Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Zdravím,na aukru dražím Incal v pevné vazbě od koruny..kdo by měl zájem..
Dik, eviduju to v mailu, nejpozdeji o vikendu to nahodim.
Tak se mi dnes překvapivě ve schránce objevil výtisk Battle owl - 200 stripanů - zázraky se přeci jen dějí, už jsem ani nedoufal po takové době...
Zack: O víkendu ti pošlu toho Jirku a nového Toma a Jerryho, jsem pořád v práci teď před vánoci...
Toš jsem se rozhodl podpořit kapku BBArt a krom povinných 100 nábojů koupím i Ságy (s Bažináčm v barvě počkám), ale jestli to kurva nevydají do konce, tak...tak....tak budu nasraný jak cyp!!!
My bad, dal jsem to jen na fb.

http://www.facebook.com/ComicsDB/
21 listopad v 10:00 ·
Strašně to letí, než jsme se rozkoukali, tak skončila jedna soutěž a začala jiná. O Marvel se můžou přihlásit tito: 213.180.38.250, kadas97, fel68. Další losování za 14 dní, kdy budeme rozdávat Hilda se vrací.
Nebola tu náhodou dávnejšie súťaž o "Marvel - Co jste neměli vědět o komiksovém zázraku".
Nie že by som si fandil, že som vyhral, ale asi tu nie sú výsledky (alebo sa mi to iba snívalo? :D)
Agent24: Přesně, jestli to u dalšího bude taky, tak se na to snad vykašlu.
Ty UKK snad dělají v Africe. Už druhý komiks a odlepuje se folie na deskách. Už jsem se jim na to vyprdnul. :-(
GWB, Draco: dík, není co řešit, už to žena dostala jako první položku pro Ježíška;)

A kua se tak dívám a ta série ZOOM je nějaká vyprodaná, mám jen první díl, asi bude třeba rychle dokoupit. Jak to ten Prokůpek dělá, že všechno od něj jde tak na dračku?
Kapis: Velkej šéf mi včera doporučil si to koupit. A Velkej šéf má dost dobrej vkus. Lepší než já bychsem řek.
Kapis: Omluvuju se, jsem se zasekl, neb toho musím číst ještě fůru, snad brzy okomentuju... na jednu stranu si myslím, že nelze nedoporučit, na druhou stranu, nepřečetl jsem to ještě zdaleka celý a co když se to nějak rapidně zhorší?:)

Jináč už to tu někdo jednou hodnotil, tak třeba se přizná a poví něco...
Bush: tak co ten Cech objevitelů? Je to velké dobrodrůžo? Jsem na to už kapičku nadržený a asi si to nechám naježit, ať mám pořádné vánoce.
...a to jsem se ještě nedostal k těm tvým adoracím kultu Havla ve stylu Kim Ir Sena, které si tu nasázel. Ale na všechno dojde :)
Kapis: Jen pošťuchuj, ale myslím, že bychom se asi opět neshodli... vůbec na ničem:D
Jen jsem tě tak pošťouchl, ale že by Bush patřil před soud za válečné zločiny, o tom žádná.
Kapis: Se mě ptáš na názor, nebo že bys taky zavřel Bushe?:D
Chacha, tak ten Trump to vyhrál, no to je mi prdel! Ale tak jak to Killary Hitlerová nevyhrála, tak by ju aspoň mohli zavřít za Kosovo a Libyi, co Bush? :-)

PEOPLE vs. MEDIA 3:0 (Zeman, Brexit, Trump) :-D
Jop, tiskárna nestihne dodat do konce roku vše, takže něco se bude muset posunout nebo popřeházet...
punisher: Co vím, tak bohužel selhala tiskárna, která podcenila konec roku a teď nestíhá. Ale je to informace z druhé ruky.
Neví někdo co se zas děje s BBartem? Ještě v úterý měli v edičáku Barman a Punishera a teď už tam je z komiksů jen Bažináč a dotisk Suicide Squad.
baatcha: A kapitánem Korkem! Nezapomenout na kapitána Korka!

