Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Protože to máme rozbitý..... jsou to kouzla a čáry:) ................. Ba né, je to stavení profilu.
Nevím, možná už se to nějak řešilo - proč někteří mají v "mám" čárku místo čísla?
Presne tak... for je v tom, ze kdyz Crew zacinala s Usakem, tak zvolili snadnejsi cestu k ziskani prav, cili Dark Horse. A pac se Usagi chytnul, zacali vydavat i prvni dily od Fantagraphic Books.
Tak nějak to bylo, od 8 to je myslim "Dark Horse" a předtim "Fantagraphic Books".
velkejsef: No první vyšly ty knihy 8-11, protože na to mám pocit vlatnil práva nějaký jiný vydavatel, který byl snadněji dostupný. Potom ale Crew získala na svou stranu i to druhé vydavatelství, takže můžou začít vycházet chronologicky. Aspoň si to myslím, pokud to tak není, tak mě prosím někdo opravte.
Může mi prosím někdo vysvětlit jak to teda je s Usagim? Mrknul jsem se a je tam 1-3 a potom 8-11. To jako 4 knihy nevyšli?
Namrepus, ty vole, ty jak ten svuj zvast o tom, jak to dela ta Crew spatne a jak ty bys to delal lip, nekam nenaseres aspon jednou tydne, tak neusnes, co? :)) Co ten tvuj tajemny projekt? :)

btw co je "maenstreemový" ... jsem si puvodne myslel, ze neumis napsat mainstreamovy, ale kdyz je to tak do slova a do pismene, tak to asi ma nejaky specialni vyznam.
Tao, sorry. A vubec netusim :)
Neco hooodne staryho :) Ale zas zakladni vzdelani :)

Pro doplneni, asi nejzajimavejsi vedlejsi hellboyovska postava.
Ty ses taky rak :))) Cancer Johnson zni ale nebezpecnejc :) Ale jinak spravne :)
Lobster Johnson teda :)
Neni, i kdyz strilis docela dobre :) Docela dost podobny typ postavy. Napoveda: ta karticka, co drzi, je docela dulezita, resp. ten symbol na ni :)
Střelba od boku - nějaká verze Péráka to asi nejni?
Dalsi postava, kterou byste rozhodne znat meli :)

Dnes tapetujem ja. :)
too much coffee man
Jaký je to poslední písmeno?
IMCM?
Tak napoveda: Jeho jmeno je slozeno ze 4 slov a prvni pismena z nich ma na ty mikine :) A uz je to fakt lehky :)

... a vubec nehadate, to to nikoho nezajima? :)
666 uživatelů, wow
Tao, naposled... PUVODNI COMICSOVY HRDINA ... VZDYCKY! :)
Ehm... Tak ja uz zase vim, ale necham hadat i jine. :-)
To je prece The Goon. A ten vlevo je Franky.
Dalsiii!!! :-)
Zajima me jmeno toho vpravo, neb jmeno toho druhyho si nepamatuju ani ja :)

.....a btw, celkem qalitně toho přibylo jaxe tak dívám..........

......a celkem zajímavý je i počet uživatelů, když se podíváte na hlavní straně - to by mohlo vydržet;-)
Woffce: Vskutku poMOTaný příspěvek, zhMOTnil se mi tu kMOTr oMOTaný fragMOnTem LerMOnTovy básně.....No nic sMOTnu si džona a jdu radši pracovat............:-D
Deadlock z ABC Warriors
Kapis: Jen tohle: http://www.daemon.cz/kniha/9667/peeters-frederik-modre-pilulky.htm.
Ale jako takřka proMOTér nejmenovanýho vydavatelství u sebe vylučuju nekoupi (jsem to ale MOTovidlo - taková neMOTorná věta...).
Fakt nevite? Scenarista Pat Mills vam pomuze? Jo a neni to Nemesis, i kdyz design je dost podobny :)
No a jaxe dívám na jejich stránky, tak vydali 10.3. Modré pilulky - zní to docela zajímavě, víte o tom někdo něco?
Zack: Kapisovi :-)
Paráda, z Otta jsem úplně vyřízený, ejakulující, ztržený, nadšený........nemám čas vypisovat všechy superlativy, jež ve mně evokuje;-) Super zpráva :-)
Tak to je ovsem dobra zprava... Komu si jeste psal? :))
Jenom malý info pro příznivce Thomase Otta: 15.4. slibuje Mot vydat jeho další dílko s názvem "The Number 73304-23-4153-6-96-8".
Tao: no to ani nahodou, puvodni comicsovy hrdina to je :) Navic tohle je technofantasy, o tom se pohadkari Tolkienovi ani nesnilo :)
Horší obrázek si vybrat nemoh? :)
Saruman..nebo sauron..prostě jeden z nich,já si je pletu.. :D
neco z britskych luhu a hahu :)

Markyz, clovece, u tebe bych zrovna rekl, ze to budes vedet :)

erik, spravne, Lockjaw z Inhumans :)
Mne pripomína toho psa od Inhumans, ale to poznám iba z TV rozprávky Fantastic four, tak neviem...
Přijde mi to jako Butcherův pejsánek z "The Boys", ale když na to tak koukám, tak to nevypadá jako Robertsonova kresba. Tipující MdS