Sleduju a vubec netusim, jak si prisel na to, ze vetsina je cesky, kdyz je drtiva vetsina linku na BD :) Mam pocit, ze kazdy koukame na jiny forum. Se neobavam niceho, jen proste nedelam veci bezduvodne. Pokazdy, kdyz se otevrelo narychlo novy vlakno, tak bylo do tydne mrtvy :)
Ty to nesledujes? Většina je českých, ale je fakt, že hodně diskuze ve fórech tvoří tvrdý Eng jádro. ;) Takže se obávat, že by pak ostatní témata zahynula? :D
Neříkám, že je to zásadní problém. Já osobně bych to raději viděl mimo. Samozřejmě spousta lidi sbírá cizojazyčné komiksy - alternativní vydání oproti cz, ale to tady není a ani nemůže být vložené, zabýváme se tu ceskou scénou zejména, tak proč to neoddelit? Tím by se jasné separovalo toto téma do jasného celku. Jak říkám, je to navrh, netuším jak to vnímají ostatní.
S313 - Dík za info, doplněno. Můžeš prosím omrknout, jestli je vydání v tiráži? Mám pocit, že tohle je pořád první vydání a identický dotisk a dostalo to jiné ISBN je kvůli nové ceně, tak bych případně upravil s poznámkou...
Všechny obálky k Spider-Manovi od CREW a od Unicornu jsou jiné, než původní - jsou to často obálky z úplně jiných sérií, například z Peter Parker Spider-Man nebo tuším z Web of Spider-Man a dalších... ;) U některých jsem dohledal, u některých ne. Ta u jedničky od CREW vypadá jako Jusko překreslující Kaufmana, ale nedokážu potvrdit. Něco mi to vzadu v mozku hlodá, matně se mi vybavuje nějaký plakát / preview / promo, ale jako obálka nevím... Možná nějaká britská odnož?
U Unicornu snad byly některé obálky vytvořeny přímo z komiksových panelů ;)
Jsem novej fráj? Tys byls hnidopich a pak tě díky kecum učinili adminem? Takže budu taky admin, jo? :)
No, každopádně se zdá , že ta obálka je jiná než původní a všechny alternativní... Takže to bude těžší. Když jsi aktivoval power admin mode, tak je to na tobě :)
Milo_Harwey: Jasně, doplněno - před těmi patnácti lety a dále se ještě nevypisovalo tolik věcí, trochu se to flákalo, aby se databáze vůbec zaplnila, ale průběžně doplňujeme i nazpátek. Když někdo něco vytáhne, tak tomu navíc dáme prioritu ;) Druhá věc byla, že v těch letech zpátky ani nebylo kolikrát z čeho doplňovat, tiráže byly hodně krátké - autor obálky se vlastně moc neuvádí ani teď, takže je to kolikrát dobrá detektivka - dohledat data, ověřit data... :)
Donžony -> správně dle originálu by měly být -98 a -99 - Základní Donžon se dělí na tři údobí (Úsvit, Zenith a Soumrak), kdy se jedno údobí odpočítává do nuly (jako minulost - to jsou ty mínusy), pak se čísluje normálně (něco jako přítomnost) a pak od stovky (jako budoucnost) - ono to celkem souvisí s pochopením některých souvislostí v ději.
Pokud bychom ale brali české vydání, tak by tam mělo být číslo 1 a 2, protože v době, kdy tato čísla v češtině vyšla, to byla první čísla Úsvitu, v tiráži oficiálně jako 1 a 2 a plánovalo se asi (či spíše možná neplánovalo ;) trochu jiné vydávání... Shrnuto, upravím to v závorkách na číslování dle originálu...
Doufám, že někdo brzy nevytáhne číslování Asterixe... :))
Aha. Myslel jsem, že je to řešené přes cookies. Tak to potom jo. Teď když nad tím přemýšlím, tak by to byla blbost, protože bych měl na každém počítači něco jiného...
Norri: To jsme tuším řešili a přišli jsme na to, že by to bylo systémově zbytečně náročné řešení, přece jen nových komentářů je denně několik a udělat pro každého jednoho uživatele systém podobný tady ve fóru by zrovna u těch komentářů nebylo úplně jednoduché, ale možná se pletu :)
Fry - taky jsem se divil, že je mimo a musím místo zadání ty série u knihy dát hledat "star wars" , abych ji našel... Za mě všechny tyhle knihy k sobě do série :)
2sha: já jsem ho schválně dal mimo, protože je to samostatná kniha a celkově moc nejsem spokojený s tím řazením těch knih v sérii, ideální by bylo rozdělit to úplně, aby Aphra i Vader měli jinou sérii a ještě k tomu ty knihy očíslovat ... Egmont v tom udělal bordel, protože nový čtenář nemůže mít šanci se v tom zorientovat :(
Pánové, vícerole Zack, Fry, Toe a GWB si u herce dovedu docela představit s dnešní úrovní maskérství a možnosti herce hubnout/přibírat, ale jestli realisticky zahraje i mě, tak je to jednoznačně na Oskara. Myslím, že by to mohl hrát Tom Cruise :D
Já si hlavně myslím, že Drnaso je převlečený Shia Labeouf (který si jen nalepí knírek, nandá brýle a čepici), takže by pak ve filmu mohl hrát Zacka (nás) klidně jen on, stejně teď už fušuje jen do artových filmů...
To by byl dobry namet, typek si udela web a nikdo ku tam nechodi, tak se mu zacne tristit osobnost a po 15ti letech je vetsina uzivatelu a adminu on. Jen o sobe ty osobnosti nevi. Vrchol probehu je, jak sedi sam na srazu a nerozumi tomu :)