Filmový a hudební klub Diskuze o hudbě, filmech, TV.

Andílci a Terminátor propadli kvůli přístupu tvůrců. Nadávat potenciálním zákazníkům se hold nevyplácí.
Já jako pamětník na to do kina chci (GB)
Jediný vtip v traileru na BW je radost guardinana že se po 20 letech v base vejde do uniformy..

No, na krotitele duchů se mi strašně líbí tento názor:
,, původní obsazení nikde (tipuju čestná camea)... vypadá to jako spin-off ke Stranger Things, čili materiál pro televizi... a tam to taky časem uvidím.
Opět špatný přístup, původní filmy jsou podívanou pro dospělé, tohle cílí na děti, a ty se na to nepohrnou (mají své komiksové hrdiny, tohle osmdesátkové retro jim bude ukradený). No a pamětníci téhle série na to taky nepřijdou, protože nebudou chtít v kině koukat na nějakou partu děcek.
Tuším, že v kinech to propadne tak jako letos Terminátor nebo Andílci... škoda značky... ale to je prostě Sony.
Jediné pozitivum... bude to lepší než ta megahovadina s Melissou McCarthy."

Trailer na ww mi sedí, je to celé takové netradiční...

A už jste viděli trailer na druhou řadu The Boys?
Trailerové okénko:

Krotitelé duchů: Odkaz - velmi povedený trailer, který šlape, nic moc neprozradí a jede na vlně Stranger Things, já jsem spokojený.

Wonder Woman 1984 - čekal jsem více, není to špatné, tvůrci jdou na to jinak, ale od první ukázky jsem čekal něco údernějšího a zajímavějšího, další trailery budou určitě lepší.

Black Widow - první půlka traileru je skvělá, civilní rovina příběhu sluší, v druhé půlce se to zlomí a jde to pomalinku do kytek, hodně digi bordelu a zbytečných vtipů.
Karl173: Aneb, co se stane, když se NPC rozhodne dát hráčům po čuni. :D
Tak Ghostbusters vypadaji skvele. Konecne. Mam z toho radost. Vypada to ze se to veze na sentimentalni vlne nastavene Stranger Things a to mi sedi.
A co nový trailer na Wonder woman? Vypadá to fajn
Trailer na nové Krotitele duchů: http://www.youtube.com/watch?v=Mv_eVcoPHn4

Vypadá to náramně.
Nekecej, o tom jsem nikde nic nečetl ani neviděl... Na to se těším. :)
tak už v únoru Netflix uvede seriál Zámek a klíč
lantan: Jo, máš pravdu. Ty první tři díly jsou dost pomalé, ale čtvrtý díl je za mě úžasný. Jestli si to dál bude držet kvalitu jak 4, tak to bude super.
Fimi: Ray Donovan je super, sedmou řadu jsem ale ještě nerozkoukal.
Dark Materials mi přijde po třech dílech co jsem zatím viděl, že má strašně pomalé tempo vyprávění... pořád mě to zajímá, ale žádná jízda to není.
His Dark Materials jsou super.
Dopp nic, nesleduju, z animaku se těším nejvíc na Invincible a Diablo.

Sleduje tu někdo Ray Donovana? Sedmá řada zatím nic moc, jako pěkný ale už mi přijde že to není ono.
Co His Dark Material? Líbí?
co říkáte na první díl seriálu Harley Quinn? Mě to až překvapivě bavilo.
Z The Mandalorian má za sebou zatím tři díly, a nemůžu říci, že bych z toho byl extra nadšený. První díl je hodně dobrý a krásně nás uvede do daného světa. Druhý díl je dost slabý. Kdyby to byl fan film, dávám palec nahoru, ale u takhle velké produkce za stovky milionů, je druhý díl prostě slabý. Třetí díl je nejakčnější a má dobrý tempo a spád, jen se u něho nesmí moc přemýšlet.

Osobně radši kouknu na Ricka a Mortyho, který jsou boží. Watchmen, jenž mě každým dílem překvapují a rostou neskutečně a nebo The Man in the High Castle.
Na Mandaloriana koukám - pecka, doporučuji i pro nefanoušky SW; z komiksových TV sérií ještě stíhám Titans a ze setrvačnosti Arrowa a Flasha, a chystám se His Dark Materials a Witchera...Ze See jsem prozatím rozpačitý, rozhodně je to originální počin, ale nepřilnul jsem k tomu, jak celkově k příběhu tak ani k jedné z postav, ale přítelkyně je spokojená :)
Honza mne se to moc líbí

LB doma v obýváku ale pozor, někdy i v ložnici
Lord Baltimore: Doma na počítači.
Mohl bych se zeptat, kde se na toho Mandaloriana koukáte?
A je See dobré? Ten námět mě celkem zaujal, ale nevím jestli s tím mám začínat...
Mám v plánu, koukáme teď na See, For All mankind a His Dark esence
Draco: naprostá pecka, ten styl na "western" je super. Jen bych byl radši kdyby byli díly trochu delší když je jich jen 8.
BTW, jak se vám líbí Mandalorian?
Jezdí tu někdo na festival Brutal Assault?
Ano, má to být hodně podobné Sherlockovi
Ještě zmínili, že dají velký důraz na tu detektivní část.
Tak nový Batman má opět nový casting, nejspíš Collin Farrel bude Penguin, Andy Serkis Alféd, Jeffrey Wright je komisař Gordon, Zoe Kravitz je Cat Woman, Paul Dano Riddler, mluví se o Matthew McConaughey jako Two Face....
Tak dokoukáno a upřímně mě to taky nějak zatím nevyvrátilo ze židle, ale uvidíme no, docela mě zaujala ta linie hodináře, možná v tom trochu totiž vidím Ozymandiase. Uvidíme co přinesou další díly :)
Tak to doufám že se mu to spíš povede. Nechci po 5 epizodách zjistit, že to byla ztráta času. Ale má čas a po první dílu se to fakt nedá hodnotit, byť jsem čekal že mě to chytne hned a ono nic. Snad v tom dobrém budeš mít pravdu.
karl173 - Damon Lindelof je ten typ scénáristy, který nikam nespěchá, a klidně udělá pět slabších dílů, ale hlavně že seriál bude fungovat jako celek. Mě osobně ten první díl sedl. Baví mě ten svět, chci o tom světě vědět více, postavy jsou zatím dobré a vidím v nich potenciál. Baví mě odkazy na klasický komiks a jsem zvědavý s čím Lindelof přijde, protože má spoustu možností kam se vydat. Na druhou stranu to může taky kapitálně posrat.
já ted sleduji druhou řadu Titans a prostě Deathstroke rulez...k Watchmen se dostanu možná později
Kdo viděl první díl Watchmen? Za mě mírné zklamání. Čekal jsem víc. Ale zase po jedné epizodě nechci vynášet jakékoliv soudy a počkám si co předvedou následující epizody.
mě to teda moc nezaujalo :/
No podle mě ukázali jen to co uvedla synopse... Třeba tam toho bude víc.. Scénář psali celkem zručný lidi...
Klasika. Dneska sledovat trailer=vidět to nejdůležitější z filmu a pak na to jdete do kina vidíte to samé jen roztažené na 2 hodiny. Ach jo...
Trochu jo no ale ono je to i v synopsi
Vypada to skvele, ale trochu vyspoilovali plot twist, ne?
První film podle komiksového Valiantu... Bloodshot

http://youtu.be/vOUVVDWdXbo