Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Díky. Dobrý, hlavně sem se bál, abych si hned neprozradil závěr, ale jestli je tam info a jde to poznat i podle coveru, tak je to ok. Díky ještě jednou.
Je to poznat podle desek knihy. Kdyz je cover vzadu, cte se odzadu. Take jsou ve predu informace o to jak to cist, kdyby to chtel nekdo cist po cesku. Je to tedy odzadu, zprava doleva, shora dolu.
Karlito_69: Mangy od Crwe mají vzadu stránku kde vysvětlují, jak se to čte. Pokud budeš číst jenom česky přeložené mangy, tak se nemusíš stresovat.
Čau. Měl bych začátečnický dotaz na mangu. Jak je to s jejím čtením? Vím, že zprava doleva, ale někde jsem narazil na to, že i odzadu knihy a nevím zda nejdřív pravou, nebo levou stránku když otevču knihu? Originály číst nebudu, takže i třeba jestli to lokalizované verze nemají nějak jinak?
Raikou: fb skupina comics burza cr/sk
Zdar chlapi uvažuju o prodeji sbírky kde nejlépe prodat ?
Diky, taxnad to vyjde komplet, zatim to mam v dlooouhe rade co chci koupit;)
Kapis: Ráno sem koukal na zadní stranu přebalu "Jednou budeš Arab 1" a opravdu je tam napsáno první díl zamýšlené pentalogie, ale zatím sem nečetl druhý a tedy ani třetí díl, tak nevím zde není něco jinak.
louza tak to jo...to je dobře....do prvního omnibusu tedy jdu....já mám od Snydera Wytches a Severed a musim říct, že super. a ty horory Snyder skutečně talent je
Vlastně nevím co je na tom špatně. Je tam jakoby všechno z prvních pěti šesti knih, ale nějak už to nefunguje. Možná je to tím, že je tam víc fantaskní složky oproti té civliní v prvních knihách. Ten druhý run se zkrátka moc nepovedl. Ale neboj. Vyšly dvě knihy a už dva roky je ticho po pěšině..., takže druhý omnibus tímhle tempem bude tak za 10-15 let to už budeš mít úplně jiný problémy ;-)
Louza takže doporučuješ koupit jen první omnibus upíra? Druhá část je slabá?
Hm. Hezký. Ten omnimbus obsahuje všechno. Celý první run. Kdyby bylo na mě, už bych to tím skončil. Ten druhý run s tím lovecraftovským podzemním zlem mě nebavil a zdá se že ani Snydera, když už se několik let nemá k tomu aby to dopsal.
Ne ale v zahraničí...není to pláštěnka a vydává to bb art ..tedy vydával, takže asi tak...dvě knihy a konec
Fimi: Jakože tady u nás?
tak už za měsíc vyjde omnibus American vampire......jéééé já se těším
Karlito: ok, dik za info
Kapis: Někde (nevím jestli v prvním díle na konci nebo na obálce) sem četl, že jich snad bylo zamýšleno celkem 5, ale jestli se něco změnilo nevím.
Grpd je super;) ted vysel treti dil Jednou budes Arab, netusite jestli je to uz posledni dil? Nejak jsem to nerozsifroval z tech francouzskych internetu.
Aha , já se tam nemohl dostat a netušil jsem , že něco jako anonymizer existuje .

