Srazy, cony, festivaly Upozorňování a oznamování akcí.

Jo a koukám, že tam mají do 2 do rána. To je dobrá zpráva, není třeba pak vyhledávat další pajzl :)
Prosil bych ještě ke mě přihodit +1. Jinak ten beergeek zní dobře už v názvu :) Těším se.
Hlavne nikde nedelejte rezervaci mesic dopredu. Kliiiid :)
DR, ouk udělel rezervaci na Jiřího, já to tady změním v biu
nechci to zakřiknout, ale měl bych /chci/ dorazit...
Neorodovals tu posledne za nejaky Jirak a vetsine to prislo jako fer napad?
Že bych se tedy hecla a šla v pátek též?
Já jdu jenom v pátek, tak se pak dohodnem na nějakém srazu :)
Pokud bude nejaky pre-sraz na conu v patek, tak bych asi i zazdil praci a dorazil i 7. :]
Taky uvažuju o tom conu v pátek.
Já jsem se sobotou zaváhal, tak jsem nakonec koupil celý víkend :-) Takže uvidím podle programu, ale počítám, že tam budu určitě v pátek a sobotu.
Fry - My tam budeme s přítelkyní a Darthem Raelchim, tak si dáme vědět a dáme si tam někde sraz? Můžeme se posléze domluvit i v klik jít do té hospody.
Ja si nakonec rek, ze bych na prvnim rocniku asi byt mel, takze budu urcite 8. a 9., patek nevim.
Já bych na Con šel, asi právě toho 7.2., potkáme se tam někdo kdyžtak?
Pokud budu moct, přijdu až večer do hospody, na Con nejdu..
No tak myslím, že to nebudeme prodlužovat, Pražský sraz CDB #4 bude 7.2.2020
No tentokrát to vypadá bezmezně
Teda, ale zájem o ten Comic-Con asi je, když sobota je už vyprodaná O_o
Přesně tak, komiksaci prachy nechtějí..
andre: Prošel jsem ceník fotografií a autogramů na jejich stránkách a mají tam jenom herce. Asi se u komiksáků neplatí nic.
A jak to to je u komiksovych autoru, tem se taky neco plati?
Komiksáci tam jsou všechny tři dny.
Taky jsem pro 7.2. Nevíte v kolik tam končí program?
24. a 31. ledna mohu,
7.2. 50%
No, já můžu všecky termíny.
Tak to bude všechny tři týdny a každý přijde kdy bude moct :D
14.2. vubec neni v nabidce. Mate tri terminy, vyberte si z nich, ja to zapisu a podle poctu lidi vyhlasim finalni datum.
Já teda 14.2. Budu blbnout na Megadeth s ženou
Pokud to bude během ComicConu, tak bych se možná stavil i já :-)
Manželka mi koupila k narozeninám třídenní vstupenku a pravděpodobně tam potkám někoho, s kým zajedeme „na jedno“ …
31. 1. klidně
Za mne nejlépe týden po conu, jenže to je zas 14. 2. a někteří jedinci možná budou někde blbnout s kytkou …
Zack slibuji že na příští sraz s sebou vezmu jiná hovna
Takze termin: 24.1., 31.1. nebo 7.2.? To budu psat.
My radi novy lidi, jinak mame tendenci resit porad dokola stejny hovna :]
Na Ccon. A kdyz me vezmete, tak i do te hospody :)
Právě proto tam možná půjdu jen na jeden den a to kdo ví jestli. O podpis nestojím a na fronty kašlu...
Walome: Bych do toho netahal zadny jiny lidi, natoz z nejakyho socialniho skanzenu. Ja to ani nekritizuju, maj podminky jaky maj, to je ciste na mne, jak se s tim poperu a znam se, mam rad svy pohodli. Takze nevidim realny, ze bych tam sel jako normalni civil, leda se dostanu k nejakymu backstage passu nebo neco, kde budu moct fotit a v klidu sledovat, jak ten prvni rocnik vypada, jaky lidi tam chodi, jak to berou apod. S igelitkou v ruce a vecne ve fronte kvuli kazdy picovine, si to neuziju.
Sice me neznate, ale ja prijdu :)
Zack: díky bohu, za lidma jako Ty bych mohl do chotěboře rovnou :)

Draco: já jdu na Azzarella.
Jinak 7. nebo 8. hospoda se mi lýbý
Co bude na Comic Conu pro nás jako komiksáky zajímavého?
Seneke: ja to spis neplanuju, trochu me serou ty podminky provozu, jsem zvyklej mit bagl, vlastni kafe, fotak, coz tady zjevne nehrozi :)
7.2. je mala sance ze pujdu, to mam jine povinnosti. Ale na mne to nestoji, takze klidne.
Kolik lidí od nás vlastně plánuje jít na ten Comic con?
Co to nechat na 7.2.? To bude zrovna Comic Con, kvuli kterymu nejspis par dalsich lidi pojede tak jako tak do Prahy, ze by treba zas prisel nekdo, kdo by jen kvuli srazu do Mesta nejel.
23.-25. nemůžu, pánové... možná ještě 23. by nějak uhrát šlo, ale na 24. mám job.
Čus, potkal mě …
Hospoda (to jsme probírali) OK
Pátek nebo sobota (24. nebo 25.) OK