Fry - My tam budeme s přítelkyní a Darthem Raelchim, tak si dáme vědět a dáme si tam někde sraz? Můžeme se posléze domluvit i v klik jít do té hospody.
Manželka mi koupila k narozeninám třídenní vstupenku a pravděpodobně tam potkám někoho, s kým zajedeme „na jedno“ …
31. 1. klidně
Za mne nejlépe týden po conu, jenže to je zas 14. 2. a někteří jedinci možná budou někde blbnout s kytkou …
Walome: Bych do toho netahal zadny jiny lidi, natoz z nejakyho socialniho skanzenu. Ja to ani nekritizuju, maj podminky jaky maj, to je ciste na mne, jak se s tim poperu a znam se, mam rad svy pohodli. Takze nevidim realny, ze bych tam sel jako normalni civil, leda se dostanu k nejakymu backstage passu nebo neco, kde budu moct fotit a v klidu sledovat, jak ten prvni rocnik vypada, jaky lidi tam chodi, jak to berou apod. S igelitkou v ruce a vecne ve fronte kvuli kazdy picovine, si to neuziju.
Co to nechat na 7.2.? To bude zrovna Comic Con, kvuli kterymu nejspis par dalsich lidi pojede tak jako tak do Prahy, ze by treba zas prisel nekdo, kdo by jen kvuli srazu do Mesta nejel.