Forum Všechny příspěvky pohromadě

Kapitána Klosse měli i v Levných Knihách za 199,-
Slaine: politicka korektnost je pro posery :))
v luxoru už stopro neni, spíš zkus Čáslavskou.
Pokud seš z Prahy tak skus dům knihy NeoLuxor na Václaváku tam seženeš všechno.
Lidi poraďte prosím kde se dá koupit nové komletní vydání všech 20 sešitů Kapitána Klosse.
MdS: Naznačit? Blázníš? :)<br>
btw dialogy Zacka a tebe mě vždycky spolehlivě dostanou... jen houšť :)
4 Slaine: Chceš tím snad něco naznačit??? "Nechápavý" MdS
to Slaine: :-)<br>
to andre: Jen pro zajimavost, podobnou vec udelal i polsky Egmont se serii Kajko a Kokosz (takovy polsky Asterix) - jeden dil vydali v nareci slezkem, jeden goralskem a jeden kaszubskem.
Teď jsem si vybavil prezentaci DB na Comiczconu, kdy při najetí na auditorium Turlogh prohlásil něco jako: "Ty příspěvky tam nejsou všechny moc chytrý" a urychleně přešel na další část :D
4 Zack: Normální zasranej život plnej průjmů a zácpy. :) Fekální MdS
de Sade: to me zaujalo... ty kdyz se na srani nesoustredis, dostanes zacpu? Co to je kurva za zivot?
4 andre: Na záchodě by ses měl radši soustředit na sraní, abys nedostal třeba zácpu. :) Toaletní MdS
andre: My tu od Ostravy by to brali. Jestli je tu kdosi z tej Pragi a vjy kaj mjyškajum čí Egmončí, tak až tam zondže a řekně jim o tym. Džynka moc.
No a když už jsme takhle hezky u toho Asterixe, tak bych nadhodil takovou polemiku. Co asi bude Egmont dělat až vydá všechny běžný asterixe? Mě by se docela líbylo, kdyby zkusil (po vzoru třeba německa) vydat nějak dobrej dialogovej díl v nějakym nářečí. Třeba v ostarvštině:) Tak to by se mi opravdu líbilo. No nic, jen jsem tak nad tím přemýšlel na záchodě, tak jsem to chtěl hodit do placu.
Nevíte náhodou někdo jak to má Egmont s distribucí Asterixe, včera jsem běhal po celý Praze a nemohl jsem sehnat "rehazádu", nakonec jsem naštěstí v jednom menším knihkupectví procházel všechny asterixovský hromádky a v zlato srpový hromádce najednou, kuk, byl tam. Ale jenom jeden, působylo to na mě, jako by si ho tam někdo skoval. A podobný to bylo i u "syna". To dělá Egmont malý náklady, který se hned vyprodaj? Nebo se pokouší vytvářet tzv. "zákon nedostatku", ...."že když to nikde nemaj, tak to bude chtít každej..."??? Nebo to je prostě v něčim jinym???? Asi taky nikdo netušíte, co?
koupím čas. Pif v české verzi, zejm. č. 1,4,6,9-12 ; cena dohodou
(možná i soubor - jen se slevou), jsem v ID a studuju, potrebuji pro sem. praci
Díky
kodado@seznam.cz
Neboj Slaine jednou na každého dojde,zvlášť na podvodníky.
Turlogh: Docela jo :/... Pral bych si aby to jednou poradne zabolelo i jeho X-)
to Slaine: Tak to teda zaboli...
POZOR!
Objevil se podvodník!
Jmenuje se Jan Mrzena, bydlí v Novém Bydžově a jeho mail je 4listek@centrum.cz.

Tenhle chlapík mi odpověděl na inzerát tady z crewního bazaru, ve kterém sháním originál Čtyřlístky z první 12ky. Nabídl mi dvě čísla - kus za 450 Kč. Moji žádost o fotku přešel mlčením, čemuž jsem bohužel nevěnoval pozornost, jelikož zatím mám s prodejci comicsů samé dobré zkušenosti. Poštovné mi velkoryse odpustil, takže jsem si vyzvedl dobírku za 900 Kč. Uvnitř však místo 2 starých Čtyřlístků byla jedna publikace - reprint z roku 1992, ve kterém byly tato čísla přetištěna.

