ComiXology to normalne prodava dal, odtamtud by to zmizelo jako prvni. Vlastne nevidim nikde jediny dukaz toho, ze DC naridila neco stahnout z prodeje. Nechme ted stranou holy fakt, ze DC muze Dark Horsum narizovat leda hovno.
Hawwwran: Přišlo mi to hodně přitažený za vlasy, hlavně s ohledem na to jak dlouho to již je v prodeji, proto jsem myslel, že jsem tvůj příspěvek spíš špatně pochopil :-D
Dalamar: pochopil. Jasne ze uz toho je spousta kusu venku, ale Dort rikal, ze to DC naridil staahnout z prodeje. Je otaka kolik se toho prodalo, ale tak jako tak, uz to nikdy nevydaji takhle. Uz vzdy bude jen to prekreslene. To mi prijde zajimave, mit tu prvni verzi. A je to jen v paperbacku.
Draco: podle mě je prozatímní žebříček kvality následující
1. Batman
2. Detective Comics
3. Aquaman / Flash / Green Arrow / Wonder Woman
4. All-Star Batman / Justice League / Suicide Squad
5. Harley Quinn
Fimi: Taky jsem to viděl jen v paperbacku a nebo v Hardbacku ale je to německy.
Draco: Za mě určitě Flash, Aquaman a Detective Comics a na škodu není i WW, Batman a Green Arrow, ale tam se kvalita liší s každým dílem. Zbytek už je spíš průměr.
Pochopil jsem to správně, že se bude Doctor Star ( rok vydání 2018 ) stahovat z prodeje kvůli nějakým DC eventu? A má z toho být raritka, ikdyž už je v oběhu spousta kusů? lol?
Zajímavost z Crweconu. Doctor Star od Lemira se u CC zdrží kvuli eventu s DC vesmírem, kvuli kterému musí stahnout z prodeje knihy a překreslit je, protože je doctor Star moc podobný nějakému DC padouchovi. Dort říkal, že ta kniha zmizela z trhu, ale dnes jsem jí na bookdepository objednal, tak jestli přijde, bude to brzy raritka.
Zabíjej... jsem si pořídil a přečetl od Poláků za daleko menší cenu, ale tento příběh si Deluxe edici určitě zaslouží. I to zakončení se mi líbilo, teda bylo už v polovině jasné, že to s Dylanem dobře neskončí, ale ty poslední stránky s Kirou to celé ukončily na výbornou. Brubaker prostě zabodoval. Vůbec bych se nebál Zabíjej nebo zhebni přirovnat k Zatmění. Tak dobré to je.
Je to jak říká Draco. Brainiac má hromadu potomků a každý má stejné jméno následované číslem (Brainiac-8 atd.). Během Stříbrného věku patřil Brainiac k nejpopulárnějším DC záporákům a jeho jméno se dokonce dodnes používá v angličtině jako slangový výraz pro chytráky a jím podobné.
deefha: A to předplatné je asi blbost mít cca půl roku dopředu. To tam spíš měli nějakou chybku u sendu, že to spustili moc brzo s testovacím prodejem, tak to zrušili. Podle mě to tam zase nahodí až se rozhodnou to pordavát naostro.
Já to sice nezažil, ale pamatuju, že když jsem loni sháněl některé UKK, tak sem někde narazil na informaci, že první 4 díli snad měli i trošku jinou velikost, takže je dost možné, že to bylo podobně i u UKK. Ale to jen tak dedukuju.
deefha: Já začal komplety kupovat až když už vycházelo NMH, takže to nepamatuju. DCKK začalo prodej bez testování, ale to vydává Eaglemoss a ne Hachette.
Hele kluci, takhle si myslím, že to dělali pokaždé, když uváděli nový komplet. Na wiki se o NHM píše: "Na podzim 2015 proběhl některých městech zkušební prodej prvních čtyř knih další série s týdenní periodicitou." A celorepublikový prodej byl zahájen v srpnu 2016.
deefha: Je pravda, že to trošku podezřelé je. Jak říkáš; uvidíme. Byla by to ale škoda zaříznout, protože všechna 4 čísla byla moc fajn, stejně jako ta budoucí…
deefha: To vyjádření z emailu bylo i na papírovém lístečku ve čtvrtém čísle. Myslím, že je to standardní postup a v létě nebo na podzim začne SEND naostro.