Zack: aha, moc pěkný. Takže když vám někdo pošle svoje peníze jen tak z dobré vůle, tak je Ti to fuk, dokud Ti to nezaplatí živobytí? To je docela síla :) takže jestli někdo pošle 50,- nebo litr, je to jedno?
Zdravim. Chci se jen zeptat - trochu zbrkle jsem pridal komentar k jedne knize,a vzapeti si uvedomil,ze obsahuje celkem slusny spoiler. Chtel bych ho stahnout a poupravit,ale nikde jsem tuto moznost nenasel,da se to nejako udelat :O ?? Nevim,jak funguje komunikace tady,tak treba na mail mttra@seznam.cz
Diky :)
andre: víš jak chcu dycky přijet - a to jsem skoro pokaždé i domluven s Kalužem do auta. Jednou do toho vleze padesátka od kolegyně z práce, jednou Kyrgyzstán, no a letos nový přírůstek - a když jedu do Prahy na služebku, tak ani nevolám, bo na dva tři kusy v lehkém odpoledni byste stejně nedorazili.
Walome: jsem za ne rad, ale jejich vyse neni dulezita. Az se diky nim budu moct vysrat na chozeni do prace, tak to budu vnimat jinak :) Ted je mi fakt jedno, jestli to poplacani po zadech je maly, velky nebo kolik jich mesicne je. Coz je asi odpoved i felisovi.
Kapis: musis to delat jako ja, chodit na crwecon kde se Zack "nenapadne" tak dlouho potuluje kolem, az mu clovek prisoli:)... jenze to bys musel vytahnout prdel z te tvoji rite;-)
Jo, já si taky furt píšu někde že musím poslat pětikilo na comicsdb a pak to vždy odsunou jiné věci, takže si nezasloužím být mecenáš, dokud zas hladovým děckám neodervu od huby;)!
Zack: Kdybys tu jednou za dva měsíce (dejme tomu) hodil nějaký stručný report jak si stojí příspěvky, lidi by solili více a častěji. To je vyzkoušený, člověk potřebuje připomenout či popostrčit.
Nevím, jestli se to bere jako 2. vydání nebo dotisk, každopádně pokud jsem se dobře díval, oba komiksy mají jiné ISBN, než ty co jsou zde vloženy. Hellboy má navíc novou obálku.
Felis: Prvni vlna byla kolem 20 tisic, pak to slo dolu na zhruba stovku mesicne, obcas se nekdo utrhne a posle vic, prosinec byl stedrejsi. Moc to nesleduju a graf neplanuju ;)
Zacku, není-li to tajemství, kolik se tak už vybralo na provoz comicsdb? A nějaký graf (například četnost příspěvků v čase) by nebyl? Docela by mě to zajímalo...
@andre - dik. Krtkovu babicku nemame. Jaro, leto mame, teda mame dve knizky. Dalsi dve se vydaly ted v unoru, dalsi bude v cervnu. A uprimne - cca 200 Kc za cca 5 stranek mi prijde strasne moc. Ty pribehy jsou dobre, tech jsem si nevsiml. Zkusim to mladymu znova ukazat.
U nas nejvic vedla knizka se strasnym nazvem - Můj pestrý obrázkový slovník. Cca 20 stranek hledacich obrazku s pribehem, v Lidlu prodavali za cca 70 Kc.
Ted proste vedou komiksy, u kterych volne podle obrazku vypravim pohadky (Bratri Grimmove, atd.)
Tady je par obrazku z "Můj pestrý obrázkový slovník"
A taky mám rád toto i když to není komiks http://www.paseka.cz/bernerova-rotraut-susanne-jaro-obrazkove-pribehy/produkt-4087/ je to celá serie 5ti knížek (teda nevim zda u nás už všech 5 vyšlo - jaro, léto, podzim, zima a letní noc) .... na první pohled je to jenom taková klasická "ukazovací" knížka typu "kde je pejsek?", ale pokud se "začtneš", tak ta kniha i všechny dohromady, vyprávějí příběhy různých figurek (jak lidí, tak zvířat). např: kocour honí papouška, kocour se seznámí s kočičkou, jdou na procházku .... kočička má koťata...... a následující letní noci se celá rodinka postupně sejde ve městě. ..... Je tam toho spousta, i po asi 4-5 letech co ty knížky máme stále objevujeme (nyní již s druhým dítětem) nové "příběhy".
Mladymu je dva a pul. Zatim je top komiksem "Kdo bydli ve starem dubu" ...Taťko pohuku - pejska edě dům, tytyty myška... (volnym prekladem - tatko, pujdeme si cist pohadku o tom, jak pejsek pokadil mysce dum a ta mu za to vyhubovala)
Ezopovy bajky se vypravet temer nedaji, ale mame vlastni verzi kazde bajky. Aspon to rychle ubiha.
Knizku Tri kamaradi tu na comicsdb.cz ani nemate. Ale ta se spatne vypravi.