Comicbookdb, ale diky grpd budes muset pres anonymizer.
Cosi jako Comics db pro zahraniční komiksy ? Díky .
trudoš: Neměl jsem pocit, že bys něco takového tvrdil. Pro mne ta cena byla ok, protože to provedení mi za tu vyšší cenu na stránku dává smysl. Navíc jsem jí koupil za 450,-
Hawwwran: Já neříkám, že je špatná, jen mi to nepřijde právě málo. Kvalita holt něco stojí.
V pohodě... chápu
trudoš: V klidu, pod to tvoje zaujetí bych se s klidem taky podepsal :)
Ona je to dobrá cena ve vztahu k provedení. Velikost, gramáž, tisk.
Fimi: Mě teda 170 stran za 600 Kč nepřijde úplně hodně muziky za málo peněz. Zrovna v tomhle ohledu BB art drží ceny přibližně stejně, ne-li níže. Ale uznávám, že jsem zaujatý, BB art pro mě vždycky bude víc než Argo.
Carnage: Lady Mechanika stále pokračuje, ale ktovie ako dlho séria potrvá. Zatiaľ sú vonku diely na ďalšie dve knihy a aktuálne výchádza (zošitovo) ďalší príbeh "The clockwork assassin".
Tormentr: tak díky za info, jsem rád.
Carnage: Argo si chválí její prodeje na ksichtbuku, tak si taky myslím, že příští rok bude další kniha.
Carnage: Argo má tu výhodu že dostaneš za málo peněz hodně muziky. Kdyby to vydal BB art tak jak to je, tak to stojí o 400 stovky víc, možná ale nechci kecat. Dle mě to vydají celé
Nevíte náhodou jestli má Argo v plánu vydávat všechny díly Lady Mechaniky? Úplně jsem se ještě nekoukal kolik toho vlasně je v originále ale dostal jsem jedničku darem a líbí se mi to (formát, velikost) a chci v tom pokračovat tak jestli Argo vydává normálně nebo jako BB art klidně něco zaříznou po dvou knihách. Díky za jakýkoliv info.
nevím, kam to postnout - CP Palladium vzadu nahoře vlevo mají jedno velké Velké dobrodružství Pepíka Střechy http://comicsdb.cz/comics/4616/velke-dobrodruzstvi-pepika-strechy
Fry:Aha,toho jsem si nevšiml, omlouvám se.
Franta: Už je to tam dýl ... před časem jsem to dával do Sběratelského klubu :)
Právě Bb art oznámil,že vydá první díl Aquamana.
Rychlá otázka... X-men Dark Phoenix by se mělo číst "dark fínix", nebo "dark fénix". Já říkám 31, ale prý se Jean Gray říká "fénix". Já to vidím, že by to mělo být podle Phoenix force.
Fimi: Dark Days/Nights mělo úplně super začátek, ale postupně se to tak nějak divně zvrhlo a celkově z toho mám spíš neutrální pocity - nebylo to úplně špatné a bavilo mě to, ale nemůžu říct, že bych z toho byl odvařený. Zdaleka nejlepší částí celého eventu byly ty one shoty s alternativními Batmany - to byla jedna pecka vedle druhé.
White Knight byl super, ten by se mi vydaný v češtině líbil víc než Temný princ...

Už jsem to myslím psal na stránkách Crwe a napíšu to znovu i tady - Kingův Batman je dokonalý a tečka, o tom se nediskutuje. :))
Doppel: no na Kingovo Batmana asi kašlu už, ale ten Black label mě celkem zajímá, mám objednaného White Knighta a Damned mě také zajímá a hlavně ve spojitosti s Azzarellem to zní zajímavě....a jak se ti líbí Dark days a Dark night metal?
v dnešním čísle Batmana od Kinga má důležitou roli Dick Grayson. V dnešním prvním čísle Batman: Damned od Azzarella má roli úplně jiný dick :))
http://www.dorkly.com/post/87165/batmans-actual-dick-made-its-first-appearance-in-a-comic-this-week
CV: jo, je to zábava pro dospělý!
Venomslav12stars: Jednu ze zvědavosti z kolekce Marvel figurky, Spider-Mana, nějakou bustu Batmana z Cinema City a hlavně Lego 75192 Millennium Falcon, jinak na to nejsou peníze a prostor, jen slintám u monitoru či za výlohou :D
CV: sochy (sošky) není jako hračka jsou to propracované figurky pro sběratele
GWB: Prosím tě, co bys s tím dělal. Vždyť už si nehraješ.
Oh, wait...
Venomslav12stars: Ne.

Ale chtěl bych Scarlett Johansson jako Black Widow. Živou.
Venomslav12stars:Jednu nebo dve sosky taky mam;-).
Venomslav12stars: Jo.