Fry tak berserk je od začátku super ale ten dlouhý příběh se snad rozjíždí až od třetího volumka tzn poslední třetina první deluxky, ale rozhodně je to super
Fimi: no to je nádhera! Už mám doma Berserk 1 a Hellsing 1, ale dostanu to až na narozeniny / Vánoce, takže zatím ne, ale předpokládám, že minimálně toho Berserka budu chtít přečíst co nejdřív, ať vím jestli má smysl jít i do těch dalších volume.
Zdravím po čase místní plebs a ty normálnější uživatele zdejšího fora. Od Slovartu právě vyšlo souborné vydání Kapitána Klosse doslova za hubičku (na aukru apod. se dražilo i za více jak 2000kč) viz:
SSP: tak jsem na to koukl do knihovny a opravdu jsou stejne. To asi ten design obalu ve mne vyvolaval pocit ze to je nejake ruzne. Ten zluty parchant je vizualne dost jiny.
Hawwwran: Jsou a asi všechny i budou, ale ta předešlá vydání v pevné vazbě s přebalem byla stejná. Stejná byla i ta brožovaná od CC, ale tam bohužel v broži nevyšlo všechno, takže to sedět nemůže, není to kompletní.
Hawwwran: Nová vydání jsou podle popisů o půl cenťáku nižší.
Kdyby v CC přišli s úpravou, která by seděla do těch jejich minulých vydání (hřbetní kresba), tak si koupím díly, které mi chybí a mám jen v broži, takhle se na to vyprdnu.
Milo: Ty nový knížky jsou pěkný. A je to i kompletně nově přeloženo, takže se to liší i dost textově.
Příklad:
1: Není tu nic, co by nasvědčovalo něčemu jinému, než že prostě dostala ve spaní infarkt...
2: Všechno nasvědčuje tomu, že jí ve spaní vypovědělo srdce. Všechno...
Fimi: O tom vím, mydlím že Darth Raelchi aka Karel mi o tom kdysi něco říkal, ale jak je to už docela stará vykopávka tak se mi do toho upřímně moc nechce :/
Za dva týdny vychází druhá deluxka Hellsinga a šestá Berserka... Na bookdepu už zdrazili předprodej ale na Martinusu je pořád za 1100 Kč... Tak rychle... Kdo chce Hellsinga (Fry) tak objednej co nejdříve než za chvíli zdraží i jeho o pár stovek...
Konečně dorazil Blade of immortal, vazba je nádherná, desky za mě lepší než u Berserka a Hellsinga. Hřbet je rovný a ne oblý jako právě u předešlých sérií této edice (Berserk, Hellsing). Nádhera
To mi připomíná, jak jsem si kdysi udělal web na free hostingu s limitovaným počtem SQL dotazů za hodinu. Zobrazoval jsem tam tabulku vysledků za celou sezonu WRC, kterou jsem během zobrazování pokaždé komplikovaně počítal. Jedno zobrazní té tabulky sežralo celý hodinový limit :-D