brkowyc: Byla by to paráda, ale je se bojím, že to tam mají pouze špatně napsáno (u Ennise všechny dosavadní série vyšly v BB Artu v broži a myslím, že budou chtít držet formát. Pouze Bitevní pole má být vázané). Už jsem to párkrát u nich viděl a naposlední chvíli se druh vazby měnil a cena zůstávala stejná. Porovnej si to např. se Supermanem, který také výjde v únoru a je sice trochu tlusčí, ale ne zas tak. Pokud to není chybka, budu hodně mile překvapen.
Koukám jak blázen; - BBArt, Planetary, vázaná, 160 stran 349Kč. Kam se podělo tradičních 499??? I 160ti stránkový paperbacky stojí 399. To by mě zajímalo, jestli prostě byli levnější práva nebo došlo k jiné slevě v procesu výroby, nebo jestli to prostě "jde" vydat komiks s rozumnou cenou.
Hulik, díky, tu je jeden další kauf z komentů od XMENů
TO KAPIS: tak jistě, že se z toho stane bussines, první knihu/pro mě nezajímavého spider mana/ jsem prodal za 1.099,- tj. zisk 1.050,- a to bych byl blbej neprodat, když me SM nezajímá a někdo je ochotný ty peníze za to dát.
Mám obavu, že další "nakupující" a "prodávající" už se ozývat nebudou, každý z vlastních důvodů ;)
Zdravím, nevíte někdo jak to plánuje Albatros s vydáváním Thorgala? Chce vydat kompletní serii od začátku nebo ty díly co už dřív vyšly v modré Crew nebo u BB artu hodlá přeskočit? Dík
Psal jsem nakladateli zhruba před třemi týdny a je to tak - titul je vyprodán. Na intercrosse by ovšem mohl napovědět záhadný dovětek "...SBĚRATELSKÉ VYDÁNÍ - VYPRODÁNO"
Hele mám takovou hádanku pro pamětníky :) .....Kdysi, když jsem byl ještě malý špunt(někdy v první půlce 90.let) jsem četl komiks ze kterého si pamatuju jen útržky a rád bych zjistil co to bylo............Indície jsou=Objevení nového kontinentu(něco na způsob objevení ameriky-asi). pěstování nějákého místního špenátu (nebo zelí-či čeho)na plantážích. Pak ten špenát asi žrali šneci a něják zmutovali nebo co-každopádně se to pak celé točilo kolem-až čapkovského-příběhu o nějákých šnečích lidech, kteří se pořád vyvíjeli až nakonec s lidmi asi vedli válku.....Fakt nevím-jsou to jen střípky. Mělo by to být černobílé(nebo mám černobílé vzpomínky). Četl jsem to tenkrát pořád do kolečka ještě s F.Kovalem a Thorgalem...........Jestli to někdo rozpoznáte, dejte prosím vědět ;)
Nemohli byste mi někdo znalý doporučit (kvalitní) komiks podobný "Pod dekou" ? Kupuju zavedené série a starší věci a nemám moc přehled, co vychází aktuálně. Nemusí to být podobné přímo námětem, ale spíš, aby se jednalo o civilní, dejme tomu citlivý příběh. A ne Corrigana či Padoucnici. Dík.
Hele mám super nápad-Co takhle zformovat amatérskou ale odhodlanou ozbrojenou jednotku(samopaly, tanky, kufříkové atomovky), vtrhnout do kanceláří Crwe a násilím(s pancéřovou pěstí u hlavy) je donutit vydat kompletní Metabarony?
Tip pro fanoušky Thorgala a spol, kteří to nemají daleko do polského Krakova. Až do 10. listopadu je v tamním muzeu Manggha moc povedená retrospektivní výstava Grzegorze Rosinskeho.