Moji žádost o vrácení peněz (s tím, že já zašlu zpět Čtyřlístky) odmítl, že si myslel, že si rozumíme a že oněch 900 už ivestoval do něčeho jinýho.

Tudíž pokud vám přijde něco od tohodle sráče, tak doporučuju zásilku nevyzvedávát!
A pokud byste snad měli to štěstí a setkali se s ním osobně, narvěte mu s pozdravem ode mě jeden z jeho reprintů do patřičných míst.
Evidentne Zoro Pomstitel. :-)
Ví někdo z jakého filmu by tento obrázek mohl pocházet?
obr: http://perry.czweb.org/Tipovacka/Obr36.jpg
4 andreew: No dobře, dostal jsi mě, ale toho psychopata jsi si mohl ušetřit. Já ty lidi nezabil. Můžu snad za to, že tam nějakej hajzl roztrousil moje otisky prstů a stopy DNA??? Nevinný MdS
MdS: Sice si psychopat (co byste taky čekali od člověka který si říká Markýz de Sade:), ale taky vím že máš úctu k literatuře a takovýhleho zvěrsta bys nebyl schopen. Takže o tohle strach nemám :-)
4 Andreew: No dobře, jak chceš. Příští zásilku comicsů dostaneš s bonusem mastných a olepených skvrn od potravin a ty obrázky, které se mi budou líbit, tak vystříhnu a nalepím do svého deníčku. Plánující MdS
MdS: No řekl bych spíš "zvyknul a zevšech sil se snaží ignorovat".....už ani dokonce netoužím po tom, ti kafrací díru uvést mimo provoz pomocí nějákého pěkného kusu ocelové trubky:-)
4 Slaine a andre: No tak kluci, neřikejte že nejste rádi, že Vám vždycky řeknu, jak co dopadne. Takovej andreew už si na to vysloveně navyknul. :) MdS
andre: No to už začíná zavánět databází zahraničních titulů, tedy věcí zhola nemožnou :)... nevim nevim já osobně si to moc nedokážu představit.<br>
MdS: Specielně pro tebe by ještě mohla být zavedena položka "Pointa" :)))
Slaine: komiks je živý.... i v ČR:) ................ Právě mně by asi šlo hlavně o to "co, kdo četl", protože z toho kvanta vycházejících a vyšlích věcí by se člověk posral, tak by si právě (jako tady) mohl najít zda "to a to" za to stojí (hmmm...fajnová věta). Občas si něco přečtu (cizího) a rád bych se o to podělil, tak mi toto připadá, jako nejpřijatelnější způsob, aniž by si člověk připadal jako "...helďte, co jsem přečet, to sem intelektuál, co?...."
<br> MdS: tak teď si nejsem zcela jist, zda si neděláš prdel. Ale hrubý náčrt děje bych rozhodně nedělal. Já vím, ty to máš rád:)
chmmmm to dělá to horko... zmrvil jsem i opravu... nasrat.
