Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

Spider-Man: Hrdinové a zločinci - kolekce

Poslední číslo 20. Dál už konec, přestože bylo plánováno původně asi 60 čísel
vincent72: hmmmhmmm to je mi ale SBÍRKA RARIT
VELKÁ SBÍRKA KOMIKSU A RARIT PRÁVĚ NA AUKRU: http://aukro.cz/listing/user/listing.php?us_id=10521391
Naleznete zde komplety časopisu Aargh, včetně nedostupných ranných čísel. Komiksové fanziny, včetně prvních vydání. Historický Čtyřlístek, komplet Sandmana, Rychlé šípy a knižní ucelená vydání ...Historické komiksy ze 60let, i aukční katalogy Káji Saudka, včetně prvních komiksů v Pop Music Expres.
VŠE OD KORUNY!!!
Podpořte první komiks od českých autorů na KickStarteru. Bude to (snová) jízda!
http://www.kickstarter.com/projects/1227858336/on-the-coast-of-dreams-graphic-novel
Comics Centrum plánuje vydat Big Damn Sin City ve větším formátu a za stejnou cenu a ve stejné době jako v zahraničí! Potřebujeme každého fandu, protože je potřeba 300 předobjednávek.

http://www.comicscentrum.cz/index.php

andre: měl, tak snad jsi to zvládnul :)
Nevíte někdo zda bude mít Burton nějakou oficiální autogramiádu?
Andre: Jak je znám, tak by to adhoc nově přeložili. Ale taky doufám, že se někdy dočkám třeba Life and Times v češtině.
Teď u toho Money Pitu potěšili - přestali konečně mrvit lettering a nechali ho v originále. A jen tak pro zajímavost - u příběhu uvádí Rosovo jméno (bez copyrightu), tak by mě zajímalo jestli to mají právně pořešený.
Lenny: stejně furt doufám, že do Egmontu přijmou někoho osvíceného, kdo by je přesvědčil vydat nějakej Kačeří book. .... Akorát by to pro něj znamenalo, pročíst se všemi vydanámi kačery u nás, sjednotit jména a tak. Protože to bychom pak zase strašně brblali, že je to odfláklí, a že si mohli dát víc záležet;-)
andre: Bohužel jen kraťasy. Na pokračování vyšel akorát Životní sen.
Když ale v Kačerovi vyjde příběh na pokračování, tak jsou obě části v jednom čísle.
Lenny: dík za info. Prosím tě, vycházej u nás v tom Kačerovi i díly na pokračování, nebo jenom kraťasi, které nedělal Rosa (jak sám říkává) moc rád?
V českém vydávání kačerů nemám absolutně přehled.
Hola, hola. V aktuálním Kačerovi 2/2014 je po dlouhé době komiks od Dona Rosy "The Money Pit".
to Fry, ClimbVibe, Toe, andre, Light, Lenny, mart.in, Kapis: nástěnkář jsem byl na základce:o) Dělal jsem to poprve, prt už jsem se ve sbírce nevyznal. Ale i toto není ideální, i když to vypadá docela solidně. Jsou to obyčejné plastové boxy v papírnictví s polepenými hřbety. Sloupnout a měnit to jde dobře, ale mám rezervy v místu a snažil se to udělat tak, aby v těch plných bylo jen to, což už bylo uzavřeno, a já to donekonečna nepřerovnával. Ale je tam někde uplatněno i abecední kriterium, tak možná budu, snad mi vydrží elán. PS: Kinder jsou komiksy, co vydávalo Ferrero Rocher k čoko řadě Surprice. Jinak v tomto boxu jsou firemní propagační komiksy - Ferrero, Marťánci, spořitelna, PRE, Telefonica...
Invape: Luxusní, opravdu pastva pro oči...
Invape: To je něco. Být na lodi, jmenoval bych tě vrchním archivářem (a nástěnkářem).
invape: Tak tohle je opravdu vynikající, jde vidět, že si fakt vyhraješ. Tohle překonalo veškerá má očekávání :) Ve škatulce s nálepkou "Kinder" máš co prosím tě? Doufám, že opravdu jen kinder komiksy? :)
Invape: Hele to jsou samolepky, nebo maj ta pouzdra nějakej "šuplík" na etiketu? ..... A koukám, že jsi tak pečlivý, že je průběžně měníš (když ještě nejni pouzdro plné, a když se naplní "crew, asterix, .... zkrátka vycházející řady") ...... to už je trošku perverzní;-) ...... ale paráda!
Wow, tohle je fakt super.
Klobouk dolů, tohle je úžasně řešeno.
taky mi klesla brada... ty "krabičky-obaly" jsou fakt parádní
To je nádhera......normálně čumím s otevřenou hubou jak puk.....ty polepené "krabičky-obaly" to je bomba. Kde se to kupuje??
Obrázky z ložnice (posílá invape):

