PRODÁM:
Proces - grafický román - Franz Kafka,
Zpráva o 11. září,
Artemis Fowl - grafický román,
XXX comix - Sex v Itálii,
Alvin Norge - @peklo.Zcom
- nejlépe vcelku, cenu nabídněte (hankahorac@seznam.cz)
Vím, že to má být v bazaru, ale tam se mi to nějak nepovedlo dát.
Jojin & Hedgehog přišli s originální vánoční parádou. Pro nás, v rozjímavém klidu klášterních cel se bičující, pokorně růženec se modlící biřmovance, v chudobě a celibátu připravujíc se na jáhnovství, naprostá nutnost!!
Já už mám objednáno, tak můžu zde s klidem dát link, než to zmizne;-)
Fry: Tak dík pyčo, mi ta tvoje plachta se Supermanem, který ještě nekoresponduje s tím, co píšeš, sežrala zbytek limitu na internet a teď se nepodívám na nic už......
macomix: sis to vytiskl sam nebo si dosel do CP? :) Jich tu pro tebe tak 20 mam pripravenych, ze ti to vemu na vernisaz :) (btw presne tuhle tank girl mam na ceste z Depositu :)
Již několik dní jsou v Comicspointu v Anglické k nákupům přibalovány comicsové záložky v rámci šíření povědomí o CDB i mezi prosté civilisty. Z tiskárny jich vyjelo jen 1000 kusů a víc jich v první sérii nebude, až dojdou, necháme vytisknout zas nové, s novým stripem a novým designem (tento v rekordním čase udělal Macomix a za to mu velký dík). Tady to hlásím především pro sběratele, ať si pak netrháte vlasy, že nemáte v archivu kousek z historický první serie CDB záložek.
Pokud vás zajímá, jak vypadají: z jedné strany a z druhé strany.
Včera jsem si to koupil taky, vypadá to zajímavě gadžopádně, jen nevím kam s tím, velké to je jaxvině. Pro Ostraváky: Ve Fiducii toho mají 10ks, tak doporučuji si rychle pořídit, bo to brzy nebude. Asi si taky přikoupím ještě jeden k archivaci.
Jo a ještě ke KIXu, jak mi bylo dnes prozrazeno, má to náklad 500 kusů, většina lidí se k tomu chová jak čuně, tak jsem si ještě pár kusů dokoupila, ať na tom můžu za nějaký ten čásek rejžovat. Jo a Franta, Böhm i Kakalík mi (po)tvrdili, že další číslo vyjde toho 1.5.2012, tak doufám že jim to vyjde a jen at se tužej, ať pěkně stoupne cena.
Turlogh: Ve Vídni jsem se nikdy s lepším kurzem než 1:1 nesetkal (a při poslední návštěvě - cca červen nebyl ani ten a dostal jsem ho až k velkému nákupu)
Jen tak pro zajímavost: Nebyli jste náhodou někdo v poslední době nakupovat ve Vídni nebo v Berlíně? Zajímalo by mě, jaká tam aktuálně v comicshopech panuje cenová politika. Když jsem byl ve Vídni naposledy (je to už pár let), tak měly některé krámy dost ufounský nápad přepočítávat dolary na eura kurzem 1:1 nebo dokonce 1:1,1 v neprospěch eura(!). Nevíte někdo, jak je to teď?
blackJag: zatím je zajímá jen Kačer Donald, takže mám asi půlku ročníků 2x. Co je pro mě nejdůležitější mám opravdu ve výšce 2-3 metry. Stropy jsou 3,4 m. Ale myslím, že ještě pořád respektují to, že "tady je tátovo". je jim 8 a 9 let. Ale jednou to stejně přijde. Je to jako smrt. vím o tom, ale moc na to nemyslím.
invape: a že nejsi žádný troškař :-) Docela by mne to u Tebe zajímalo :-)) ... pokud má člověk děti, měl by mít své sbírky minimálně pod zámkem... Myslím, že pokud děti něco láká, tak barevné časopisy a knížky :-) Uff, taky mě to čeká (výhledově) a vůbec se na ty problémy netěším
to Kaluz: tez se pridam ke gratulaci:). Tentokrat se te nebudu ptat, za kolik a kde jsi zakoupil. Jo a za par dnu mi prijde 75 Years of DC Comics, takze jsem v tesnem zavesu!
Opět mi to nedá, musím se pochlubit. Do sbírky mi přibyl zcela nový kousek. Má půl metru na délku, váží něco málo přes tři kila a jmenuje se Damian 'Jonášek' Wayne. Vypadá to, že za pár let zase začneme číst Čtyřlístek :)
Chlapci, budu objednávat s více lidma od Comgadu Zaklínače komiks: http://www.comgad.cz/obchod/zaklinac/zaklinac-2-vrahove-kralu-komiks/
Nemají osobní odběr, takže se musí objednávat jen poštou, takže jich naberu více za jednotné poštovné a nechám ležet na Comics Pointu na Anglické na neurčito pro osobní odběr, popř. přihodím k nějaké objednávce z CP, pokud ovšem dopředu upozorníte, třebas v poznámce ;) Cena bude podle počtu zájemců, zatím to vypadá na nějakých 75 kč, čím víc, tím nižší cena samozřejmě ;) Časem by měly být za normální cenu i v CP, ale kluci z Comgadu to prý pustí až později ;) Kdo bude chtít třebas i nějakou hru nebo jinou blbost z jejich e-shopu, ať si klidně řekne. Dotazy/Rezervačky na email toe@post.cz
brko i zack: souhlas. Vsechno je vec nabidky a poptavky. I kdyz v pripade ceskyho komiksu bych na nejakou stalou a rostouci hodnotu nespolehal. Muze a nemusi, zalezi kus od kusu. CR je dost volatilni oproti US. V CR je jen par kupcu a pokud se nesejdou vsichni na aukru, aby se poprali tak se raritka proda za minimum. to v US cekaj tisice lidi v rade aby se o nejakou raritku poprali... A taky treba jen blbej dotisk dokaze s cenou pekne zamavat, viz treba 300 od millera:)