DEmnoG: Vypít já to co ty, aby ses dostal trošku do "nálady", tak jsem nejen opilá, ale i mrtvá :) Mimochodem, mě teď běžela po koberci bílá myška... Asi bych měla o té léčebně začít uvažovat.
to Draco nobilis: tak opilej jsem nebyl, opilej nejsem nikdy, maximalne se mi stane, ze jsem trosku v nalade:). Ale jinac porad netusim, co je na tom komickeho. A ja se radeji zeptam soukrome, to bude lepsi, nez prat spinavy pradlo na verejnosti:).
Pokud by si chtěl někdo pořídit Eisnera, Crumba, Spiegelmana a podobné, tak u kampi na rohu ulic "U Lužického semináře" a "cihelná", je malý krámek s anglickou lit. ..... ten obchod už je tam dlouho a občas tam člověk na něco narazil (Calvin a Hobbes atd.), ale teď přibyla podzemní část a v ní je 1,5stolul s komiksy(spíš s booky). A pokud jsem se nepřepočítal, tak tam maj i docela zajímavý ceny. ...... Pokud si tam ovšem někdo půjdete pro spidermana a podobné, tak odejdete zklamáni, co si tak vybavuju, tak byl C.aH. a Sandman to nejmainstreamovější. ...... to jen tak pro info
Kapis: Ony ilustrované sešity nebyly jenom komiksy, ale i prostě ilustrované příběhy viz. článek http://komiks.cz/clanek.php?id=710 a následné pod čarou.
vachudik007: Nic osobního, ale co ti "připadá logického" na tvém posledním inzerátu (vachudik007 | 17:32:12 02.10.2009 | yyyy) ? Asi jsem pomalejší.... :---)
vachudik007: Hm, tak to ale znamena, že v zaři zahadnym zpusobem nic nevyšlo. Ted jsem koukal na srpnove čislo a je tam skutečně, že dalši vyjde 10.10. Měl jsem to puvodně za překlep, Zajimavé, jen tak si dali mesic pauzu....
vachudik007: u Pana Pipa jsem tušim psal že nevím. Je tady specifické oddělení fora Návrhy do databáze, kde můžeš tyto komplexní návrhy nahodit i s případnými ukázkami k posouzení. Pokud tu dle tebe ten který kontraverzní titul patří, máš možnost si svůj návrh obhájit před davem. Já jako sběratel, můžu být zaujatý.
vachudik: Ok, tak ale proč to cpeš pod nějaké Héraklovo dobrodružství?? Proč ne třeba do kolonky "Sběratelský klub" ...a při jednom tam nenapíšeš toto osvětlení situace??
BJ: No a přitom ten první Bedeman to je jen černobílý minisešitek, ne? Ale taky bych se nezlobil, kdybych ho vlastnil;-) Pot 1 mi dal Ivan Stable na Komiksfestu za 1 pivo;-) Zkrat 1 jsem koupil za 50,- akorát mě teď výhledově čekají jedničky Crwe a Aarghu :/ To bude vysátí jak z "cumshot vol.34":-D. Prodeje prvních čtyřlístků pouze zděšeně sleduju na aukru. To asi nehrozí nikdy, stále doufám v nějaký kouzelný nález u někoho ve sklepě či na půdě.......no místo nehraje roli;-)
vachudik: to není stupidně, to je úplně mimózně. Pokud máš něco, co tu není, hoď veškeré info dohromady - jaxi to udělal - forma je fakt pěkná a komplexní - ale zkus občas zapojit hlavu - a nepřipínej to přece k jiným komiksům!!! Ale pošli AZTeckovi, on už to tu doplní, když to uzná za vhodné. Občas mi z tebe fakt zůstává rozum stát.
Kapis: už to tak vypadá :-) Je prostě na kokot, že první díl se vždycky nejhůř shání, tak jsem chtěl mít tuto investici za sebou. Zbytek střelím. Celkově mě ty první čísla vysávají. První Arghh 1800,- První Pot 1500,- Ted Bedeman :-)) Aspoň že první Crew jsem měl od prvopočátku, protože teď mě čeká první Čtyrlístek a soudě podle cen, musel bych obětovat zimní pobyt v Alpách :-)))
Scareface: hmmm..... i pochválil. Škoda, že jsem nevěděl, že má sraz ve Finsku se Sergiem, to bych si snad koupil letenku a letěl tam s nim. Alespoň by se nebál :)
AZTeck: koukám, že vachudik se nemůže dočkat svých oblíbených titulů v databázi... bere "spravedlnost" do svých rukou a páchá samodoplňovací živelnou činnost, čímž rozvrací republiku :-) viz: Ilustrované sešity #099: Dobrodružství s Héraklem
Překvapuje mě, jak kvalitní fotky se můžou dostat na takovej velkej portál. To ukradli někde na netu nebo si jen jejich fotograf zapomněl foťák a fotil to mobilem? :-)
4 AZTeck: K tomu nepotřebuješ ani fotku. My o jeho zletilosti pochybujeme ještě dnes. Občanku jsme u něj nikdy neviděli, ale vždycky má nacpanej batoh jogurtama Monte, který mu babička balí na cestu. Taky mu během každé comicsové akce volají každou hodinu mamka s taťkou a vyzvídají: jak se má, co dělá a ať si na tom školním výletě dává pozor na svoje věci. Dodnes nevím co si mám o Pampelišáčkovi myslet. Zletilý MdS
MdS: možná stačilo tu fotku jenom trochu zcenzůrovat. Nemyslím to prso, ale toho vystrašeného klučinu, neb to zavánělo ohrožením mravnosti mládeže. Člověk neznalý fyzického věku Pampelišáčka by mohl zapochybovat o jeho zletilosti :-)
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.