Invape: invader-zim-mighty-need.gif
Toe: UKK - no, nechci to zakřiknout, ale snad by se i mohlo vejít. Naruto a Bleach - nechal jsem místo tak na rok:o)
to Toe: a v té ukryté knihovně komplet originál "Muriel a andělé"
invape: Kruťácké! Pěkně vyřešeno v daném prostoru - úplně čekám, že půjde jedna stěna odsunout a zatím bude další skrytá knihovna :)
Vystavit UKK při kompletním obrázku bude ale asi trochu problém, co? :) A Naruto s Bleachem budou za chvíli potřebovat též přesunout :)
Neutrino: nejdřív se to bude nabízet jako celek....a pokud nikdo nepřihodí, začně dražba po jednotlivých stranách.
ad knihovna: Díky za pochvalu. To sklo jsme dlouho řešili. Nakonec to dopadlo takto. V ložnici žádná knihovna zatím není, ale tři malé a prkna na stěnách:o). PS: Nečtu stripy a věci pro děti do 12 let. Ale Kačer Donald je dobrej:o)
No, ne že bych z Invapovy knihovny zklamanej, ale vzhledem k těm šíleným miliónům kusů, kterých má, jsem čekal něco jako tohle. Ale samozřejmě je to krásné. Až budu velký, chci to mít jako Invape :)

AZTeck: tak oni to nakonec prodávaj po kouskách? To je pěkně debilní, mělo by se využít toho, že jsou kresby ještě potěch letech pohromadě a nerozdělovat je. To už se nikdy nikomu nepodaří dát znova dohromady. A jen tak by mě zajímalo, jestli se některá z těch stránek za tyhle ceny prodá.
Invape: Chtěl bych.... :D
Invape: oceňuji to řešení se sklem, pořád to řešim, většinou vypadaj knihovny se sklem jako komunistický "stěny" (a to se mi nelíbí), toto se ti povedlo!
A máte dobrej Betlémek, my máme doma Playmobilovej:)
Invape: Dost dobrý. Poslouchej, já se vždycky chtěl zeptat, kolik tak zhruba toho stíháš doopravdy přečíst? Den má pořád jenom 24 hodin..
pěkná knihovnička;) Ještě by to chtělo tu ložnicovou....
Pro všechny obdivovatele Káji Saudka je tu nejspíš jediná a poslední šance shlédnout originály kreseb komiksu Muriel a andělé http://www.1.acb.cz/Items.aspx?a=1051
Ad Opráski: Tak oprava - limitovka se dá objednat na http://www.grada.cz/opraski-sceski-historje-limitovana-edice_8199/seznam/katalog/
Na křestu nejspíš neměli všechno.
Já jen aby nedošlo k mejlce (jak říkal Sam Hawkins) :)
J.Connor: Jojo, Blizzarda už mám - ale Firehand je bohužel pryč. To mě dost štve. Vzal sjem si Blizzarda dvakrát - vyměním za Old Fiehanda...najde se někdo;-)?
J. Connor: Já to tam dal jen aby bylo jasné, o co se jedná, než se semka dohodí ten nový, proto to "viz.". Omlouvám se za zmatky a koukám, že nový je již též nahozen ;)
Kapis, Toe: Dal si tam odkaz na na Firehanda, kterej vyšel už dávno, ten vyprodanej bude, ale aktuálně vyšlo tohle http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=5159 Psal jsem panu Říhovi a včera večer ještě byly.
Kapis: Ptal jsem se Karla na Komiksfestu, jak to vypadá s dalšími díly a tak nějak z něj vylezlo, že ještě není asi ani dokončený scénář, takže další díl bych odhadem viděl nejdřív ve druhém pololetí 2014 spíš ke konci ;) Ale možná něco skrýval... :D
Transmetropolitan - počítám, že bude, ale edičák BB/Artu je poslední roky proměnlivý, jako počasí v Bermudském trojúhelníku ;)
Old Firehand už taky není k dispozici..:/
Ad Karel May: Neobjednává někdo z Brna? Nechce se mi platit stovka za poštovný
Toe: Díky za upozornění, už jsem napsal, snad bude ještě k dispozici.
A chci se tě zeptat, jak to vypadá příští rok se zbylými dvěma díly Candideho od Jerieho?
A ještě jedna: co poslední Transmetropolitan? BUde příští rok nebo se odsouvá i ten?
Vyšel nový komiks od Karla Maye (viz. http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=4343 ), kdo bude chtít, může zkusit napsat na ladik.riha@seznam.cz

"Tentokrát se jedná o dva příběhy v jednom výtisku - v prvním z nich vyjíždí za dobrodružstvím Vinnetou
s Old Shatterhandem, ve druhém pak opět Old Firehand v příběhu, který před lety posloužil též jako inspirační
zdroj pro film " Old Shatterhand "."
Toe: a Kosmas hlásí, že užn má skladem...