Potvrzený update na Deadpoola.
1) příští film bude tvrdý reboot, který Deadpoola (pořád hraného Reynoldsem) uvede do MCU.
2) sólovky zůstanou R-kové a budou vydávané pod Foxovským bannerem.
3) Týmovky ve kterých se Deadpool případně objeví budou PG-13
Tak jsem vcera videl Jokera a nemuzu rict, ze by mi to nesedelo s ocekavanym jokerovo charakteru. Ocenuju, ze se vydali trochu jinym smerem, je to dospely film, zadne hrani na hrdiny. V tomhle mi to pripomina watchmeny. Jestli takhle budou pokracovat, budu spokojeny. Misto soupereni s Marvelem v pop produkci by zaplnili misto ve vaznejsi oblasti a presto by to byl "superhrdinsky" film. Za mne spokojenost.
Karlito_69: škoda, někde cca v půlce kvalita Always Sunny trochu zakolísala, ale pak se zas neuvěřitelně vyšvihli zpátky na výsluní (see what i did there?) a je to pro mě jeden z nejvtipnějších sitcomů všech dob a je škoda, že je to u nás prakticky neznámé - třeba epizoda o tom, jak se Mac a Dennis vsadí s ostatními, že dokáží bydlet na předměstí, je pure comedy gold. Opravdu doporučuji se k tomu vrátit a kdo to nezná a chce drsný a opravdu vtipný sitcom, zkuste It’s Always Sunny in Philadelphia, nebudete litovat :)
Taky nechci spoilerovat, tak to dyžtak nečtěte, ale dle mě tam to utlačování nebylo tak důležitý jako to, že je to sociopat a psychicky nemocnej člověk. A proč to tak je už by byl spoiler. A Jokera jako sociopata sem tak nějak vnímal i před tím.
Jako ano Phoenix je naprosto excelentní, ale ten film se jmenuje joker jen aby nahnal lidi do kina... Je to o někom kdo se namaluje jako klaun ale s jokerem z DC to enma nic společného... Klidně se to mohlo jmenovat jinak
Jinak zvěsti z warneru uvádějí že na stole je další film v této divizi DC filmů jako je nyní joker sólová Luthora a warner nejspíš nadobro upousti od provázanosti a návaznosti a bude dělat jen solovky jednotlivých postav a rozšiřovat jejich univerza ale už série nebudou provázané, univerzum jednotné jako to má marvel nebude...
Jako Fimi má pravdu že z Jokera, tak jak ho známe z komiksů tam moc není. Pojali to úplně jinak než jsem čekal a stejně se mi to dost líbilo. A zahrané to bylo fantasticky.
Nechci spojlerovat... Je to film o nemocném člověku který je slechtou utlacovan a ukrivden, celá motivace je na základě útlaku a stávky popelaru. Není to o zrodu šíleného génia ale o nemocném člověku kterého k činu dohnala společnost... Z jokera a jeho charakteru tam není nic
Já Jokera neviděl, ale jestli jsem dobře pochopil z traileru, tak je tam origin postavy vysvětlen jako "zneuznaný komik". Má vůbec v komiksu Joker definovaný origin a historii? Já ho beru, jakože prostě je... (odjakživa)..
A kdo z vás už viděl Jokera? Já jo! Na zadek si z toho jako řada jiných nesedám, ale je to dost dobrý, akorát se utvrzuju, že filmový DC rulez! Kam se hrabou marvelácký konzumní filmy.
My teď dokoukali Barryho z dílny HBO, mohu vřele doporučit. Rázem jsem začal koukat na The Dragon Prince od Netlixu a jako víkendová oddychovka zcela optimální.
Iantan1: Byly tam ještě v dalších dílech, ale větší prostor jim nedali, to je fakt. Mě spíš pobavilo, jak bytná učila svoji dceru zametat a pak poslala inspektora do bytu po takovém úzkém schodišti, že se tam ani za mák nemohla ona jako kentaur vejít :) Nebo to, jak mají promyšlené i názvy dní a období a svátků, ale porcelán, ten je z Číny :D
Carnival row se mi líbil, určitě se těším na další sezónu. Ale tak nějak jsem od toho po prvním dílu očekával trochu víc. Všiml si někdo, že v prvním dílu se mihlo pár kentaurů a pak jako by zmizeli?