Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Kapis: Nějak jsem se ztratila v pérech a rozhoďnožkách.

Teď ovšem POZOR! BULVÁR! Potkala jsem Yamu, má roční dítě, je vdaná a spokojená. To jenom jak jsme se divili, že úplně zmizela a nevěděli jsme co s ní je. KomiksFest ji krapet vyléčil z komiksů asi.
A je jistě pravdou, že určitě je mnohem méně chlapů, kteří nevytáhnou péro, když jim baba roztáhne nohy, než bab, které roztáhnou nohy, když před nima chlap vytáhno péro:) Zkrátka jsme rozdílní, od přírody.
počkej počkej, to je dost gender nevyrovnané, taky by třeba neměl vytahovat péro, ne?
Manželství a vychovávání dětí je týmová práce. Pokud na to člověk není připraven, tak by neměl sakra roztahovat nohy.
ŠKANDÁL!!!

Tak ono to plození je pro nás dost dobrodružství a objevování;)
Taková výživná diskuze a já to musim minout!
Kapis: Hele, já si myslím, že je fajn bejt maminka. Je to super. Ale kurva super není, když chlapečci nemaj bejt tatínkové! V tom slabikáři na protější stránce básničky o maminkách (Na co jsou holky na světě) je totiž básnička Na co jsou kluci na světě a tam o otcovský roli není ani slovo, jen o dobrodružství a objevování. A jako já si myslím, že dobrodružství a objevování cajk, ale že otcové sou kurva taky třeba!!! Nebo si máme ty haranty udělat někde ve spermobance? Ty kluci tam nemaj zmínku ani o svý roli zploditelů. A to je divný.
Tak na CC zbývá 6 dní a 175 knih na vydání 7.-8. dílu ÚPVO, tak šupšup;)
Pro Kapise sem to dal i tady do zprav :)
To už psal na Facebooku. :)
Sem čekal :D radši napiš, že jsem zas nevyhrál soutěž, tentokrát o Slaďáka.
@Zack, diky - hodim na to cucku :)
Táňa v barvě! Chlast v barvě! Okolí v barvě! Další postavy v barvě! Táňa našrot... Může být snad něco lepšího?
http://www.facebook.com/tana.ruskov.86/
U nás máš asi jen Komiksárium. Venku na americký comics můžu doporučit http://comicsalliance.com/ , evropsky netušim.
Zdravim,
poprosim o doporuceni nejake comicsove stranky s novinkami/recenze jak z americkeho tak evropskeho komiku - poradite?
jankie: zbytečný emoce, kdybys náhodou zas někdy něco přidal, a my to zignorovali, tak se přímo zeptej na ten konkrétní příspěvek (ideálně v tom samém foru). Pokud něco zamítneme, co dáte do návrhů, tak píšeme i proč. Když hodíš do Pindárny nějaký závěr z konspirační teorie, tak se nad tím nejspíš zas jen uchechtnu, pardon, jsem už tak vadně zapojenej.
jankie: ale no tak, jen to asi přehlédli ;)

