Co si z toho co říkal pan Dort pamatuju já, tak letos místo Doktora Hvězdy vydá CC snad v září Černou palici - Age of Doom 1. Důvod je, že do eventu JL a Černé palice si DC usmyslelo záporáka Starro, což ale moc koliduje z Doctorem Starem, proto se to stahuje z prodeje a bude se předělávat/překreslovat. Další díl Černé palice by u nás měl vyjít 2020 po úpravě...
Popravdě si nepamatuju, jak presne to ovlivni vydani u nas
@Zack: Mas pravdu, ze comoXology by to melo mit stazeny, tam neni duvod k prostojum. Dort rikal, ze uz jim odmitli poslat i nahled. Uvidime co bude dal . Je otazka jake maji smlouvy. DC muze tlacit na Lemira a ten muze drzet prava. Tomuhle opravdu vubec nerozumim. Uvidime casem. A az vyjde ceske vydani, kounu na pripadne rozdily.
ComiXology to normalne prodava dal, odtamtud by to zmizelo jako prvni. Vlastne nevidim nikde jediny dukaz toho, ze DC naridila neco stahnout z prodeje. Nechme ted stranou holy fakt, ze DC muze Dark Horsum narizovat leda hovno.
Hawwwran: Přišlo mi to hodně přitažený za vlasy, hlavně s ohledem na to jak dlouho to již je v prodeji, proto jsem myslel, že jsem tvůj příspěvek spíš špatně pochopil :-D
Dalamar: pochopil. Jasne ze uz toho je spousta kusu venku, ale Dort rikal, ze to DC naridil staahnout z prodeje. Je otaka kolik se toho prodalo, ale tak jako tak, uz to nikdy nevydaji takhle. Uz vzdy bude jen to prekreslene. To mi prijde zajimave, mit tu prvni verzi. A je to jen v paperbacku.
Draco: podle mě je prozatímní žebříček kvality následující
1. Batman
2. Detective Comics
3. Aquaman / Flash / Green Arrow / Wonder Woman
4. All-Star Batman / Justice League / Suicide Squad
5. Harley Quinn
Fimi: Taky jsem to viděl jen v paperbacku a nebo v Hardbacku ale je to německy.
Draco: Za mě určitě Flash, Aquaman a Detective Comics a na škodu není i WW, Batman a Green Arrow, ale tam se kvalita liší s každým dílem. Zbytek už je spíš průměr.
Pochopil jsem to správně, že se bude Doctor Star ( rok vydání 2018 ) stahovat z prodeje kvůli nějakým DC eventu? A má z toho být raritka, ikdyž už je v oběhu spousta kusů? lol?
Zajímavost z Crweconu. Doctor Star od Lemira se u CC zdrží kvuli eventu s DC vesmírem, kvuli kterému musí stahnout z prodeje knihy a překreslit je, protože je doctor Star moc podobný nějakému DC padouchovi. Dort říkal, že ta kniha zmizela z trhu, ale dnes jsem jí na bookdepository objednal, tak jestli přijde, bude to brzy raritka.
Zabíjej... jsem si pořídil a přečetl od Poláků za daleko menší cenu, ale tento příběh si Deluxe edici určitě zaslouží. I to zakončení se mi líbilo, teda bylo už v polovině jasné, že to s Dylanem dobře neskončí, ale ty poslední stránky s Kirou to celé ukončily na výbornou. Brubaker prostě zabodoval. Vůbec bych se nebál Zabíjej nebo zhebni přirovnat k Zatmění. Tak dobré to je.
Je to jak říká Draco. Brainiac má hromadu potomků a každý má stejné jméno následované číslem (Brainiac-8 atd.). Během Stříbrného věku patřil Brainiac k nejpopulárnějším DC záporákům a jeho jméno se dokonce dodnes používá v angličtině jako slangový výraz pro chytráky a jím podobné.