A díky, syn má rád mašinky a na tenhle večerníček sem úplně zapoměl, tak mu to pustim. Jen si tak matně vzpomínám, že to má takovou lehce strašidelnou atmošku.
Takže já si myslím:
První řádek: Chobotnice z druhého patra
Druhý řádek: Ferda a Ferda z Lucie, postrach ulice
Třetí řádek: Pohádky o mašinkách
Čtvrtý řádek: Medvídek Ušáček, dráček Soptík, Bludička (víla Agnes, zlá čarodějnice Edna a Bludička), O človíčkovi
Šestý řádek: Velká sýrová loupež
Sedmý řádek: Hajný Robátko a jelen Větrník
první řádek první - Jája a Pája, čtvrté - Příběhy včelích medvídků
druhý řádek druzí - Smolíkovi, třetí - Káťa a Škubánek
třetí řádek druhé - Pohádky ovčí babičky
pátý řádek - Včelka Mája, Pingu, Tom a Jerry, Kubula a Kuba Kubikula
šestý řádek první - O zvířátkách pana Krbce, třetí - Byla jednou koťata, čtvrtý - Rákosníček
sedmý řádek druzí - Kosí bratři, třetí - Bzuk a Ťuk, čtvrtá - Žofka
jh666: na stránkách Crwe je cena jako u Rebirthu a je to v broži. Možná že bude obojí? Btw. nevíte náhodou zda budou ještě něco přidávat v budoucnu z Rebirthu?
Hawwwran: Mi to prijde jako normalni art book, ktery je hodne comicsovy. Tema at si kazdy zhodnoti sam, ale formalne mi to neprijde jako nejaka anomalie.
Cew zveřejnila katalog na letošní rok. Je tam pár věcí, co v zimě neohlašovali (2. díl Aaronových Avengers, 2. díl Mladých Titánů do toho, Iron Man v rámci edice Můj první komiks a manga Zpráva pro Adolfa (2 špalky). Naopak je tam jen jeden díl DC Super hrdinek a vůbec tam není komiksový životopis Stana Leeho. A jsem zvědavý, jestli metal bude v HC, protože ty ceny by tomu odpovídaly.
louza: nejsem si úplně jistý, ale asi to bude ono. Vydal to po revoluci Semic Slovart ale v barvě, u Netopejra to bylo černobílé (patrně to budou i ty příběhy vydané Barlow comics). Nemám teď komiksy u sebe, abych to mohl porovnat, ale asi to bude to samé. Norri: chápu, že se komiks musí zaplatit, ale možná kdyby se do toho pustil někdo formou šancemetru jako to dělá Comicscentrum, tak by to třeba klaplo. Conan od Arga a od CC není špatný, ale tahle kresba se mně osobně líbí nejvíc. I příběhy jsou za mě v pořádku. No uvidíme, třeba se najde někdo, kdo by to zkusil. PS: Ptal jsem se v Comics centru, těm se ale tahle marvel verze nelíbí, prý tam byly divné příběhy... Já jsem opačného názoru, ale bohužel nejsem nakladatel.
Matio : Tohle mám pocit, že jsem někde četl...nevydával tyhle Conany Petřík v komiksových legendách? Pamatuju si, že žádnej hit to teda nebyl, prodejní ani čtenářskej.
Matio: Zdá se mi nepravděpodobné, že by to tu vydal kdokoliv. Myslím si, že BBart se už do žádného omnibusu nepustí, ComicsCentrum Marvel nevydává, Argo má trošku jiné zaměření a Paseka taky. Na Crew je to moc velké a moc staré.
Zdravím všechny. Nevědel by někdo prosím, jestli se u nás bude vydávat Conan: The Barbarian The Original Marvel Years Omnibus (Volume 1) (http://www.youtube.com/watch?v=KZKkGBvZ3YQ)? Psal jsem do Crwe, jestli ho nevydají a odepsali, že prý myslí, že to tu někdo vydávat bude. Prošel jsem ale všechno možné a nikde nevidím ani zmínku.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.