Tak určitě pořád vycházejí zajímavé věci. Spiritual Beggars jsou super, Fabio má úžasný hlas, kvůli němu jsem poslouchal i Firewind.. Dewin je klasika.. Jo, Německa škola Destruction, Kreator, to jsou super kapely.. Já hlavně doufám že letos vyjde konečně nové album Exodus a prý Coroner chystají něco nového...
Já si teď chci zkompletovat všechny desky od polských Riverside, Devina Townsenda a švédské Pain of Salvation. U stone mám spíš rád takový ten retro styl jako Spiritual Beggars nebo Blues Pills apod. Z trashe spíš německou školu jako Kreator, ale rád si poslechnu i Testament nebo Overkill, spíš tu starší trash školu. Brzy vyjde nová deska americkým Oceans of Slumber, na tu se hodně těším. Pořád vychází něco zajímavého.
Já tedy mm rád hlavně technické náročné věci ohledně kytar a bicích, takže věci jako Gorod, lamb of god, Allegaeon nebo Beyond creation, First fragment .. Samozřejmě thrash, ale jak píšeš, i ten Stone, ale i věci jako Seether, Godsmack, Shinedown, Volbeat, Down.. Potom takové ty perly jako Animals as Leaders, Opeth, Dream Theater... Čili taky melodický, technický death, někdy i nějaký ten core, thrash a nejlépe kombinace... Např Sylosis, Obscura, Rivers of Nihil...
Já nejvíc poslouchám progresivní metal, melodický death, doom nebo třeba stone metal. Ale i třeba současný francouzský pop typu Christophe Maé, Melissmell, L.E.J., Claudio Capéo, Boulevard des Airs... ten jen tak na pohodu, ale tam si nové desky vždy kupuji ve výprodejích v Paříži.
Fimi: Mám to rozkoukané a zatím líbí. A info pro fanoušky rocku a metalu, kteří ještě preferují stříbrné kotoučky, plzeňský musicrecords má teď výprodej desek od Century media a Nuclear Blast za příjemné ceny, např. Devina Townsenda, Dark Tranquillity, Haken apod. Taky jsem si tam udělal nákup a doplnil chybějící alba.
Fimi: Nic světoborného, ale bavil jsem se po celou dobu filmu. Pokračování bych dal... to co bylo nakonec mě celkem navnadilo a snad bychom se dozvěděli něco víc o postavách (komiks jsem nečetl, a stopáž filmu to moc nedovolila - mohl to být zajímavý seriál?)
No, tak je to takové nízkorozpočtové. Hlavně ty vedlejší postavy dost nevýrazné. Pár dobrých momentů, ale jinak průměr. Joooo, komiks by to mohl být dobrý, to jo.
Nesleduji, ale co jsem všude četl tak je fakt perfektní a s Birds of Prey filmem si to vytira prdel.. Že prý každý díl jiný a originální že nevíš co čekat, prostě samé superlativy... Připomíná mi to recenze na Spidermana Paralelní světy
sledujete někdo animovanou Harley Quinn? Co na ni říkáte? Za mě jeden z nejlepších, anebo dokonce nejlepší DC animák a rozhodně mé nejoblíbenější pojetí batmanovského světa. První série byla skvělá zábava, ale ta druhá, to byla prostě dokonalost.
Paradoxně mne se také líbily nejvíc Rogue one a Solo.
Robur dobrý komiksový film? No, já jsem teď hooodně zvědavý na Old guard od Netflixu... To je komiks od Image napsaný Gregem Ruckou.. Jinak letos mám největší hype na Tenet a Dunu.
No a komiksovky zbývají Black widow, WW a Old Guard...
Další díl SW má mimochodem točit Taika Waititi režisér Thor Ragnarok a Jojo rabbit
Mě se taky líbil nejvíc Rogue one. Asi i díky tomu, že mi to pocitově přišlo oproti klasickým SW trošičku temnější, míň pohádkové a taky s menším počtem nelogičností co se týče chování postav apod.
Mě osobně se líbily oba ty spin-off filmy (hlavně teda Solo) a celkem mě štve, že s nima Disney seklo. Jako novou trilogii bych určitě zvolil nyní tu “pre prequelovou”. V poslední době mě ale Disney nejvíc naštvalo tím, že prohlásili o knize Darth Plagueis, že už není kánon, takže je teoretický možný i film právě o něm.
