Walome: Zack spíš myslel, že v jejich portfoliu už toho není moc co by šlo takto vydat a byl by o to takový zájem.
Já mám K CC takovej rozopolcenej vztah. Na jedný straně je obdivuju (bez sarkasmu) jaký triky na nás vymejšlej aby se s těma jejich pár komiksama uživili (limitovky, teď tyhle BIGBOOKy), na druhou starnu mě sere, že neznaj míru. Nezajímavý tituly k těm limitovkám, no a u KVSC mě tak "trošku nepotěšilo", o jak velký náklad se nakonec jednalo. V tu chvíli ta kniha sběratelsky dost devalovala. Nebo ji měli alespoň předplatitelúm úměrně zlevnit (rozpočítáno na náklad), aby si člověk nepřipadal tak "očůrán".
James: no já jsem nadšením bez sebe a dělám přemety, páč do Hellboy Library jsem chtěl jít a tohle je větší a ještě CC záruka kvality. Nechápu asi otázku, ale odpovím i tak :D - na FB psali, že další díly chystají, pokud se zaplatí tento.
Pokud myslíš obchodní model, tak CC vydává normálně dál svoje knížky a tyhle pecky si nechává pro platbu předem - vypadá to, že co půl rok s něčím přijdou, ale nechci jim vkládat do úst něco, co neřekli.
Já jsem s KVSC hodně spokojen, včera jsem na to zase zíral a je i dobře, že máme světovej "unikát".
Kdo nestihl KV Sin City v crowdfundingu a teď chce a pláče, že je všude v prodeji nad 3000, má nyní šanci na (kupodivu) Alze, za 2600,- v rámci třídenního Black Friday! ;) http://www.alza.cz/kurva-velky-sin-city-d1636701.htm
Kapis: Přímo v budově Evropského parlamentu v Bruselu je takový malý propagační centrum, kde všechny tyhle věci mají, většinou i ve všech jazycích států EU. Je to docela z ruky, ale kdybys měl cestu.... Jinak mě ještě napadá zastoupení EK v Praze, nebo evropská informační střediska, kterých je u nás asi 20, ale tam si nejsu jistý....
Kluci, kde se dají pořídit všechny ty nesmysly z Evropské unie, které jste tu teď nahodili? Jsem se díval na stránky toho úřadu pro publikace EU a furt se mi to nabízí jen v pdf. Ne že bych bez toho nemohl žít nebo to snad chtěl číst, ale ze sběratelského hlediska;)
Zdravím,
tak jsem si dnes mastil koupit nový UKK Thor s dvoukilem v kapse a paní v trafice na mě vybalila 219.- Takže od tohoto čísla o 20.- dražší...no jo, holt se nedá nic dělat, už je to tak...
VELKÁ SBÍRKA KOMIKSU A RARIT PRÁVĚ NA AUKRU: http://aukro.cz/listing/user/listing.php?us_id=10521391
Naleznete zde komplety časopisu Aargh, včetně nedostupných ranných čísel. Komiksové fanziny, včetně prvních vydání. Historický Čtyřlístek, komplet Sandmana, Rychlé šípy a knižní ucelená vydání ...Historické komiksy ze 60let, i aukční katalogy Káji Saudka, včetně prvních komiksů v Pop Music Expres.
VŠE OD KORUNY!!!
Comics Centrum plánuje vydat Big Damn Sin City ve větším formátu a za stejnou cenu a ve stejné době jako v zahraničí! Potřebujeme každého fandu, protože je potřeba 300 předobjednávek.
Andre: Jak je znám, tak by to adhoc nově přeložili. Ale taky doufám, že se někdy dočkám třeba Life and Times v češtině.
Teď u toho Money Pitu potěšili - přestali konečně mrvit lettering a nechali ho v originále. A jen tak pro zajímavost - u příběhu uvádí Rosovo jméno (bez copyrightu), tak by mě zajímalo jestli to mají právně pořešený.