Ale jaxe člověk podívá do komentářů, je to děs, samé UKK, nejmocnější hrdinové a nově DCC. Snad tyto řady taky někdy skončí a trochu se to uklidní.
a) jen jsem se zeptal
b) malinký post jen na 23 řádků s popisem a fotkami je v připomínkách dva týdny, pomůže tedy přidat znovu?
c) mezitím byly 6x přidávány jiné komiksy, tak jsem bral, že byl admin online a komiks přidat nechce
d) pokaždé jste mi přidali moji žádost takřka obratem, tak jsem myslel, že je to zamítnuté a jen jsem chtěl vědět proč (zbytečně jsem se sral se skenováním a čištěním)
e) omlouvám se, že jsem teď chtěl párkrát ublíženě přidat nějaké věci, co chyběly a já je mohl naskenovat, už tady komika dělat nebudu
f) tady máš komicky ukřivděný komentář :P aneb budujeme fanouškovskou základnu :D
Bud to nektera z pomazanych hlav rozhodla, ze sem nepatri (bez ohledu na jakykolik precedens) nebo se k tomu zadna z pomazanych hlav nedostala. Tyhle komicky ukrivdeny komenty tomu nepomuzou, poslat data a ukazky by mohlo.
Proč nepřidáte čtyřlístek Zádrhel se vrací?
Přitom i hloupý reklamní čtyřlístek Spolchemie tady je. :(
Ad Norek: Maminka, tatínek, bratr a přítelkyně...
Podle dat bych rekl, ze spis kamaradi. Nenadelas nic. Svyho casu jsem zvazoval scoring zalozeny na vahach, ale predstava, ze to nekomu vysvetluju a dohaduju se s lidma, proc zrovna nejaka skupina nicku ma minimalni vliv na celkove score me od toho odradila. Ono to ostatne i tady nic nemeni, score 3.0 je s ohledem na devalvaci hodnoceni vlastne uz odpad.
A koukám, že se všichni čtyři vyjadřují podobně oduševnělým způsobem.
Všiml jsem si u komiksu Norek, že se tam objevilo několik maximálních hodnocení od lidí, kteří kromě toho buď vůbec nic, nebo skoro nic jiného nehodnotili. Že by autor v akci?
Tohle dava smysl. Bude to jen o tom, jak rychle to zpracujou pro comixology, protoze plan je urcite mit komplet katalog. Bych bral minimalne jako plus to, ze kdyz mas neco koupeny na Amazonu, tak dostanes 'kopii' i na comixology, zrovna u Amazonu bych to jako samozrejmost nebral :)
Zack: Tak to dopadlo následovně. To, co mám koupené na Amazonu a zároveň to prodává i Comixology, se mi v Comixology objevilo, jako bych to měl koupené i tam, takže na to normálně funguje guided view. Z toho, co mám na Amazonu a Comixology to neprodává, se mi v Comixology objevilo pouze to, co má u sebe na Amazonu ikonku Comixology, což, jak jsem zatím zjistil, je pouze manga, na kterou samozřejmě guided view nefunguje. Komiksy, které mám z Amazonu a tu ikonku nemají, se do Comixology nepřenesly.
Takže spokojenost tak půl na půl a jsem zvědavý, jestli to do budoucna nějak pořeší všechno.
MB: Tak schvalne, az to zprocesujes, zkus nejaky comics z Amazonu, ktery jeste neni na comixology, jak to bude fungovat.
Zack:
To jsem potřeboval slyšet, díky. Jdu to propojit, ať už mě s tím konečně neotravují.
Podle toho, co tvrdí Amazon, jsem pochopil, že se právě snaží předělávat své komiksy, které nejsou na Comixology, aby to podporovaly. U spousty komiksů na Amazonu už je přímo poznámka ve smyslu Comixology supported, nebo něco takového. Nakonec proč by jinak Comixology kupovali, prostě vědí, že jejich Kindle aplikace je hnus, tak proč nepoužít něco nesrovnatelně lepšího.
MB: Comics musi byt pro guided view specialne pripraveny (dela to rucne armada grafiku) a silne pochybuju, ze po propojeni se Amazon mrkne, co mas koupeny a da ti to same i na comiXology. Jinymi slovy, fakt bych necekal, ze digitalni comicsy z Amazonu pujdou po propojeni uctu cist pres guided view.
Lidi normalne cestuji a behem sveho zivota meni i nekolikrat region sveho pobytu, dost bych se divil, kdyby s timhle byl jakykoliv problem. Ja nakupoval jak na comu, tak na co.uk, na americkem comixology, tak ted na evropskem, nobody cares.
Zack: Že jde u Comixology o stejný účet v rámci jiných domén vím, ale u Amazonu o tom nemám tušení, mám jak americký, tak britský účet, přihlašovat se opačně mi nešlo. Jde mi o to, že Comixology narozdíl od Amazonu používá na svých doménách blok platebních karet z jiného regionu. Dříve jsem normálně nakupoval na americkém Comixology za dolary, ale v okamžiku, kdy zavedli evropskou doménu, už tam nejde evropskou kartou zaplatit a musím kupovat na evropské doméně za eura. U Amazonu mám americký účet a podle jejich stanov můžou digitální věci nakupovat pouze Američani. Jenže to jde jednoduše obejít, stačí ve svém účtu zadat existující americkou adresu a jsi pro ně Američan, odkud je tvá platební karta nijak nezjišťují. Mám na americkém Amazonu nakoupeny i nějaké ty digitální komiksy, které nejsou na Comixology a rád bych je používal v tom Guided View od Comixology. A jde mi o to, že bych nerad, aby mi k nim Amazon nějak bloknul přístup, kdyby jim přišlo divné, proč někdo, kdo nakupuje na evropské doméně Comixology, najednou spojuje své digitální komiksy s americkým Amazonem, kde Evropan digitální komiksy nakupovat nemůže.
Evropske a americke comixology je jen zmena domeny a meny na webu, jinak je to zas stejny ucet.
MB: Co vim, tak Amazon ma jeden globalni ucet, ja aspon z jednoho uctu nakupoval jak v US, tak v UK. Na ten jsem prihlasovani Comixology prepl a nenarazil na nejmensi problem, vsechno funguje jako predtim. Teda minus pravidelne pruzeni at se prepnu, proto jsem to ostatne delal.
Zackovi, případně komukoliv jinému, kdo používá Comixology:
Už jste zkoušeli propojit evropské Comixology s americkým Amazonem, jestli to tedy vůbec jde? Nebyl žádný problém?
No, už aby tam přibylo 100 nábojů 12.....

A na Comics Centru se do neděle 5.3. předplácí Goon 0 a 7 a chybí nějakých 160 knih, tak šupšup, kdo ještě nepředplatil;)
Na FB BB/artu jsem zaznamenal, že už ani Planetary nebude, což se dalo čekat, když teď ony první dva díly nabízí za 99 Kč, RIP
CC vydává 10/2017 Temnými hvozdy. Víte někdo vo co jde hele?
Vyšlo další pořadí knih v NHM a žádný X-Men ani Shang-Chi, tak snad se jich dočkám v třetím čtvrtletí...
No hlavně jde o to, jak to skončí...
Kapis: A přesně takto to začíná :D
charvos: taxem se k tomu konečně dostal - a teda doufám, že "komiksové holky" jen nemají úplně informace, jinak budu dost nasraný. Hlavně vydat Wonder woman kurva a 100 nábojů dva díly před koncem, jak je venku 11 knih, nic???
jankie: To víš, co my pro tebe neuděláme:))
Díky adminům za okamžité přidání Modré crwe :)
@Kapis: tady mas nejake odpovedi: www.youtube.com/watch?v=rthaOsoBhU0
Můžou prosím admini vložit NHM 11, Fantastic Four?
Chybí tu stále poslední díl komiksu Jirky Krále.
A co Americký upír a DMZ? Je tu ještě šance?
Kapis: 100 naboju urcite bude a treba se hecnou a vydaji letos oba dily:)