Zlaté české pohádky jsou celkem dobry. I kdyz odvypravet pohadku na 60 stranek je docela zahul. A spostu z nich mladej nechape. Zato miluje otesanka :)
Kreslené pohádky od Grimmu se mu libi, ale musel jsem zalepit stranky o pernikove chaloupce, tech kreseb se mladej boji.
A dalsi inspiraci pro tak male dite nemam. Ted vytahava ze skrine moje knizky, ale vubec je nechape.
Chtel bych neco, co si bude cist sam - coz treba komiks o Sedmi kuzlatkach uz zvlada...
Ahoj,
jedna malá připomínka:
v knize Asterix V-VIII ( ROK VYDÁNÍ 2004 )je uvedeno že obsahuje příběhy Asterix a cesta kolem Galie, Asterix a Kleopatra, Asterix v Helvetii a Asterix a Caesarův vavřínový věnec.
Správně má být:Asterix a cesta kolem Galie, Asterix a Kleopatra, SOUBOJ NÁČELNÍKŮ, ASTERIX V BRITÁNII
"Čtyřlístek speciál 1999/2: Velký úklid" > má být "Veliký úklid", viz obálka
"Bob a Bobek hrají hokej" a "Bob a Bobek jedou na hory" se asi dá považovat za sérii, první příběh z hor se odkazuje na dění v hokejových příbězích
"Obrázky z československých dějin" asi patří do série "Obrázky z dějin"?
upřesnění chybějících:
Dechberoucí Zázrak 03: Bílá paní - vyšlo 8. 2. 2016
Dechberoucí Zázrak 04: Zrození zla - vyjde 7. 3. 2016
Čtyřlístek #595 a dál
Žánr: závodní
Vydal: Futura
Rok a měsíc vydání: 2002
Vydání: 1.
Vazba: sešit
Format: 145 x 205 mm
Počet stran: 16
Tisk: barevný
Cena v době vydání: zdarma
Autor:Dalibor Nesnídal
Nakl. značka:Regia
Počet stran:80
Vazba:Pevná
Rok vydání:2016
Jazyk:česky
Pořadí vydání:1.
Dostupnost:
Vyjde 25.3.2016
Magický kraj kolem hory Vladař (Karlovarský kraj) je plný legend, pověstí a tajuplných příběhů. Lidé si je předávali z generace na generaci, události po konci druhé světové války však tuto tradici násilně zpřetrhaly. Pověsti se naštěstí zachovaly a dodnes tak dotvářejí jedinečný genius loci zdejší čarokrásné krajiny. Sochař, výtvarník a ilustrátor Dalibor Nesnídal je zachytil půvabnou obrázkovou formou, která jistě potěší nejen znalce zdejšího kraje, ale i milovníky umění.
Příběhy nás budou provázet mytické postavy čertů, skřítků, lesních žínek, víl a vodníků, ale i postavy reálné, jako byl např. Jan Žižka, který se na vrcholku hory Vladař ubránil přesile katolických vojsk. Zjistíme také, jak hora Vladař ke svému jménu přišla a jak to bylo se slavnou panenkou skákavou. Vstupme tedy do říše pohádek a pověstí, kraj kolem Vladaře nás netrpělivě očekává.
blackJag: Velká kniha o čůrání není komiks, je to v podstatě obrázková encyklopedie, jo, bubliny se tam objevují, ale nemá to žádný příběh. Dvanáct malých hororů je na tom nápodobně, jsou v tom kratší komiksy, ale myslím, že půlku obsahu to nedá.
robert.hladil: Zombíci 2 určitě budou, Nusle se už myslím řešily a byly zamítnuty, Pověsti už mám nachystané a ty další tři tituly upřímně nevím, neviděl jsem, možná některý z kolegů by věděl?
Ahoj, chci se zeptat, zda je možné vložit následující komiksy: Zombíci 2 od Fencla, Nusle od Bažanta, Správné pověsti české od Urbana a Kukačky, Velká kniha o čůrání od Plachého, 12 malých hororů, Angus Burge od Topola.
Moc díky a čest vaší práci.
spagr: Nahoď věk, pomůžeme, poradíme... u těch nejmenších uspěje Prcek Chlupino, u skoropuberty Lobo. V mezidobí záleží na nátuře, ale Asterixe má rád snad každý, fajn komiks je třeba Pozemšťan, Mumínci, Tintin...
spagr: urcite porid asterixe: http://comicsdb.cz/comics.php?id=5433, cetl jsem ho poprve kdyz mi bylo tak 8-9 a porad je to jeden z mojich nejoblibenejsich komiksu
Mám pocit, že Zack něco kutí, ale aktuálně to půjde asi jen přes hledání, jen budeš muset odfiltrovat pár kousků (třeba hned porvní je Alice Cooper, což bych dítěti asi hned číst nedával :D http://www.comicsdb.cz/search.php?searchfor=d%ECtsk%FD