Tak Steve Dillon už nám nezaplní další komiks postavama se stejným ksichtem...
zatím neoznámeno. Pravděpodobně na následky nemoci. :(

je ho velká škoda, jeho výtvarný styl mám rád.
Ježíši Kriste, jak?
zemřel Steve Dillon :(
Draco nobilis: To byl ten s hvězdnou lodí Vojížděl a kapitánkou Šejdremovou? :D
P.G.: Ano. Přes ni jsem se doatala k mezinárodní. A ten chlap, co to překládal byl Bůh. Bylo to vtipnější než originál.
Zack: Ale chodí :)
GWB: Já jsem aktivní, ale občas prostě odfázuju, no. A to se pak na klávesnici píše dost blbě! :D
Draco: Ona existovala i česká verze??
Ahoj, bohužel jsem přišel o přebal ke Goon 4 (ne vlastní vinou). Pokud byste byl někdo ochotnej mi ho oskenovat a hodit do mejlu cdvd@seznam.cz, abych si ho mohl vytisknout, byl bych vděčnej. Vedle ostatních ten bez obalu nevypadá ve svý kůži ...
Znáte webový strip Sev Trek? A kdo ho znáte, pamatujete verzi s českým překladem Star Štrek? Strašně mi chybí :(
Zensky sem nechodi, protoze se k nim neumite chovat!

No já chtěl napsat, že jsi neukojitelná pařmenka, ale bál jsem se, že by tě to urazilo. Taky ber v potaz to, že vůbec nevím, jak vypadáš. Představu jsem si udělal podle toho, co tu o tobě píšou.
seneke: Jaká dáma? Proč jsem dáma? Odkdy čtou dámy komiksy! To je skoro jak napsat stará panna!!!!
baatcha: Tak ať napíše do Sběratelského klubu, v Pindárně se pindy očekávají:-))
No ale odpovídáte mu jako ženský. Samý pindy a nic k věci!
Kapis: Hehe, gender-kvóty jsou chujovina, já jen žiju v naivním přesvědčení, že tu není 100% chlapů... :-)) A anketu jsem myslel ryze informativní:
Chodím na comicsdb a jsem:
- muž
- žena
- Batman

...nebo tak něco:-)
šmárjá bush, snad tady nechceš zavádět nějaké gender-kvóty;)?
seneke: Mě teď napadá třeba ještě P. G. a další ne tolik aktivní uživatelky... každopádně stálo by to za anketu třeba, jenže ty mi Zack zatrhl:))
Jediná holka (no v jejím případě už dáma), která se tu pravidelně objevuje, je Draco. Teda pokud někdo své pohlaví netají.
seneke: Proč "kluci"? Sem jistě chodí i holky... teda aspoň doufám, že to tady není úplně sausage nerd party:)) Šovinisto:D
Kluci, mám dotaz. Dostal se mi do rukou celý první ročník Mladého Hlasatele z 90. let v perfektním stavu. Nevíte, jakou by to mohlo mít zhruba cenu?
UKK 99 (Daredevil) už na stáncích, před chvílí jsem zakoupil v Tescu :)
Tak toho druhého Battle Owl se asi nedočkáme. To snad už ani není možný. :-)
Mkw: prakticky vubec, rozhodne nenarazis na nic, cemu bys nerozumnel, protoze si necet stodevasatysesty sesit Witchblade.
Můžeš číst klidně zvlášť, mega propojené události jako u Marvelu nebo DC u Image čekat nemusíš ;) Tedy pokud nečteš Invincible, což je, jak již jeho podtitulek u něj napovídá, ten nejlepší superhrdinský komiks ve vesmíru! :)
Dik! Jak moc je to propojene? Dalsi Witchblade uz asi brat nebudu, tak jestli to ma smysl zvazovat zvlast.
Darkness je o hodne primocarejsi a akcnejsi, Witchblade je cervena knihovna.