ach bože... proč si pořád jenom myslím, že comicsy je něco živýho a píšu v minulým čase měkký "i"? :)
MdS: Pozor já na to zcela seru naprosto od začátku :)... vzhledem k tomu, že tvorba webu je pro mě velkou neznámou, tzn. "mým projektem" bych to moc nenazýval :). Nicméně v interním auditku comicsdb, jsem zjistil, že by tahle fce mohla někdy v daleké budoucnosti být součástí comicsdb a proto jsem se na auditcích zkusil zeptat kolik lidí by ji využilo.<br><br>
andre: Když už jsi nakousl podobu, předběžně by to mělo vypadat podobně jak navrhuješ - tři seznamy - vlastním, sháním, prodávám a každý z nich českou a zahraniční část (třeba ve formě tabulek s názvem, vydavatelem a rokem vydání) - do české by s přidávali comicsy přímo z DB, do zahraniční by se vypisovali ručně. Co se týče komentářů u zahraničních věcí by to asi dost dobře nešlo - osobně bych ještě uvítal, kdyby bylo možno vložit k jednotlivým komiksům v seznamech poznámku na rozkliknutí - kam by sis mohl napsat nějaký libovolný údaj (např., že máš zvláštní verzi obálky...) tam by sis mohl i teoreticky psát hodnocení, ale pouze a jenom ty (vzhledem k tomu, že zahraniční comicsy by nebyly položky databáze ale pouze tvůj ručně vypsanej seznam).<br>
<br>
Ale říkám, je to nejspíš dost vzdálená budoucnost, jelikož zrealizovat to, bude asi celkem složitý.<br>
Uff tak jsem to vykecal... tohle nebylo tajný, že ne Zacku? :)<br>
4 andre: A ještě by bylo dobrý, tam dopsat jaký je to žánr, jakou to má věkovou přístupnost a hrubý náčrt děje. Doplňující MdS
4 Slaine: Ty na to pěkně sereš viď!!! Kritický MdS
Slaine: hele, jak to vypadá s tim tvým projektem? Mám takový podnět. Mně by se líbilo, kdyby tam byla sekce, něco jako je tady na DB, že by tam každý mohl napsat komentář nato co četl z cizojazyčných věcí. Že by tam třeba byl něco jako formulář, kam by člověk vyplnil: název, vydavatele, jazyk, rok vydání, autory a pak by ti pokud by chtěl poslal scan obálky (nevim zda to nepodléhá nějakejm autorskejm právům). No a pak by to mohl ohodnotit. Myslím, že by to mohlo být docela zajímavé.
http://www.youtube.com/watch?v=eskTSjy5Scc&search=Donald%20Duck - tohle je jeden novejsi dil a ten s fasitama (viz nize, ale upraveny)
http://www.youtube.com/watch?v=FF259ALXoAI&mode=related&search=Donald%20Duck - tak tohle je naprostý mazec - původní Kačer Donald (krátký animovaný film) ....To musíte vidět, hodně se tam heiluje!!!! :D
:D 55%, ne 5%, nula se krvinkovi vytratila :D :D
Je to dost zajimavý vynikající kresba a nosnej příběh eště sem cestu do pekel nedočetl ale líbí se mi.
Black Bro yo: mal som to v rukach v anglictine, nezaujalo ma to. odo mna nedoporucenie :-(
Tak co fellas, už jste někdo přelouskal CESTU DO PEKEL, doufám, že to je cool, protože dost vážně uvažuji o koupi, ale potřebuju od někoho motivaci :-)), protože zatím mě odrazuje cena.
2 krvinka: Nespechej, sedni si :-) a som Ogre nie Orge!
2 DEmnoG: ja som tu ziadnu prdel nespominal ;-)
to Markyz de Sade: nestydim se, pac jsem nestyda:)... ale dobra, neco s tim provedu. <br><br>to Ogre: tak to se ohrazuji, zatim si z Krvinky prdel nedelam:)
Orge a to bylo náhodou dost hnusný já dělám chyby jen z toho důvodu že spěchám a moc neumím psát na počítači.
2 Markyz, DEmnoG .... nerobte si srandu z pologramotnych, nie je to spravne ;-)
Jé Markýz já věděl že tu někdo chybí a jetu můj dvorní prudič.Bez tebe to zkrátka není ono.
Koukám, jak se nám tu pěkně rozjela diskuze a kupodivu je opět součástí nám všem oblíbený gramatyk krvinka56. Dokonce se uráčili i páni z vyšší společnosti. :) Nechutně jsem okopíroval andreho styl a co přečtu to hodnotím. Styď se DEmnoGu, není to tak dávno co jste mě se Slainem peskovali, jak na to seru. :) Rozkecaný MdS
to Krvinka56: dobra, dobra, uz jsem si rikal, ze jsi vymekl a zacal nadhodnocovat...<br><br>to Andre: njn Andre, ty starej praskaci, je to tak. Mam rest cca 10-15 comicsu, ktery bych uz mohl ohodnotit, ale mam liny, praseci obdobi a nejak nemuzu najit tu spravnou slinu na psani. Ale co, jednoho dne se do toho dam a potom bych treba uz mohl prejit na system - prectu, ohodnotim. Takze pocitam, ze do 4 kvartalu roku 2006 bych neco malo mohl napsat:)