Lenny: stejně furt doufám, že do Egmontu přijmou někoho osvíceného, kdo by je přesvědčil vydat nějakej Kačeří book. .... Akorát by to pro něj znamenalo, pročíst se všemi vydanámi kačery u nás, sjednotit jména a tak. Protože to bychom pak zase strašně brblali, že je to odfláklí, a že si mohli dát víc záležet;-)
andre: Bohužel jen kraťasy. Na pokračování vyšel akorát Životní sen.
Když ale v Kačerovi vyjde příběh na pokračování, tak jsou obě části v jednom čísle.
Lenny: dík za info. Prosím tě, vycházej u nás v tom Kačerovi i díly na pokračování, nebo jenom kraťasi, které nedělal Rosa (jak sám říkává) moc rád?
V českém vydávání kačerů nemám absolutně přehled.
to Fry, ClimbVibe, Toe, andre, Light, Lenny, mart.in, Kapis: nástěnkář jsem byl na základce:o) Dělal jsem to poprve, prt už jsem se ve sbírce nevyznal. Ale i toto není ideální, i když to vypadá docela solidně. Jsou to obyčejné plastové boxy v papírnictví s polepenými hřbety. Sloupnout a měnit to jde dobře, ale mám rezervy v místu a snažil se to udělat tak, aby v těch plných bylo jen to, což už bylo uzavřeno, a já to donekonečna nepřerovnával. Ale je tam někde uplatněno i abecední kriterium, tak možná budu, snad mi vydrží elán. PS: Kinder jsou komiksy, co vydávalo Ferrero Rocher k čoko řadě Surprice. Jinak v tomto boxu jsou firemní propagační komiksy - Ferrero, Marťánci, spořitelna, PRE, Telefonica...
invape: Tak tohle je opravdu vynikající, jde vidět, že si fakt vyhraješ. Tohle překonalo veškerá má očekávání :) Ve škatulce s nálepkou "Kinder" máš co prosím tě? Doufám, že opravdu jen kinder komiksy? :)
Invape: Hele to jsou samolepky, nebo maj ta pouzdra nějakej "šuplík" na etiketu? ..... A koukám, že jsi tak pečlivý, že je průběžně měníš (když ještě nejni pouzdro plné, a když se naplní "crew, asterix, .... zkrátka vycházející řady") ...... to už je trošku perverzní;-) ...... ale paráda!
invape: Kruťácké! Pěkně vyřešeno v daném prostoru - úplně čekám, že půjde jedna stěna odsunout a zatím bude další skrytá knihovna :)
Vystavit UKK při kompletním obrázku bude ale asi trochu problém, co? :) A Naruto s Bleachem budou za chvíli potřebovat též přesunout :)
ad knihovna: Díky za pochvalu. To sklo jsme dlouho řešili. Nakonec to dopadlo takto. V ložnici žádná knihovna zatím není, ale tři malé a prkna na stěnách:o). PS: Nečtu stripy a věci pro děti do 12 let. Ale Kačer Donald je dobrej:o)
No, ne že bych z Invapovy knihovny zklamanej, ale vzhledem k těm šíleným miliónům kusů, kterých má, jsem čekal něco jako tohle. Ale samozřejmě je to krásné. Až budu velký, chci to mít jako Invape :)
AZTeck: tak oni to nakonec prodávaj po kouskách? To je pěkně debilní, mělo by se využít toho, že jsou kresby ještě potěch letech pohromadě a nerozdělovat je. To už se nikdy nikomu nepodaří dát znova dohromady. A jen tak by mě zajímalo, jestli se některá z těch stránek za tyhle ceny prodá.
Invape: oceňuji to řešení se sklem, pořád to řešim, většinou vypadaj knihovny se sklem jako komunistický "stěny" (a to se mi nelíbí), toto se ti povedlo!
A máte dobrej Betlémek, my máme doma Playmobilovej:)