Presne tak... for je v tom, ze kdyz Crew zacinala s Usakem, tak zvolili snadnejsi cestu k ziskani prav, cili Dark Horse. A pac se Usagi chytnul, zacali vydavat i prvni dily od Fantagraphic Books.
velkejsef: No první vyšly ty knihy 8-11, protože na to mám pocit vlatnil práva nějaký jiný vydavatel, který byl snadněji dostupný. Potom ale Crew získala na svou stranu i to druhé vydavatelství, takže můžou začít vycházet chronologicky. Aspoň si to myslím, pokud to tak není, tak mě prosím někdo opravte.
Namrepus, ty vole, ty jak ten svuj zvast o tom, jak to dela ta Crew spatne a jak ty bys to delal lip, nekam nenaseres aspon jednou tydne, tak neusnes, co? :)) Co ten tvuj tajemny projekt? :)
btw co je "maenstreemový" ... jsem si puvodne myslel, ze neumis napsat mainstreamovy, ale kdyz je to tak do slova a do pismene, tak to asi ma nejaky specialni vyznam.
Woffce: Vskutku poMOTaný příspěvek, zhMOTnil se mi tu kMOTr oMOTaný fragMOnTem LerMOnTovy básně.....No nic sMOTnu si džona a jdu radši pracovat............:-D
Paráda, z Otta jsem úplně vyřízený, ejakulující, ztržený, nadšený........nemám čas vypisovat všechy superlativy, jež ve mně evokuje;-) Super zpráva :-)
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.