Dobrý film? Letos možná Duna, komiksový už dlouho nebyl žádný. Mám pocit, že "dobrá" kvalita se přesouvá do seriálů. Gangy Londýna tam však bohužel z mého pohledu nepatří. Akční scény jsou sice vymydlený, ale u většinového zbytku mýdlo došlo.
Ja bych zas ocenil, kdyby se prestali rejpat v minulosti, vykaslali se uz konecne na fan servis a zkusili proste udelat dobry film. Stacil by jeden. Nejakej mensi. Pro zacatek.
Nejsem si úplně jistý zda by to pomohlo. Já osobně bych byl teď raději za tu pre-prequelovou trilogii, která by nás vrátila na úplné počátky, kde ještě téměř neexistovali Jedi...tak jak to bylo a možná zatím je v plánu.
Nicméně na tu stávající trilogii bych zareagoval velkým časovým odsunem kde by se dali základy postavit jen na legendách a bájích z dřívějších dob a vyzobal tak jen ty nejzajímavější a nejpodstatnější události.
Zároveň odteď jakákoliv trilogie musí být pořádně promyšlená a naplánovaná už od samého počátku, aby už nemohlo dojít k tomu, čeho jsme byli svědky teď.
prý v Lucasfilmu vře ohromná "občanská válka" mezi Favreauem a Kennedy, a ve hře je prý ohromný "restart", který by měl celou sequelovou trilogii VYMAZAT z kánonu. Udajně k tomuto účelu by měl být využit prvek cestování v čase a prostoru, který byl uveden v třináctém díle čtvrté řady seriálu Povstalci, přičemž by se tak celá nová trilogie odpálila do alternativní linie, která by už fandy nepálila a kánon se tam mohl s čistým štítem vystavět nanovo pod vedením Favreaua, Feigeho a dalších. Samotná Kennedy, je ale prozatím strikně proti a brání co může aby k tomu došlo. Ale prý ještě uvidíme.
Fimi: Celý díl, který se odehrává ve Skotsku je super a ten zpomalený výbuch je neskutečná práce trikařů a taky je hezky vidět, že výbuchu uskočit nejde, jak je to tam trhá na kousky.
V novém Flashovi bude i Cyborg. Má to být jakýsi Flashpoint, hovoří se o bitvě Atlantidy a Themysciry a také o návratu JD Morgana jako Thomase Wayna a Flashpoint Batmana. Do toho5jedna i Keaton coby stárnoucí Batman... Skvělé zprávy snad to vše klapne
posledních pár hodin zákulisní diskuze vyplodili jednu velmi šťavnatou lahůdku.
Možná už jste slyšeli, že probíhají jednání o potencionálním návratu Michaela Keatona do role původního Batmana, v nadcházejícím filmu s Flashem a případných dalších projektů. Jednání jsou sice zatím jen v počátcích, ale zdá se, že AT&T v Keatonovi coby zestárlém mentorském Batmanovi vidí tak velký potenciál, že se nebojí pořádně navýšit laťku potencionálního cíle vyjednávání. A tak projekt, který byl původně jen letmo zmíněn jako jeden z oněch možných "dalších projektů", které byli původně cílené čistě na HBO MAX, nyní nabral rapidně na důležitosti. Tím projectem je BATMAN BEYOND (u nás známý jako Batman Budoucnosti). Aktuálně je tak ve hře vysokorozpočtový celovečerák, který by se jal dobývat kina a měl nejen Keatona zpět v jeho životní roli, ale taky by se na režijní sesli vrátil sám Tim Burton, a celkově by se film sestylizoval jako pokračování původních dvou filmů. Teď jen záleží čistě na zájmu Keatona. A pokud by kývnul, AT&T je připraveno rozject mašinérii, která by mohla vyústit až v retrospektivní dokončení Burtonovy Trilogie.
Franta hele mne se to líbí, fakt pěkné, ale asi to není úplně nejlepší album to je pro mě pořád Sacrament ale rozhodně je skvělé... BMTH neposlouchám... Zkus nové Vader, Testament, Mekong delta, Sylosis, poslední album First Fragment je super, zkus Gorod, Beyond creation, Obscura je super... Znáš?
Dnes vyjde novej singl od Bring Me The Horizon se jménem Parasite Eve,u nás v Česku to vyjde nějak okolo 17:00.
A Trivium taky dnes něco vydá,ale tam se neví co,můžou to bejt bonusy z Japonské edice,může to bejt cover, prostě kdo ví.
Jinak Fimi,je nové Lamb of God album dobré?