
Dotaz:
Vampirelalla stojí za tento komiks dát 100kč ?
http://www.bookdepository.com/Gideon-Falls-Deluxe-Edition-Book-One-Jeff-Lemire/9781534319189?ref=grid-view&qid=1608062475021&sr=1-7 tak příští rok, sice až v srpnu, vychází deluxka Gideon Falls, obsahuje první tři volumka...

a aktuálně vychází tenká jednohubka Reckless od Brubakera a Phillipse
Skoda, ze neexistuje web, kam by se clovek mohl podivat na nejaky comics a precist si treba v infu, ze je s nim nejaky problem. Jednou musim neco takovyho udelat! Mohlo by se to jmenovat Comicsova Databaze. Nebo mozna spis kratsi, treba ComicsDB.
radek:Díky moc za radu a kupovat to teď nebudu.
Future-Death: Ano, zatím je jen špatné vydání s tím vloženým fialovým sešitem, aby byly jakože bubliny.
Milo_Harwey: No už ho letos na stránkách uvedené měli (dražší, jiná obálka), ale po nějakém internetovém šumu to zmizelo. Můj osobní tip je, že počkají, až rozprodají tu blbou verzi (což se zdá se blíží) a pak to udělají někdy příští rok znovu a lépe. Když je to ta knižní událost roku, proč neudělat "dotisk"... A myslím, že s tím chtěli vyrukovat dřív, ale asi by to vyvolalo moc negativních vln. Samozřejmě je zde možnost, že se bojí negativního ohlasu a od toho "dotisku" upustí, ale to mi přijde jako méně pravděpodobnější varianta.
radek:Tohle je špatný vydání?
Future-Death: Lepší počkat na nové vydání.
No, netýká se všeho viz berserk
Fimi cena na bookdepu klesne vzdy pod predobjednavkovou cenu. Ne hned, ale klesne.
Cože? To je levnější než v predobjednavce... Každopádně ja to už začal číst a zatím dobré, fakt pěkné.. Jeate že jsou to tři knihy jenom..ja si dnes objednal Vinland ságu 4 díly a dvojku chainsaw mana
Fimi: Tak jsem si dneska objednal Hellsing Deluxe Volume 2, jelikož na Bookdepo klesla cena na krásných 920,- ... každopádně nevm kdy to budu číst
Kdo vidíte do distribuce, vypadá to, že se některé tituly blíží vyprodání? Které? Hlavně mě zajímá to, co vyšlo letos, neb Paseka už nemá na skladě Jedno obyčejný léto (jinde ještě je).
Fry tak berserk je od začátku super ale ten dlouhý příběh se snad rozjíždí až od třetího volumka tzn poslední třetina první deluxky, ale rozhodně je to super
Fimi: no to je nádhera! Už mám doma Berserk 1 a Hellsing 1, ale dostanu to až na narozeniny / Vánoce, takže zatím ne, ale předpokládám, že minimálně toho Berserka budu chtít přečíst co nejdřív, ať vím jestli má smysl jít i do těch dalších volume.
Fimi: Číhni se do povinný.
Ahoj znáte mangu Elfen lied? Vydává to Dark Horse ve čtyřech spalcich
seneke

Není zač:-)! Taky jsem to hnedka objednal tátovi, ten na tom vyrostl mno a jedno pro mě.
Zdravím po čase místní plebs a ty normálnější uživatele zdejšího fora. Od Slovartu právě vyšlo souborné vydání Kapitána Klosse doslova za hubičku (na aukru apod. se dražilo i za více jak 2000kč) viz:

http://www.slovart.cz/knihy-v-cestine/beletrie/beletrie/kapitan-kloss.-kompletni-vydani-20-sesitu.html?page_id=25924&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter_20_11_2020
Milo: Mě se nové vydání líbí hodně, hlavně ty obálky (ty mě přesvědčily ke koupi). Se starou verzí porovnat nemůžu, protože jí nemám.
SSP: tak jsem na to koukl do knihovny a opravdu jsou stejne. To asi ten design obalu ve mne vyvolaval pocit ze to je nejake ruzne. Ten zluty parchant je vizualne dost jiny.
Hawwwran: Jsou a asi všechny i budou, ale ta předešlá vydání v pevné vazbě s přebalem byla stejná. Stejná byla i ta brožovaná od CC, ale tam bohužel v broži nevyšlo všechno, takže to sedět nemůže, není to kompletní.
SSP: ale vsechny jsou spolu stejne ne? Ty stare to je kazdy pes jina ves.
Hawwwran: Nová vydání jsou podle popisů o půl cenťáku nižší.

Kdyby v CC přišli s úpravou, která by seděla do těch jejich minulých vydání (hřbetní kresba), tak si koupím díly, které mi chybí a mám jen v broži, takhle se na to vyprdnu.
Radek - díky za tenhle postřeh.. zrovna u sin city jsem překlad řešil snad nejvic.
Mně se líbí ty obálky docela:)
Milo: Ty nový knížky jsou pěkný. A je to i kompletně nově přeloženo, takže se to liší i dost textově.

Příklad:
1: Není tu nic, co by nasvědčovalo něčemu jinému, než že prostě dostala ve spaní infarkt...
2: Všechno nasvědčuje tomu, že jí ve spaní vypovědělo srdce. Všechno...
Ja to videl jen zbezne, ale rekl bych ze to je pevna vazba, vse stejne velikosti, za mne urcite lepsi a uz si na to brousim penezenku.
Jh666 - díky ti a když už je máš, líbí se ti to nový vydání? Je lepší než to předešlé? ;)
Milo: Podle toho, co je uvedeno na vnitřních křidýlkách přebalu, by další díly měly vyjít příští rok.
Vždyť vydávají nějaké nové vydání
Prosím, nevíte nekdo, zda se CC chystá vydat i další knihy Sin city jakožto 4.vydani? Očekával bych, že jo, ale člověk nikdy neví... ;)
Kdo nestihl koupit knihu od MB má hithitu, tak:

"Předprodej běžné verze bude probíhat až do data vydání (cca 10. 12. 2020)."

Času je ještě dost :)
Nicméně tak či onak už toho mám vybráno asi i dost, možná ještě něco přikoupím, ale když už, tak spíš něco co mám třeba už dlouho na wishlistu :)
Fimi: O tom vím, mydlím že Darth Raelchi aka Karel mi o tom kdysi něco říkal, ale jak je to už docela stará vykopávka tak se mi do toho upřímně moc nechce :/
Fry jak jsi chtěl ještě něco k vánocům, napadlo mě toto http://www.bookdepository.com/Aquaman-Atlantis-Chronicles-Deluxe-Edition-Peter-David/9781401274399?ref=grid-view&qid=1605364447842&sr=1-1 je to fakt výborné, žádná dc pláštěnka, čistě historie Atlantidy napříč generacemi od potopení po narození Artura... Výborné
Fimi: Sleduju vývoj ceny, zatím se točí okolo 1 000,- tak moc nespěchám, snažím se teď před Vánoci i něco ušetřit (:
Fry tak co, objednal jsi už Helsinga 2?
Za dva týdny vychází druhá deluxka Hellsinga a šestá Berserka... Na bookdepu už zdrazili předprodej ale na Martinusu je pořád za 1100 Kč... Tak rychle... Kdo chce Hellsinga (Fry) tak objednej co nejdříve než za chvíli zdraží i jeho o pár stovek...
Norri zrovna čtu Ragnarok, líbí se mi to... Za mě povedené