Filmový a hudební klub Diskuze o hudbě, filmech, TV.

karl173 - Damon Lindelof je ten typ scénáristy, který nikam nespěchá, a klidně udělá pět slabších dílů, ale hlavně že seriál bude fungovat jako celek. Mě osobně ten první díl sedl. Baví mě ten svět, chci o tom světě vědět více, postavy jsou zatím dobré a vidím v nich potenciál. Baví mě odkazy na klasický komiks a jsem zvědavý s čím Lindelof přijde, protože má spoustu možností kam se vydat. Na druhou stranu to může taky kapitálně posrat.
já ted sleduji druhou řadu Titans a prostě Deathstroke rulez...k Watchmen se dostanu možná později
Kdo viděl první díl Watchmen? Za mě mírné zklamání. Čekal jsem víc. Ale zase po jedné epizodě nechci vynášet jakékoliv soudy a počkám si co předvedou následující epizody.
mě to teda moc nezaujalo :/
No podle mě ukázali jen to co uvedla synopse... Třeba tam toho bude víc.. Scénář psali celkem zručný lidi...
Klasika. Dneska sledovat trailer=vidět to nejdůležitější z filmu a pak na to jdete do kina vidíte to samé jen roztažené na 2 hodiny. Ach jo...
Trochu jo no ale ono je to i v synopsi
Vypada to skvele, ale trochu vyspoilovali plot twist, ne?
První film podle komiksového Valiantu... Bloodshot

http://youtu.be/vOUVVDWdXbo
Potvrzený update na Deadpoola.
1) příští film bude tvrdý reboot, který Deadpoola (pořád hraného Reynoldsem) uvede do MCU.
2) sólovky zůstanou R-kové a budou vydávané pod Foxovským bannerem.
3) Týmovky ve kterých se Deadpool případně objeví budou PG-13
Fimi: Tak to mě zajímá. Hlavně jestli tam použijí jeho asistenta Groucho Marxe, kterému byl v amerických komiksových verzích cenzurovaný knírek.
Ahaha, to nevim co cekal :D nevim na zaklade kterych filmu s batmanem za posledni roky ho napadlo tam vzit deti (cekam ze male deti)
Fimi si stěžuje, že to "nebyl" Joker, tady si někdo stěžuje, že tam nebyl Batman:-D

Tak jsem vcera videl Jokera a nemuzu rict, ze by mi to nesedelo s ocekavanym jokerovo charakteru. Ocenuju, ze se vydali trochu jinym smerem, je to dospely film, zadne hrani na hrdiny. V tomhle mi to pripomina watchmeny. Jestli takhle budou pokracovat, budu spokojeny. Misto soupereni s Marvelem v pop produkci by zaplnili misto ve vaznejsi oblasti a presto by to byl "superhrdinsky" film. Za mne spokojenost.
Včera jsem viděl Tenkrát v Hollywoodu, vřele doporučuju:)
George Walker Bush: Toto můžu zcela potvrdit z vlastních zkušeností :-)))
To je teď úplná novinka, mám to ale ještě jsem to neviděl...
Jak jsem nemocný, tak beru jeden seriál za druhým, takže co říkáte na Raising Dion, takové superhrdinské Strange thing mi to přijde :)
Karlito_69: škoda, někde cca v půlce kvalita Always Sunny trochu zakolísala, ale pak se zas neuvěřitelně vyšvihli zpátky na výsluní (see what i did there?) a je to pro mě jeden z nejvtipnějších sitcomů všech dob a je škoda, že je to u nás prakticky neznámé - třeba epizoda o tom, jak se Mac a Dennis vsadí s ostatními, že dokáží bydlet na předměstí, je pure comedy gold. Opravdu doporučuji se k tomu vrátit a kdo to nezná a chce drsný a opravdu vtipný sitcom, zkuste It’s Always Sunny in Philadelphia, nebudete litovat :)
Taky nechci spoilerovat, tak to dyžtak nečtěte, ale dle mě tam to utlačování nebylo tak důležitý jako to, že je to sociopat a psychicky nemocnej člověk. A proč to tak je už by byl spoiler. A Jokera jako sociopata sem tak nějak vnímal i před tím.

Ale film se mi líbil, herecky super.
Jako ano Phoenix je naprosto excelentní, ale ten film se jmenuje joker jen aby nahnal lidi do kina... Je to o někom kdo se namaluje jako klaun ale s jokerem z DC to enma nic společného... Klidně se to mohlo jmenovat jinak

Jinak zvěsti z warneru uvádějí že na stole je další film v této divizi DC filmů jako je nyní joker sólová Luthora a warner nejspíš nadobro upousti od provázanosti a návaznosti a bude dělat jen solovky jednotlivých postav a rozšiřovat jejich univerza ale už série nebudou provázané, univerzum jednotné jako to má marvel nebude...
Jako Fimi má pravdu že z Jokera, tak jak ho známe z komiksů tam moc není. Pojali to úplně jinak než jsem čekal a stejně se mi to dost líbilo. A zahrané to bylo fantasticky.
Nechci spojlerovat... Je to film o nemocném člověku který je slechtou utlacovan a ukrivden, celá motivace je na základě útlaku a stávky popelaru. Není to o zrodu šíleného génia ale o nemocném člověku kterého k činu dohnala společnost... Z jokera a jeho charakteru tam není nic
FImi: Co to znamená, že z Jokera tam není nic? :-D
Ono se to jmenuje joker a je tam jakože Gotham a Tomáš Wayne aby na to šli lidi do kina...s jokera tam není nic
Já Jokera neviděl, ale jestli jsem dobře pochopil z traileru, tak je tam origin postavy vysvětlen jako "zneuznaný komik". Má vůbec v komiksu Joker definovaný origin a historii? Já ho beru, jakože prostě je... (odjakživa)..
GwB nový Joker bez jokera je jakobys vzal film Pretty woman a přejmenoval na Cat woman... Z jokera tam není nic
Disneymu je kvalita ukradená. Hlavně že to sype.
A kdo z vás už viděl Jokera? Já jo! Na zadek si z toho jako řada jiných nesedám, ale je to dost dobrý, akorát se utvrzuju, že filmový DC rulez! Kam se hrabou marvelácký konzumní filmy.
Doppelganger: Někde do pátý nebo šestý série jsmem to dával, pak sem nějak vypadl, ale to skoro ze všeho.
George Walker Bush: První díl (Mexican Joker) je fajn, ale druhej je fakt bombastickej. Jak z pohledu satiry, humoru i brutality.
Spacecore: Před pár minutama mi zrovna kamarád říkal, že už je nová série, tudíž odkládám všechno ostatní - South Park je priorita!:-)
Mearez: Pěkný ale mně osobně udělal větší radost Primal od Tartakovského (autor Samuraje Jacka):
http://www.youtube.com/watch?v=V4UN616BFDA
Prý ten díl o Číně doslova zabanovali v Číně :-))) Každopádně po posledních slaboučkých řadách ten druhý díl vrátil SP dost do formy.
My teď dokoukali Barryho z dílny HBO, mohu vřele doporučit. Rázem jsem začal koukat na The Dragon Prince od Netlixu a jako víkendová oddychovka zcela optimální.
South Park je luxusní. Hlavně ten nejnovější díl o Číně.
Jojo, nová sérka SP za mě fakt skvělá :)
SP jde zcela mimo mě... Ze serialovych novinek doporučuji Prodigal son nebo Thy Spy, The Act, Green frontier, Project Blue book..
It’s Always Sunny in Philadelphia tu někdo sleduje?
Spacecore: nový South Park pecka, hlavně druhý díl byl skvělý :))