MB: no, jak říkám, já jsem po tomzas tak nepásl a po této porubské zkušenosti jsem nechtěl investovat čas s nejasným výsledkem. Ta tabulka mě přesvědčila, že ji je neradno věřit. Taxnad tam v Šenově to ještě budou mít zítra.
Kapis:
Já začínal úplně stejně, nejdříve jsem byl na Lipťanském náměstí. Pak jsem holt použil ten Google a zjistil jsem si, že Kosmed Solid to mají myslím na autobusovém stanovišti v Třinci, jestli se nepletu, od toho onen "kódový název" Autobus. Stanovist. Napsané je to hodně nesmyslně, to nepochybně, ale zjistit to z toho přece jen jde.
Škoda že ses tady jako Ostravák nezeptal dříve, řekl bych to hned ze začátku.
neboj, nejsme dylyny - a i s excelem celkem umím, google už jsem viděl a mapy.cz tež - seřadil jsem si to podle abecedy a vyfiltroval pro Ostravu a jelikož bydlím v Porubě, jel jsem na jedinou adresu, která je u této položky - Liptanské náměstí, kde je normální vchod (v sloupci ulice jak píšeš kde má ta trafika fyzicky být je "AUTOBUS. STANOVIST", taxem obešel i okolní trafiky u zastávek a hovno). Kaluž pokud vím byl v Hrabůvce, jedna trafika to samé - doesnt exist a v druhé o tom nic nevěděli;-) A hlavně já to ani moc neřeším, chtěl jsem to mít ze sběratelského hlediska, ale jak nemám, tak mi to s žílama netřepe. Každopádně ten seznam je dost odfláknutý a distribuují to dost podivně - já něco podobného odevzdat v práci, tak mám obrovské problémi! (to není překlep;-)). No a vzhledem k této zkušenosti jsem jaksi ztratil chuť to někde shánět po všech čertech. Každopádně Šenov znám jak své boty a zrovna v sobotu tam pojedu po Rudné kolem, tak se tam zkusím stavit - dík za tip - konečně vím, kde se to dá koupit;-)
Kapiš:
Opravdu nechápu, co s Kalužem řešíte ohledně Ultimátního komiksového kompletu, jsem taky z Ostravy a neměl jsem naprosto žádný problém zjistit ze seznamu z Komiksária, kde se to prodává.
Díváte se v tom seznamu do špatné kolonky, ta místa dodání a adresy jsou jen sídla firem a lidí, kteří dané trafiky vlastní. Prodejní místa jsou až v tom téměř posledním sloupci s názvem "ulice". Je sice fakt, že je to tam napsáno silně zkratkovitě a heslovitě a chybí města, ale nejde o nic, co nespraví pár minut s Googlem a stránkou typu mapy.cz.
Ale abyste neřekli, že vás nutím používat Google, tak přímo v Ostravě se to neprodává nikde. Nejbližší místo je ale v podstatě periferie Ostravy, a to Šenov, ostravskou MHD je tam člověk z centra za 20 minut. Konkrétně autobusová linka č. 28, výstupní zastávka Šenov náměstí a tam to mají v budce se smíšeným zbožím asi tak 10 metrů od té zastávky. Dostávají tam 8 kusů a co jsem se ptal minule, kupuji to tam jen já a zbytek odesílají jako remitendu. Což v praxi znamená, že jestli se od minula něco nezměnilo, mělo by se tam stále válet 7 kusů Avengers.
A to jsem se bál, že to tam budu mít problém sehnat, protože se tam přiřítí celá Ostrava.
Chtěl bych se zeptat lidí, kteří mají Iron Mana v té vázané edici Ultimátní komiksový komplet, máte to v pořádku, nebo je tam taky tisková chyba? V mém vydání, když budu brát číslování včetně obálky, chybí strana 13 třetího sešitu a místo ní je znovu otištěná strana 13 z druhého sešitu. Rád bych věděl, jestli mám nějaký zmetek a mám se pokoušet to vyměnit, nebo je špatně vytištěný celý náklad.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.