Srazy, cony, festivaly Upozorňování a oznamování akcí.

Walome: Bych do toho netahal zadny jiny lidi, natoz z nejakyho socialniho skanzenu. Ja to ani nekritizuju, maj podminky jaky maj, to je ciste na mne, jak se s tim poperu a znam se, mam rad svy pohodli. Takze nevidim realny, ze bych tam sel jako normalni civil, leda se dostanu k nejakymu backstage passu nebo neco, kde budu moct fotit a v klidu sledovat, jak ten prvni rocnik vypada, jaky lidi tam chodi, jak to berou apod. S igelitkou v ruce a vecne ve fronte kvuli kazdy picovine, si to neuziju.
Sice me neznate, ale ja prijdu :)
Zack: díky bohu, za lidma jako Ty bych mohl do chotěboře rovnou :)

Draco: já jdu na Azzarella.
Jinak 7. nebo 8. hospoda se mi lýbý
Co bude na Comic Conu pro nás jako komiksáky zajímavého?
Seneke: ja to spis neplanuju, trochu me serou ty podminky provozu, jsem zvyklej mit bagl, vlastni kafe, fotak, coz tady zjevne nehrozi :)
7.2. je mala sance ze pujdu, to mam jine povinnosti. Ale na mne to nestoji, takze klidne.
Kolik lidí od nás vlastně plánuje jít na ten Comic con?
Co to nechat na 7.2.? To bude zrovna Comic Con, kvuli kterymu nejspis par dalsich lidi pojede tak jako tak do Prahy, ze by treba zas prisel nekdo, kdo by jen kvuli srazu do Mesta nejel.
23.-25. nemůžu, pánové... možná ještě 23. by nějak uhrát šlo, ale na 24. mám job.
Čus, potkal mě …
Hospoda (to jsme probírali) OK
Pátek nebo sobota (24. nebo 25.) OK
Zní to dobře, dobře jsme to domluvili. Akorát já včera nikoho nepotkal :D
Snad budu moct, někdo u koho bych mohl přespat?
23. je ve čtvrtek, 24. je v pátek. Jinak pokud mi do toho nic nevleze důležitějšího, tak nemám problém dorazit ať to bude 24. nebo 25.
Metrem je to fakt kousek. Já s tím nemám problém.
Za mě ideálně víkend 24., 25. :) navrhoval jsem ten Vinohradský pivovar, nebo Rest ve Strašnicích, ale tohle zní taky dobře, takže jsem pro :)
Je mi to jedno, přijedu kamkoliv u metra
Jsem pro Strašnice i kdyz nevím zda v lednu budu moct
Příště bychom mohli do Strašnic - http://food-house.cz/ , nebo je pořád v nabídce ten Vinohradský pivovar asi 5 minut chůze, nebo 1 zastávku tramvají z Flory.
Jop to souhlas. Také bych to dal blíže civilizaci.
deefha: Ta hospoda nám nějak nesedla :/ , příště se na tebe ale těšíme :)
Zlepšuje se to :D Jinak velmi povedený sraz, byť mi v hlavě hučí ještě teď. :D
Skvělý sraz, pořád sedíme
Už je z nás zdravé jádro. Dnes (vlastně včera) jsme téměř komiksová témata neopustili. Díky a příští rok repete :)
Omlouvam se, ale ja to dnes nestihnu. :(
Já budu vyrážet, takže přijedu cca 18:15
Už si nepamatuji kde to je, co je to za zastávku metra hned u té hospody?
Jo a dojdu nejdřív v 18.30, nesehnala jsem hlídání a musíme doma uskutečnit předávku syna.
Ja si skocim do CC a pak jdu na misto. Cekam ze tam budu na tu pul sestou.
Tak to bych si zahrál rád :)
A kdo by přišel dřív, může si se mnou zahrát stolní hru "The Batman Game" kterou jsem koupila na bleším trhu v Ňů Jorku. To k deskovkovému vláknu z minulosti.
Málem bych úplně zapomněl. Na jaké jméno je stůl rezervovaný? Aby v tom pak nebyl bordel.
Mně vůbec... Filmy, to je moje
Tak bych chtěl ohlásit, že by se ráda připojila i má drahá polovička, která má za sebou zatím sice jen pár komiksů, ale zato velmi dobře dokáže poslouchat komiksové kecy a má nakoukaný solidní počet komiksových filmů. Snad vám to nebude vadit.
Zack: To už jsem pro jistotu vytěsnila
Draco: Vol2... melas to posledne dobre, trochu jsem doufal, ze ne, kdyz jsem videl ten zmackany roh, co ses snazila marne narovnat :]
Hawwwran: To je tak krásné konstatování, až jsem zamáčkla kroupu.
Fry: Tobě Supermany!
Zack: A tobě který díl toho Maxxe?
Zamluveno pro 12, citil jsem nadeji
Klid, ona to pulka lidi dva dny predem zas zrusi :)
Tyjo, tak to nás bude možná i přes 10 :)
Ozymandis tak do toho..
ja bych se taky rad zucastnil :)
Asi strelim ten Batman Damned, sice to dnes ohlásili crew na fb ale pokud by to někdo v originále chtěl.. 400 Kč můžete si to podepsat v únoru Azzarellem na conu a
Fimi: Já mám dojem že jsem vyblokovala pokoj na to datum...